9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των πολλών υγειονομικών συνθηκών και προβλημάτων, οι μολύνσεις είναι ένα κυρίαρχο φαινόμενο. Μυκητιασικές λοιμώξεις στο δέρμα ή σε ορισμένες περιοχές του σώματος το κάνουν πολύ ενοχλητικό για τον πάσχοντα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε κάθε είδος μόλυνσης και να εργαστείτε αναλόγως. Μεταξύ των πολύ συχνών, ringworm είναι μια μυκητιασική λοίμωξη στο δέρμα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Το σχήμα του δακτυλίου είναι αυτό που δίνει τη λοίμωξη το όνομά του. Συνήθως, τα κατοικίδια ζώα είναι ο λόγος που η ασθένεια αυτή μεταδίδεται στο ανθρώπινο σώμα προκαλώντας πόνο και φαγούρα.

Σπίτι remedies for ringworm

Φυσικό Αρχική διορθωτικά μέτρα για τραγουδίσιο:

Για να εξασφαλιστεί η ομαλή αντιμετώπιση της κρίσης, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε ορισμένες εσωτερικές θεραπείες. Ο κατάλογος που ακολουθεί δίνει μερικές από τις κορυφαίες ιδέες για τις θεραπείες στο σπίτι που θα πρέπει να ακολουθούνται τακτικά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε τα σε τακτική βάση.

1. Παπάγια Βοηθά να Ringworm:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Κόψτε ένα φρέσκο ​​κομμάτι από την ώριμη παπάγια και εφαρμόστε το στο τσίχλα κάθε μέρα. Αυτό είναι υποχρεωμένο να σταδιακά αλλά αποτελεσματικά αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λοίμωξης στο δέρμα που σας δίνει τόσο πολλή δυσφορία. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες homeworm σπίτι.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε Whiteheads Φυσικά

2. Οφέλη σπόρων μουστάρδας για τραγουδάρισμα:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Πάρτε μερικούς σπόρους μουστάρδας καλής ποιότητας και αλέστε το για να κάνετε μια πάστα προσθέτοντας λίγο νερό. Αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές για τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι το ένα από τα καλύτερα θεραπείες για τσιμπούρι στο δέρμα.

3. Χυμός κουρκούμη Αρχική θεραπεία για τραγουδίσιο:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Εκχυλίστε το χυμό ενός κουρκούνα και εφαρμόστε το στο δακτυλίθιο για θεραπεία χωρίς καμία ταλαιπωρία. Για το σκοπό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξολκέας χυμών. Αυτός είναι ένας από τους ιδανικούς τρόπους εξόδου από την κρίση. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για το τσίχλα στο σώμα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσει τις ρυτίδες του αυχένα

4. Βασιλικό φύλλα Χυμοί Ringworm Home Remedy:

Αγιος basil

Πάρτε το φρέσκο ​​χυμό από 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού και εφαρμόστε το στο ringworm. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο έως τρεις φορές την ημέρα μέχρι να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα και χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Είναι το ένα από τα καλύτερα θεραπείες στο σπίτι για ringworm.

5. Σκόρδο Αρχική θεραπεία για τραγουδώντας:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Οι αντιμυκητιασικές ιδιότητες του σκόρδου το καθιστούν ένα τέλειο φυσικό προϊόν για δακτυλίους. Βεβαιωθείτε ότι τρίβετε φρέσκο ​​σκελίδα σκόρδο στην περιοχή που έχει καταστραφεί καλά. Αυτό πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την ημέρα μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες homeworm σπίτι.

6. Τσίλι δέντρο τσαγιού Home Remedy:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Αραιώστε το λάδι δέντρου τσαγιού με νερό και βάλτε το καλά στο δακτυλίθιο χρησιμοποιώντας μια καθαρή βαμβακερή σφαίρα. Αυτό θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα έως ότου θεραπευθεί τελείως ο δακτύλιος. Το έλαιο δέντρων τσαγιού έχει αντισηπτικές ιδιότητες που σας βοηθούν να πετύχετε το στόχο. Είναι το ένα από τα καλύτερα θεραπείες στο σπίτι για ringworm.

7. Τσάι χαμομηλιού Αρχική θεραπεία για τραγουδίσιο:

9 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τη μόλυνση του λαιμού Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να έχετε 2-3 φλιτζάνια φρέσκο ​​τσάι χαμομήλι, καθώς και να εφαρμόσετε το υγρό στη μόλυνση ringworm για να πάρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε για τη θεραπεία της λοίμωξης. Αυτό είναι ένα τέλειο φάρμακο που δίνει και πολλά άλλα οφέλη.

8. Ξίδι και το αλάτι δακτυλίθιο Αρχική Remedy:

μαύρος salt verious

Μια πάστα φτιαγμένη από ξίδι και αλάτι είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιηθεί όταν πρόκειται για μολύνσεις από ringworm. Αυτή η επικάλυψη πρέπει να εφαρμοστεί μόνο στο δέρμα για περίπου 5 λεπτά πριν το καθαρίσετε. Αυτή η μέθοδος πρέπει να γίνει μέχρι να επιτευχθεί πλήρης επούλωση. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες homeworm σπίτι.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για να απαλλαγείτε από Blackheads

9. Λάδι Λεβάντα Αρχική Remedy Για Τριχοφυτία:

Ουσιώδης oils 789

Τα αντι μυκητιακά οφέλη του λαδιού πετρελαίου είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη που πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν πρόκειται για προβλήματα ringworm. Αυτό το υγρό πρέπει να εφαρμόζεται άμεσα στο δέρμα καθημερινά για θεραπεία. Δεν σκοτώνει μόνο τα μικρόβια στην περιοχή αλλά και τη μόλυνση σταδιακά αλλά με τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Το λάδι λεβάντας είναι εύκολα διαθέσιμο σε διάφορα πολυκαταστήματα για το πλεονέκτημα των πελατών. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για το τσίχλα στο σώμα.

Διαλέξτε έναν από τους παραπάνω τρόπους και δείτε πόσο καλά σας βοηθά να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ανεξάρτητα από την θεραπεία που παίρνετε, βεβαιωθείτε ότι γίνεται σε τακτική βάση για να έχετε ταχύτερα αποτελέσματα για το σώμα.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

+ 88 = 89