9 υπέροχα σχέδια κολιέ καρδιά για ζευγάρια Στυλ στη ζωή

Τα περιδέραια του βαριού λαιμού αντικαθίστανται από απλές αλυσίδες και κομψά κοσμήματα που κοσμούνται με υπέροχα μενταγιόν. Διαφορετικές μορφές μενταγιόν όπως μάνγκο, πτώση δακρύων, σχήμα ματιών, κυκλική κλπ., Οι απλές αλυσίδες έχουν επίσης πιάσει τη δική τους θέση στις καρδιές των γυναικών. Μεταξύ αυτών, τα σχέδια κολιέ καρδιά είναι τα καλύτερα επιλεγμένα.

Τελευταίες και κομψές Καρδιά Κολιέ Σχέδια για Γυναίκες σε τάση:

Εδώ είναι μερικά εκπληκτικά σχέδια καρδιά κολιέ ευρέως επιλεγμένα από τις γυναίκες να ανάγλυφα εμφάνιση τους.

1. Άπειρο Καρδιά Κολιέ:

Απειρος heart necklace

Ένα σχέδιο ασημένια κολιέ καρδιά που φέρει επίσης το άπειρο σύμβολο επιλέγεται ευρέως για να εκφράσει την αγάπη άνευ όρων. Ο σχεδιασμός σε ασήμι δίνεται σε δύο καρδιές οι οποίες σχηματίζουν ένα σύμβολο του άπειρου μέσω της διασύνδεσης. Το κολιέ αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα, την αιώνια αγάπη και την ενδυνάμωση.

2. Καρδιά Κολιέ Κλειδί:

Καρδιά Key necklace

Η καρδιά και τα βασικά σχέδια είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ των εραστών. Ένα κολιέ καρδιά διαμάντι είναι εδώ δίνεται ένα κλειδί που συνδέεται με αυτό. Η απλή έννοια του gifting αυτού του σχεδίου στην αγάπη σας σημαίνει ότι είναι το κλειδί για την καρδιά σας. Αντιπροσωπεύει επίσης την απελευθέρωση και την ελευθερία.

3. Diamond Gold Καρδιά Κολιέ:

Διαμάντι Gold heart necklace

Το χρυσό κολιέ καρδιά γεμάτο με διαμάντια δίνει μια αριστοκρατική ματιά στον φέροντα. Ο απλός σχεδιασμός καρδιάς δίνει καμπύλες απολήξεις για μια γενναιόδωρη εμφάνιση. Αυτός ο σχεδιασμός σημαίνει απλώς την αγάπη, την αγνότητα, την αθωότητα, την πιστότητα και τον πλούτο που απαιτείται σε κάθε σχέση για να γίνει ισχυρή.

4. Εξατομικευμένη κολιέ καρδιά διαχωρισμού:

Εξατομικευμένη Split Heart necklace

Διακόσμηση σχέδια κολιέ καρδιά είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των εραστών. Ωστόσο, εξατομικευμένες κολιέ κρεμαστό κόσμημα καρδιά είναι πολύ περισσότερο άρεσε από οποιοδήποτε άλλο. Το κρεμαστό κόσμημα χωρίζεται σε δύο μέρη και τα ονόματα είναι κατασκευασμένα και στις δύο πλευρές. Μπορείτε επίσης να πάτε με ένα εξατομικευμένο μήνυμα, αν θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός λουλουδιών χρυσό κολιέ

5. Σύμβολο Devil Καρδιά Κολιέ:

Σύμβολο Devil heart necklace

Ένα κολιέ σε σχήμα καρδιάς, όταν επιλέγεται με βάση την προσωπικότητά σας, σας δίνει τις καλύτερες προοπτικές. Ένα παρόμοιο σχέδιο εδώ υιοθετείται δίνοντας στο καρδιά κρεμαστό κόσμημα μια εμφάνιση διάβολο. Το κρεμαστό κόσμημα της καρδιάς είναι γεμάτο με διαμάντια με δύο κέρατα και μια χρυσή ουρά. Δείχνει την κακή πλευρά του φέροντος

6. Κρεμαστό κόσμημα δαχτυλίδι κρεμαστό κόσμημα:

Δαχτυλίδι pendant heart necklace

Ένα μοναδικό και αρκετά ενδιαφέρον σχέδιο απεικονίζεται σε αυτό το ροζ χρυσό κολιέ καρδιάς. Το κρεμαστό κόσμημα του κολιέ είναι κατασκευασμένο με δαχτυλίδι που είναι ανάγλυφο με αρκετές καρδιές γύρω του και έναν κύλινδρο σχήματος καρδιάς γεμάτο με διαμάντια. Το σχέδιο είναι ευνοϊκό να μεταφερθεί κατά τη στιγμή της πρότασης της αγάπης σας.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα κολιέ για τις γυναίκες

7. Ένα απλό κολιέ καρδιάς αφής:

Απλός touch heart necklace

Ένα απλό σχέδιο κολιέ καρδιά με διαμάντια είναι αρκετά συναισθηματικά συνδεδεμένο με τις σχέσεις μητέρας και των παιδιών. Στο κολιέ δίνεται ένα κρεμαστό κόσμημα, στο οποίο δίνεται το είδωλο μιας μητέρας που κρατά το χέρι του παιδιού της, που δείχνει τη μητρική αγάπη. Η καρδιά είναι επίσης γεμάτη με διαμάντια για να γίνει πιο ζωντανό.

8. Ροζ Κολιέ Καρδιά πολύτιμων λίθων:

Ροζ Gemstone heart necklace

Ένα κολιέ καρδιά αγάπη εδώ δίνεται εκπληκτικές γοητείες για να γίνει πιο αποδεκτή. Η καρδιά είναι γεμάτη με ροζ πολύτιμος λίθος, ενώ η καρδιά παίρνει επίσης φτερά που σημαίνει γωνία. Το κολιέ είναι μια απλή αφοσίωση στη γωνία της ζωής σας με φτερά σαν ένα μικρό μήνυμα σε αυτό που αναφέρει την αγάπη.

Δείτε περισσότερα: Πεταλούδα Κολιέ

9. Casual Wear Καρδιά Κολιέ:

Ανέμελος wear heart necklace

Τα μενταγιόν Locket ήταν τα καλύτερα για κάθε περίσταση. Εδώ είναι ένα παρόμοιο σχεδιασμό necklace κολιέ καρδιά που φέρει τις εκτυπώσεις μιας πεταλούδας σε μπλε και ροζ. Το στολίδι σάς επιτρέπει να κρατάτε τις εικόνες των δύο ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο.

Είτε προικισμένος σε κάποιον ειδικό είτε φοριέται μόνο για μια απλοποιημένη εμφάνιση, τα σχέδια κολιέ καρδιά έχουν κερδίσει πάντα τις καρδιές εκατομμυρίων εραστών κοσμήματος. Συμβολίζουν γενικά τη συμπόνια, την αγάπη, την ενότητα και την αγάπη. Έτσι, τι περιμένετε, πηγαίνετε για τον καλύτερο σχεδιασμό και αυξήστε τη γοητεία της συλλογής περιδεραίων σας με ένα σχέδιο κολιέ καρδιάς.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 36 = 38