9 τελευταία και καλύτερο μακρύ πορτοφόλι για άντρες και κυρίες

Τα πορτοφόλια κατασκευάστηκαν κυρίως για την κατοχή μετρητών, πιστωτικών καρτών, αναγνωριστικών, άδειας οδήγησης. Έπειτα ήρθε η στιγμή που έπρεπε να μεταφερθούν και άλλα αναγκαιότητα - όπως τα διαβατήρια, τα βιβλία ελέγχου κλπ. Η πρωταρχική λειτουργία του πορτοφολιού άλλαξε και δημιουργήθηκε ένα νέο ύφος μακριών πορτοφολιών.

Τα μεγάλα πορτοφόλια είναι ιδανικά για να παραμείνουν στην τσέπη του μαστού των ανδρών και είναι ιδανικά για ταξίδια. Τα μεγάλα πορτοφόλια κρατούν τα χρήματα οριζόντια και δεν υπάρχει φόβος να σκιστούν στις πτυχές.

Νέα και κομψά σχέδια μακριών πορτοφολιών για άνδρες και γυναίκες στην τάση:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 σχέδια πορτοφολιών σε μεγάλο μέγεθος.

1. Γνήσιο δέρμα αγελάδας Bi-Fold Long Wallet:

Γνήσιος Cow Leather Bi-Fold Long Wallet

Αυτό το πορτοφόλι είναι χειροποίητο από δερμάτινο δέρμα. Έχει 8 υποδοχές πιστωτικών καρτών και 2 παράθυρα ταυτότητας. Διαθέτει επίσης τσέπη με φερμουάρ και 2 τσέπες για να κρατάει μετρητά. Το δέρμα είναι μαλακό και ανθεκτικό. Είναι ένα καλό είδος πορτοφολιού για δώρο επίσης.

2. Vintage εμφάνιση γνήσιο δέρμα Long Bifold πορτοφόλι:

Σοδειά Look Genuine Leather Long Bifold Wallet

Αυτό το κομψό πορτοφόλι είναι εξαιρετικά λεπτό και κατασκευασμένο από Vintage δέρμα. Διαθέτει 13 υποδοχές πιστωτικών καρτών, 1 παράθυρο εμφάνισης ταυτότητας, 2 δωμάτια για μετρητά και 2 υποδοχές για κάρτες SIM. Έχει αποκλεισμό RFID για να κρατήσει όλες τις ζωτικές πληροφορίες μας ασφαλείς και ασφαλείς.

3. Χειροποίητο Δερμάτινο Πορτοφόλι Long Biker:

Χειροποίητο Leather Long Biker Wallet

Πρόκειται για ένα εντελώς χειροποίητο πορτοφόλι. Είναι επίσης γνωστή ως πορτοφόλι του ποδηλάτη. Είναι φτιαγμένο από νυφικό δέρμα και είναι πολύ ανθεκτικό. Έχει 8 θήκες για να κρατάει πιστωτικές κάρτες και 2 slots για μετρητά. Έχει επίσης ένα ορειχάλκινο μενταγιόν συνδεδεμένο με μια αλυσίδα ορειχάλκου που του δίνει μια κομψή εμφάνιση.

4. Μακρύ πορτοφόλι από δέρμα ελιάς:

Ελιά Leather Long Wallet

Φτιαγμένο από φθαρμένο δέρμα το οποίο του δίνει μια φινετσάτη ματιά. Διαθέτει ευέλικτο πορτοφόλι με στυλ και ουσία. Έχει 6 υποδοχές κάρτας και 2 εσωτερικές τσέπες ως κάτοχος νομίσματος. Έρχεται σε δύο αποχρώσεις - σκούρο καφέ και χρώμα καπνού.

Δείτε περισσότερα: Φανταστείτε πορτοφόλια για άντρες

5. Χρηματοκιβώτιο με μακρύ πορτοφόλι:

Χρήματα Long Wallet Purse

Αυτό είναι πορτοφόλι πολλαπλών χρήσεων. έχει ένα κουμπί κλεισίματος διαφανειών. Έχει μια τσέπη για να κρατήσει το διαβατήριο, 12 υποδοχές καρτών και 3 μεγάλες τσέπες. Μπορεί να περιέχει μια ποικιλία εγγράφων όλα σε ένα μέρος και ιδανικό για ταξίδια. Αποφεύγει κάθε βιασύνη και σύγχυση στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου.

6. Δερμάτινο μακρύ πορτοφόλι για άντρες:

Οι άνδρες Leather Long Wallet

Αυτό το μακρύ πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από καθαρό δέρμα και μοντέρνο διοργανωτή. Μπορεί να κατέχει μια σειρά πιστωτικών καρτών, καθώς και μετρητά. Αυτό είναι κατάλληλο για άνδρες που αγαπούν να δημιουργήσουν μια δήλωση στυλ. Διαθέτει 18 slots για πιστωτικές κάρτες σε τρεις φακέλους, 1 θυρίδα για ID και τσέπες για να κρατήσει επιταγές, μετρητά κλπ.

Δείτε περισσότερα: Ορυκτά Πορτοφόλια για τις γυναίκες

7. Μακρύ πορτοφόλι Black & Brown Executive:

Μαύρος& Brown Executive Long Wallet

Είναι κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας και είναι πολύ μαλακό στην αφή. Είναι μακράς διαρκείας και κρατά καλό για αρκετό καιρό. Διαθέτει επιπλέον κάθετη εγκατάσταση αποθήκευσης που χωράει εύκολα στην τσέπη του σακάκι. Αυτό είναι διαθέσιμο σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων μαύρο με καφέ περίγραμμα και καφέ με μαύρο περίγραμμα.

8. Μακρύ πορτοφόλι με πόρπη:

Μακρύς Wallet with Buckle

Είναι κατασκευασμένο από premium δέρμα υψηλής ποιότητας. Έχει μια επένδυση από τεχνητό δέρμα και πολυεστέρα που είναι πολύ ανθεκτική. Διαθέτει 2 τσέπες μετρητών, 1 τσέπη με φερμουάρ και υποδοχή κάρτας με φερμουάρ. Έχει επίσης τη δυνατότητα να κρατάει τηλέφωνο, κάρτες - ταυτότητα και πίστωση. Έχει επίσης 4 υποδοχές φωτογραφιών.

Δείτε περισσότερα: Μικρό πορτοφόλι γυναικών

9. Πορτοφόλι μεγάλης συμπλέκτη:

Μακρύς Clutch Wallet

Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να κρατήσει τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μετρητά, κέρματα κλπ. Έχει χώρο για 8 κάρτες, 3 διαμερίσματα που μπορούν να κρατήσουν τηλέφωνο, μετρητά, 2 inter layers για να κρατήσουν τις κάρτες και 1 τσέπη με φερμουάρ. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα PU και έχει επένδυση από συνθετικό δέρμα. Μπορεί να καθαριστεί με νερό ή με μικρή ποσότητα απορρυπαντικού.

Τα μεγάλα πορτοφόλια είναι ιδανικά πορτοφόλια για ταξίδια. Μπορούν να κατέχουν διαβατήρια, εισιτήρια, κάρτες επιβίβασης, διάφορα νομίσματα, πιστωτικές κάρτες, ταξιδιωτικές επιταγές, δρομολόγιο, ταξιδιωτική ασφάλιση, κρατήσεις ξενοδοχείων και πολλά άλλα για να κατονομάσουν.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 44