Κορυφαία 9 πλεκτά μαλλιά για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Κορυφαία 9 πλεκτά μαλλιά για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Μεσαία μαλλιά είναι ένα καλό μήκος μαλλιών για να δουλέψετε με ενώ κάνετε πλεξούδες. Πολύ σύντομη τρίχα είναι προβληματική για το πλέξιμο. Μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά είναι πάντα καλό για διάφορες μορφές πλεξούδες. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες πλεξούδες στυλ bun ή πλήρες στυλ μαλλιών κεφαλής. Αυτά θα σας κρατήσει ανακουφισμένος από τον καλοκαιρινό ιδρώτα και επίσης θα σας κάνει να φαίνεστε πιο μοντέρνα. Το πλέξιμο είναι ένα έργο που πρέπει να κυριαρχήσετε.

Πλεκτά Hairstyles for medium hair

Δεν μπορείτε να μάθετε αυτό σε μία μόνο ημέρα. Ειδικά με μεσαία μαλλιά, θα πρέπει να δώσετε αρκετές δοκιμές έως ότου μπορέσετε να φτιάξετε σφιχτά πλεξούδες που δεν θα πέσουν. Εάν τα μαλλιά σας έχουν κάποια ξηρότητα, αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο.

Πλεκτά Hairstyles Για Μεσαία Τρίχες:

Εδώ είναι 9 κορυφαίες επιλογές μας για πλεξούδες για τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Ελέγξτε τα έξω και ίσως να μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά στυλ.

1. Πλήρης καλύμματα κεφαλής:

πλεξούδες for medium hair - Full Head Braid

Αυτό είναι ένα εύκολο πλεκτό χτένισμα που μπορεί να δοκιμαστεί σε παχιά μεσαία μαλλιά. Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε μια πλεξίδα από το τμήμα κτυπήματος και να επιστρέψετε όλος ο τρόπος. Θα πρέπει να κάνετε δύο πλεξίδες από τις δύο πλευρές. Επίσης, όταν φτάσετε στην πλάτη, μην ξεχάσετε να σφίξετε σφιχτά στα τελικά τμήματα των πλεξούδων με το υπόλοιπο τρίχωμα χρησιμοποιώντας βίδες καρφίτσας.

2. Messy Loose Braid:

πλεξούδες for medium length hair - Messy Loose Braid

Ακόμα κι αν τα μαλλιά εδώ είναι λίγο μεγαλύτερο από το μέσο μήκος, μπορείτε ακόμα να αθληθείτε αυτό το βλέμμα με το μήκος του ώμου ή λίγο περισσότερο από τα μαλλιά μήκους ώμου. Ακόμα κι αν τα μαλλιά δεν είναι πολύ μακρά, αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι καλό και εύκολο να γίνει με ένα μεσαίο τμήμα και χαλαρά πλεξούδες ένα σε κάθε πλευρά.

3. Τριμμένη Παπλωματοθήκη Γάλακτος:

εύκολος braids for medium hair - Sectioned Milk Maid Braid

Πρόκειται για μια μετωπική εγκάρσια τομή, που τελειώνει σε μορφή ουράς ψαριού. Αν έχετε μαλλιά μεσαίου ή ώμου, τότε αυτό το στυλ μαλλιών μπορεί να λειτουργήσει στις τρίχες σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αξεσουάρ αυτά τα μαλλιά εμφάνιση με πραγματικά ή τεχνητά λουλούδια. Πρέπει να έχετε παχιά μαλλιά. Σε περίπτωση που δεν έχετε παχιά μαλλιά, το κλιπ σε ψεύτικα τμήματα μαλλιών μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να αυξήσετε τον όγκο των μαλλιών και επίσης το μήκος.

Δείτε περισσότερα: Απλές ινδικές hairstyles για τα μαλλιά μεσαίου μήκους

4. Πάχος κατακόρυφου καταρράκτη:

Πυκνός Waterfall Braid - hair braids for medium hair

Δεν χρειάζεστε πολύ μακριά μαλλιά για αυτό το βλέμμα τρίχας. Ωστόσο, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πολύ παχιά. Αν θέλετε, μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά στο πίσω μέρος σε μια χαλαρή πλεκτή ουρά ψαριού ή απλά να το κολλήσετε στο πίσω μέρος.

5. Loose Messy Braids:

εύκολος braids for medium length hair - Loose Messy Braids

Αυτά τα μεσαία πλεξούδα τρίχας μπορεί να είναι μια καλή καλοκαιρινή ώρα ή ακόμα και κολεξιόν εμφάνιση τρίχας στυλ. Δύο χαλαρές πλεξίδες που είναι ασφαλισμένες με ισχυρό ψεκασμό τρίχας και δεν είναι δεμένες με ελαστικές λωρίδες. Αυτό μπορεί να σας δώσει ένα βρώμικο ύφος και επίσης να φανεί μοντέρνο.

6. Βραχίονας πλευρικός καταρράκτης και πλευρικός κορμός:

Πλευρά Waterfall Braid And Side Bun - medium hair braids

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο βλέμμα για τα μαλλιά για εκείνους που θέλουν μια πλευρά κουλούρι με πλεξούδα. Δοκιμάστε αυτό για τα καλοκαίρια.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για τα μαλλιά μεσαίου μήκους

7. Γαλάκτωμα σχοινιού γαλακτώματος:

Γαλακτοπώλης Rope Braid - medium braids

Ένα κομψό πλεκτό σχοινί που τρέχει από τη μια πλευρά στην άλλη του κεφαλιού σας μπορεί να είναι πολύ καλό για οποιαδήποτε μέρη ή λειτουργίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις εύκαμπτες πλεξίδες εάν έχετε αρκετά χοντρά μαλλιά.

8. Καταρράκτης σχοινιού καταρράκτη και κορμός σχοινιού:

εύκολος braided hairstyles for medium hair - Waterfall Rope Braid And Rope Bun

Ένα κουλούρι σχοινιού μπορεί να συνεργαστεί με ένα πλεκτό σχοινί καταρράκτη. Πρόκειται να δοκιμάσετε αυτή τη νέα εμφάνιση μαλλιών?

9. Πλήρης αξεσουάρ κεφαλής μαργαριταριών:

πλέκω styles for medium hair - Full Head Pearl Accessorized Braid

Αυτή είναι μια πλήρης κεφαλή αξεσουάρ εμφάνιση τρίχας. Αυτό μπορεί να είναι καλό αν θέλετε κάτι μοντέρνο για ένα πάρτι ημέρας ή ακόμα και για το χορό σας.

Συμπερασματικά, τα χτενισμένα χτενίσματα μπορούν να είναι χρήσιμα για τα μαλλιά μεσαίου μήκους και ό, τι και αν αναφερθούν τα πλεκτά χτενίσματα μέσω αυτού του άρθρου θα δώσει μια ιδέα για το είδος του στυλ που είναι κατάλληλο για το μεσαίο χτένισμα.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 36 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map