Κορυφαία 9 σπιτικά πακέτα προσώπου από φλούδα πορτοκαλιού Στυλ στη ζωή

Πορτοκάλι Peel Face Packs

Το πορτοκάλι ως φρούτο είναι πολύ θρεπτικό αλλά οι φλούδες του δεν είναι πολύ πίσω. Οι φλούδες πορτοκαλιού είναι μεγάλη πηγή διατροφής για το δέρμα. Τροφοδοτήστε το δέρμα σας με αυτά τα πακέτα προσώπου από φλούδα πορτοκαλιού.

Πορτοκαλί Peel Face Packs:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα μας σπιτικά πορτοκαλί φλοιοί πακέτα προσώπου ως εξής.

1. Sandalwood και πορτοκαλί μάσκα προσώπου φλούδα:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 1

Για να φτιάξετε μια φλούδα πορτοκαλιού και σανταλόξυλου, θα χρειαστείτε πρώτα σκόνη φλούδας πορτοκαλιού. Μπορείτε να αγοράσετε τα έτοιμα από την αγορά ή να στεγνώσετε τις φλούδες ενός πορτοκαλιού στον ήλιο για 3-4 ημέρες ή μέχρι να στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια, τα βάζετε σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύετε μέχρις ότου γίνει λεπτή γη σε σκόνη. Για να κάνετε το πακέτο προσώπου, πάρτε ένα μπολ και ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας σκόνη σανταλόξυλου με μια άλλη κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού και 4 κουταλιές της σούπας ρόδινο νερό. Ανακατέψτε τα μαζί σε μια πάστα και εφαρμόστε την στο πρόσωπο και το λαιμό ομοιόμορφα. Αφήστε το μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε.

2. Συσκευασία προσώπου από φλούδα πορτοκαλιού και μέλι:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 2

Αυτή είναι μια άλλη εύκολη σπιτική συνταγή του πακέτου προσώπου που μπορείτε να φτιάξετε με τα υλικά της κουζίνας. Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού. Τα φυσικά αποξηραμένα και στη συνέχεια κονιοποιημένα στο σπίτι είναι καλύτερα από αυτά που διατίθενται στην αγορά. Προσθέστε 1 ½ κουταλιά της σούπας οργανικό μέλι, όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα, τόσο το καλύτερο. Στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες φρέσκο ​​λεμόνι με μια πρέζα κουρκούμη σκόνη. Αν έχετε ξηρό δέρμα, παραλείψτε το λεμόνι. Εφαρμόστε το πακέτο στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Αυτή είναι η καλή μάσκα προσώπου φλούδας πορτοκαλιού για ξηρό δέρμα.

3. Πράσινη φακές και μάσκα προσώπου από φλούδα πορτοκαλιού:

πορτοκαλί-αποφλοιωμένες-συσκευασίες-πράσινες-φακές

Αυτά τα τρίβει έργα θαύματα στο δέρμα και exfoliates φυσικά. Πρέπει να αλέσετε μερικές πράσινες φακές σε ένα μίξερ μέχρι να γίνει λεπτή σκόνη. Σε ένα μπολ, πάρτε μια κουταλιά της σούπας πράσινη φακή σκόνη μαζί με μια κουταλιά της σούπας πορτοκαλιού φλούδα σκόνη. Προσθέστε μια κουταλιά αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να μασάζετε το μείγμα στο πρόσωπό σας για περίπου ένα λεπτό πριν το πλύνετε. Είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά πακέτα προσώπου φλούδας πορτοκαλιού.

4. Πορτοκαλί φλούδα και το γιαούρτι συσκευασία προσώπου:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 4

Αυτό το πακέτο προσώπου είναι ιδανικό για να αφαιρέσετε το μαύρισμα και να αποτρέψετε την ακμή Βεβαιωθείτε ότι το γιαούρτι ή το πηγμένο γάλα που χρησιμοποιείτε ψύχεται. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού και του γιαουρτιού για να κάνετε μια πάστα. Για όσους έχουν λιπαρό δέρμα, συνιστάται να προσθέσετε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στο μείγμα. Εφαρμόστε το πάστα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Είναι η τέλεια μάσκα προσώπου φλούδας πορτοκαλιού για λιπαρό δέρμα.

5. Πορτοκαλί φλούδα και ροζ προσώπου Pack:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 5

Αυτή η συνταγή του σπιτικού πακέτου προσώπου είναι ένα καλό καθαριστικό. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας γάλα, μια κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού και μια κουταλιά της σούπας τριαντάφυλλο. Κάντε το πάστα και εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Μασάζ το δέρμα για ένα λεπτό περίπου και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε περισσότερα: Masoor Dal Face Pack

6. Μάσκα προσώπου αλευριού και πορτοκαλιού:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 6

Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου είναι παρόμοια με τη φλούδα πορτοκαλιού και την τριαντάφυλλο, αλλά περιλαμβάνει το αλεύρι. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού, μια κουταλιά της σούπας αλεύρι και δύο κουταλιές της τριαντάφυλλου μέχρι να γίνει μια πάστα. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Θα πάρετε φρέσκο ​​και λαμπερό δέρμα.

7. Πορτοκαλί Peel και Πράσινο Πηλό Πακέτο Προσώπου:

πορτοκαλί-φλούδες-προσώπου-πακέτα-πράσινο-πηλό

Για να κάνετε αυτό το πακέτο προσώπου, θα χρειαστείτε επίσης το χυμό πορτοκαλιού. Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πορτοκαλιού, μια κουταλιά σούπας πράσινης πηλός, ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη γάλακτος και αρκετό φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού για να σχηματιστεί μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο δέρμα σας και αφήστε το να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε περισσότερα: Χημική φλούδα για πρόσωπο

8. Πορτοκαλί φλούδα και καρύδι σε σκόνη συσκευασία προσώπου:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 8

Αυτό το πακέτο προσώπου είναι ένα εξαιρετικό απολέπιση δέρματος. Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας φλούδας πορτοκαλιού, μια κουταλιά της σούπας σκόνη καρύδας, μια κουταλιά της σούπας σανδαλόξυλου, λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και δύο κουταλιές της σούπας νερό για να κάνετε μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο δέρμα σας και αφήστε το για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

9. Μάσκα προσώπου από πλιγούρι βρώμης και πορτοκαλιού:

Πορτοκάλι Peel Face Packs 9

Αυτό το πακέτο προσώπου είναι ιδανικό για την πρόληψη της ακμής. Ανακατέψτε μαζί δύο κουταλιές της σκόνης φλούδας πορτοκαλιού, μια κουταλιά της σούπας βρώμης, ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και την απαιτούμενη ποσότητα νερού για να σχηματιστεί μια πάστα. Μασάζ το μείγμα στο πρόσωπό σας με τα δάκτυλα σε κυκλική κίνηση και αφήστε το για 20 λεπτά πριν από το πλύσιμο.

Δείτε περισσότερα: Μάσκα προσώπου χαμομηλιού

Εικόνες Πηγή: Shutter stock, 3, 4, 7.

Leave A Comment

− 2 = 1