9 διαφορετικοί τύποι λευκών ζωνών μέσης για άνδρες και κυρίες

Η ζώνη είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να κρατάει το παντελόνι ή τη φούστα σας, ό, τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε. Ανάμεσα στα πολλά στυλ, η λευκή ζώνη είναι το πιο εκπληκτικό ύφος. Είναι μοναδικό, είναι αριστοκρατικό και πάνω απ 'όλα δίνει μια πολύ βασιλική εμφάνιση. Παραδοσιακά, η λευκή ζώνη συνδύαζε παντελόνια λινό, σορτς καλοκαιριού, αγώνες πόλο ή για ματιά στο θέρετρο. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όταν συνδυάζετε τη λευκή ζώνη με γκρίζα παντελόνια ή τζιν, φαίνεται υπέροχη.

Απλές και καλύτερες λευκές ζώνες για άνδρες και γυναίκες:

Εδώ είναι οι 9 καλύτερες λευκές ζώνες μέσης για άνδρες και γυναικεία φορέματα έχουν ως εξής.

1. Casual Δερμάτινη Λευκή Ζώνη:

δερμάτινη-λευκή ζώνη

Η λευκή δερμάτινη ζώνη είναι μια νέα τάση που ξεκίνησε. Χρησιμοποιείται τόσο σε επίσημα όσο και σε ανεπίσημα ρούχα. Μπορείτε να το ομαδοποιήσετε με λευκά παντελόνια και να έχετε ένα έξυπνο σκούρο μπλε σακάκι. Η λευκή δερμάτινη ζώνη φαίνεται επίσης δροσερή σε τζιν με μπότες.

2. Υφαντή Λευκή Ζώνη:

υφαντή-λευκή ζώνη

Η υφαντή λευκή ζώνη είναι μία από τις πιο περιστασιακές ζώνες. Είναι κατασκευασμένο από ύφανση μαλλιού ή βαμβακιού. Είναι ελαφρύ να κουβαλήσει, έτσι περιττό βάρος γύρω από τη μέση σας. Πηγαίνει πολύ καλά με φθορά denim. Μπορείτε να το ομαδοποιήσετε με φούστες φλερτ ή καλοκαιρινά σορτς, κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών. Είναι ιδανικό για φθορά τις καλοκαιρινές μέρες.

3. Τυπική Λευκή Ζώνη:

τυπική λευκή ζώνη

Η τυπική λευκή ζώνη είναι σαν μια νέα πινελιά στα επίσημα ρούχα. Μπορείτε να το τζαζ και να προσθέσετε μια απότομη ματιά στις συναντήσεις. Μια απλή λευκή επίσημη ζώνη μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε σε μια γεμάτη αίθουσα συσκέψεων. Ο τυπικός λευκός ιμάντας μπορεί να φορεθεί σε επίσημες φούστες.

4. Webbed λευκή ζώνη:

webbed-λευκή ζώνη

Η λευκή ζώνη Webbed είναι λευκές χορδές από δέρμα ή ύφασμα από ύφασμα. Αυτός ο τύπος ζώνης είναι πολύ κοινός στους ποδηλάτες και τους περιπλανώμενους ανθρώπους, λόγω της δύναμης του. Δίνει μια τραχύ ματιά, έτσι είναι πολύ γνωστή στους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Κόκκινες ζώνες για γυναίκες

5. Beaded Λευκή Ζώνη για γάμο:

beaded-white-belt

Beaded λευκή ζώνη είναι αρκετά διάσημη σε νύφες και εφήβους. Μπορείτε να το φορέσετε στο καλοκαιρινό σας φόρεμα ή στην κορυφή. Beaded λευκή ζώνη μπορεί να σας πάρει αρκετά προσοχή δεδομένου ότι είναι πολύ διαφορετική κάθε φορά.

6. Φόρεμα λευκή ζώνη για το νυφικό:

λευκή ζώνη

Η λευκή ζώνη με καρφίτσα χρησιμοποιείται για να προσθέσετε γοητεία στη νυφική ​​σας στολή. Μια απλή λευκή τσέπη μπορεί να σας δώσει αρκετή λάμψη για το βράδυ και να τραβήξετε την προσοχή όλων. Ομαδοποιήστε το απλό φόρεμα για να προσθέσετε λάμψη. Μερικές φορές, η λευκή καρφωμένη ζώνη φοριέται με τζιν και απλή μπλούζα.

Δείτε περισσότερα: Ασημένιες ζώνες

7. Λογότυπο Λευκή Ζώνη:

λογότυπο-λευκό-ζώνη

Το λογότυπο White Belt είναι μια λευκή ζώνη με λογότυπο εταιρείας ή μάρκα. Είναι διάσημο στους νέους και μερικές φορές και στις διασημότητες, αν προωθούν κάποια συγκεκριμένη μάρκα. Κανονικά, η ζώνη αυτή έχει μεγάλη πόρπη. Οι άνδρες συνήθως προτιμούν τέτοιες ζώνες.

8. Λεπτή μεταλλική λευκή ζώνη:

λεπτό μεταλλικό-λευκό-ζώνη

Λεπτή μεταλλική λευκή ζώνη φορούσε ως επί το πλείστον πάνω από φορέματα. Φαίνεται πολύ ωραίο στα νυφικά ή στην κορυφή των καλλιεργειών. Λεπτή μεταλλική ζώνη δίνει προσοχή στη μέση. Λεπτή μεταλλική λευκή ζώνη δυστυχώς δείχνει καλή για τα κορίτσια σε λεπτή μέση καθώς φαίνεται ανάλογη.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία μπλε ζώνη

9. Τύπος Bow Λευκές Ζώνες για Φορέματα:

φόρεμα-λευκή ζώνη

Φορέστε λευκή ζώνη έχουν μικρότερο μήκος. Φορούν ψηλά στη μέση, σχεδόν κοντά στο τέλος των πλευρών. Μερικές φορές φοριέται ακριβώς κάτω από την προτομή επίσης. Χρησιμοποιείται ως αξεσουάρ. συνήθως φαίνεται καλό σε σκούρα χρώματα φορέματα. Μπορεί επίσης να φορεθεί με floral ρούχα για να προσθέσει αίγλη. Η λευκή ζώνη φόρεμα έχει διαφορετικούς τύπους πόρπες για να προσθέσετε την προσοχή.

Η λευκή ζώνη μπορεί να είναι δύσκολη για την ομάδα. Η λευκή ζώνη μπορεί να προσθέσει αιχμηρά άκρα στο βλέμμα σας εάν φορεθεί με σύνεση. Έτσι, το έχετε, όλα τα απαραίτητα και περιττά, καθολικά αλλά πολύ κατακερματισμένα - τη λευκή ζώνη και μερικές ιδέες για να επιλέξετε το στυλ σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 6