Κορυφαίες 9 ινδικές χριστουγεννιάτικες νυφικές χτένες | Στυλ στη ζωή

Οι χριστιανικοί γάμοι είναι πάντα μια πολύ ιερή υπόθεση, όπου η νύφη και ο γαμπρός, μαζί με όλους τους bridesmaids και grooms άνδρες φαίνονται απολύτως εκπληκτική στο βωμό. Η νύφη περνάει μια εκτεταμένη περίοδο μακιγιάζ μέσω της οποίας είναι απολύτως τέλεια για τον γαμπρό σε σχέση με τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της που φαίνεται εντελώς θεαματικό ανά πάσα στιγμή.

Ινδός Christain Bridal hairstyles Main

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιτύχετε το σωστό χτένισμα για ένα ινδικό χριστιανικό γάμο και κάθε χτένισμα είναι συμβατό με διαφορετικούς ανθρώπους. Κανένα χτένισμα δεν είναι το ίδιο, αλλά όλα αυτά φαίνονται απολύτως παραδεισένια. Ένα καλό hairstyle συγχαίρει το μακρύ που ρέει λευκό φόρεμα που πρέπει να φορέσετε εξαιρετικά καλά έτσι επιλέξτε σοφά, αλλά δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί είστε πραγματικά χαλασμένοι για τις επιλογές. Λαμβάνοντας υπόψη παρακάτω είναι οι κορυφαίες 9 χριστουγεννιάτικες χριστουγεννιάτικες νυφίτσες που είναι μοναδικές.

1. Τα μπούκλες, τα αξεσουάρ και τα κουνουπιέρες:

Χριστιανός bridal hairstyles 1

Οι μπούκλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φαίνονται όμορφα αλλά κομψά όταν πρόκειται να παντρευτούν. Το αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με τις μπούκλες είναι εξαιρετικά καλά και υπάρχει ένας μικρός χώρος στο μπροστινό μέρος που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια τιάρα αν θέλετε. Οι μπούκλες φαίνονται τέλεια αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά αλλά αυτό το βλέμμα μπορεί να αυτοσχεδιάζεται ακόμα και με ίσια μαλλιά.

2. Απλό κουνώντας Αξεσουάρ Πόνι:

Ινδός christain bridal hairstyles 2

Αυτή είναι μια πολύ απλή αλλά κομψή επιλογή αν θέλετε να αθλήσετε μια πολύ φυσική ματιά στο γάμο σας. Κοπή τα μαλλιά σας σε μεγάλες κτυπήματα είναι απαραίτητη, διότι στο τέλος της ημέρας όσο μεγαλύτερο είναι τα κτυπήματα που πρέπει να τοποθετήσετε πίσω από τα αυτιά σας τόσο το καλύτερο είναι. Ένα λουλούδι αξεσουάρ είναι ένα πώμα εμφάνισης με αυτό το χτένισμα και ένα λουλούδι αξεσουάρ έρχεται πραγματικά χρήσιμο με αυτό το χτένισμα.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδική νυφικό Hairstyles εικόνες

3. Κοιτάξτε το κέικ και το στέμμα:

Χριστιανός bridal hairstyles 3

Το απλό κορυφαίο κούρεμα με μια κομψή εμφάνιση στέμμα είναι ένας άλλος τρόπος για την επίτευξη του καλύτερου hairstyle για το γάμο σας. Αυτό είναι ένα πιο κομψό σχέδιο που πηγαίνει καλά με ένα τιάρα ή αξεσουάρ στέμμα. Τα μαλλιά μετατρέπονται σε κλειδαριές στο κάτω μέρος που δίνει μια πολύ βασιλική ματιά στο κομμωτήριο σας. Το κουλούρι στην κορυφή είναι τέλεια σχεδιασμένο για την τοποθέτηση του αξεσουάρ σας.

4. Κομψή και αξεσουάρ Hairstyle:

Χριστιανός bridal hairstyles 4

Η κομψή και αξεσουάρ hairstyle είναι ένας άλλος τρόπος για να επιτευχθεί μια απλή αλλά κομψή ματιά στο γάμο σας. Η μακρά κομψή ευθεία μαλλιά θα φανεί εξαιρετική αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά μακρά και ευθεία, αλλά αν όχι μπορεί να είναι αυτοσχεδιασμένη εύκολα για να επιτύχει το βλέμμα που επιθυμείτε. Είναι μια πολύ απλή εμφάνιση αλλά θα λειτουργήσει ως ένα πολύ ισχυρό σφράγισμα στο γάμο σας.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό νυφικό Hairstyles για την υποδοχή

5. Twisted Bun και Veil Hairstyle:

Χριστιανός bridal hairstyles 5

Το στριμμένο κουλούρι και το πέπλο είναι ίσως το πιο δημοφιλές χτένισμα που χρησιμοποιείται λόγω της υπερβολικής και απλής εμφάνισης του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φυσιολογικό κομμένο τρίχωμα που πέφτει σε κτυπήματα στο κάτω μέρος. Τα μαλλιά θα είναι δεμένα πολύ αποτελεσματικά για να σχηματίσουν ένα στριμμένο κουλούρι που εκθέτει τα αυτιά σας. Ένα πέπλο μπορεί να συνδεθεί στο κουλούρι ως αξεσουάρ για να δημιουργήσει ένα πολύ κομψό περιβάλλον για το γάμο σας.

6. Bouffant:

Χριστιανός bridal hairstyles 6

Η bouffant πίσω κούρεμα hairstyle είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές hairstyle που είναι πιο νυφικό εμφάνιση hairstyle του 90. Είναι προφανώς ένα πολύ πιο εύκολο χτένισμα, αλλά απαιτεί επαγγελματικά χέρια όπως όλοι οι άλλοι για να επιτύχει τελειότητα. Το μεγάλο κουλούρι ή bouffant στο πίσω μέρος είναι πολύ καλά σχεδιασμένο έκθεσε το όμορφο πρόσωπο σας κατά τη διάρκεια του γάμου σας.

Δείτε περισσότερα: Νυφικό Μαχαράστρα Νυφικό

7. Full Curls:

Χριστιανός bridal hairstyles 7

Πλήρες μήκος μπούκλες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια καλή νυφική ​​χτένισμα. Οι μπούκλες πλήρους μήκους είναι εύκολο να γίνουν, αν και συνιστώνται επαγγελματικά χέρια και φαίνονται υπέροχα με ένα λουλούδι αξεσουάρ ή κοσμήματα για τα μαλλιά.

8. Απλό Αξεσουάρ Hairstyle:

Χριστιανός bridal hairstyles 8

Εάν δεν θέλετε να πάτε πολύ υπερβολικά με την εμφάνισή σας τότε αυτό το απλό hairstyle που γίνεται με αξεσουάρ είναι το τέλειο χτένισμα για εσάς.

9. Μπουφάνγκ Bun, Milkmaid Braid και Accessory Low Pony:

Χριστιανός bridal hairstyles 9

Αυτό είναι το πιο περίπλοκο hairstyle για να επιλέξετε και το πιο σίγουρα απαιτεί ένα επαγγελματικό χέρι για να ολοκληρωθεί. Παίρνει λίγο περισσότερο από 2 ώρες για να πάρει την τέλεια ρύθμιση των μαλλιών σας στη θέση τους και είναι το τέλειο hairstyle για το γάμο σας.

Leave A Comment

− 7 = 1