9 καλύτερες παραθύρων κλιματιστικών μάρκες στην Ινδία με την τιμή

Ψάχνετε για κλιματιστικό παραθύρων; Ποια είναι η καλύτερη μάρκα για το σπίτι σας; Αν είστε μπερδεμένοι τότε μην ανησυχείτε ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε; Τώρα, είναι επιπλέον φθηνότερα καθώς και ενεργειακά αποδοτική, χαμηλή συντήρηση. Επιπλέον, δεν χρειάζονται ειδικές δεξιότητες για να εγκαταστήσετε την περαιτέρω χρήση. Έτσι, σε αυτό γράψω εδώ θα σας πω τη λίστα των καλύτερων κλιματιστικών παραθύρων διαθέσιμα στην Ινδία με τις τιμές για εσάς.

Best Window κλιματιστικά στην Ινδία με τις τιμές:

1. Κλιματιστικά Window κλιματιστικά Friedrich CP06G10A:

Friedrich CP06G10A Chill Series

Κατασκευάζεται στην Κίνα και διαθέτει πιστοποίηση ενεργειακής κατηγορίας αστέρων. Η γυαλιστερή εμφάνισή του προσθέτει την ομορφιά του δωματίου σας και συντελείται καλύτερα από σχεδόν όλους τους τύπους διακοσμητικών δωματίων. Επίσης, διαθέτει χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, 3 ταχύτητες ψύξης μαζί με ανεμιστήρα, φίλτρα που πλένονται, 11,2 EER, συνηθισμένο σκούπισμα αέρα και τηλεχειριστήριο. 6.000 BTU Fried πλούσιο CP06G10A παράθυρο Chill παράθυρο κλιματιστικό έχουν τη δυνατότητα να δροσίσει το δωμάτιο των σχετικών 250 τετραγωνικά πόδια.

Τιμή: INR 18540

2. Frigider FFRE1033Q1 Κλιματιστικό Παράθυρο:

Frigidaire FFRE1033Q1

Το Frigidaire FFRE1033Q1 είναι μια εξαιρετική μονάδα για εκείνους που θέλουν ένα προϊόν που παρουσιάζει μεγάλη αξία για τα χρήματα. Έχει μια αρχή ψύξης 10000 BTU έρχεται εξάλλου από όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά. Αυτό που το καθιστά πιθανή αγορά είναι η τιμή σε ένα παράδειγμα συν την πιστοποίηση Energy Star που της δίνει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Τιμή: INR 19870

Δείτε περισσότερα: Μίνι κλιματιστικό για δωμάτιο

3. Σύστημα κλιματισμού παραθύρων Energy Star της LG Electronics LW8014ER:

LG Electronics LW8014ER Energy Star

Λειτουργεί σιωπηρά σε σύγκριση με άλλους. Είναι ανώτερη επαρκής για το δωμάτιο των 340 τετραγωνικών ποδιών συν προσφέρει 11,3 EER και 8000 BTU. Με την εξάλειψη της υγρασίας των 2,2 pints σε μια ώρα. Η εκτροπή του αέρα 4 δρόμων, οι 3 ανεμιστήρες ψύξης συν ταχύτητες, το τηλεχειριστήριο και επιπλέον ο χρονοδιακόπτης έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου και παρέχει απλή είσοδο στους χρήστες.

Τιμή: INR 22328

4. SPT WA-6011S Κλιματιστικό Παράθυρο:

SPT WA-6011S

Πρόκειται για ένα μικρό και χαμηλού κόστους παράθυρο τοποθετημένο κλιματιστικό. Διαθέτει χωρητικότητα ψύξης 6000 BTU που το συνιστά για μικρά δωμάτια. Οι άνθρωποι που ζουν σε διαμερίσματα διαφορετικά στούντιο θα επωφεληθούν από αυτό το περισσότερο. Περιλαμβάνει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και επιπλέον είναι πιστοποιημένη από την Energy Star, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσει τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας με σημαντική ποσότητα.

Τιμή: INR 15550

5. Keystone KSTAW05A Κλιματιστικά Παράθυρα:

Θεμέλιο KSTAW05A

Αυτά τα 5000 BTU Keystone κλιματιστικά δωμάτια ρίψεων είναι ίσα με 150 τετραγωνικά πόδια. Ο πυκνός σχεδιασμός του είναι καλλιτεχνικός, έχει επίσης ηλεκτρονικό καλά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό έλεγχο που διευκολύνει τη χρήση του. Διαθέτει ανεμιστήρα, ταχύτητες, 3 ταχύτητες ψύξης. αναβολή, αυτόματη επανεκκίνηση, καθώς και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας? επιπλέον ένα προγραμματιζόμενο χρονόμετρο 24 ωρών που λειτουργεί καλά. Το φίλτρο ιστού του είναι ισχυρό και αντικαταστάσιμο, ενώ το σύστημα οθόνης LCD, επιπλέον, διευκολύνει την προσαρμογή του και επιπλέον χρήση.

Τιμή: INR 23192

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο κλιματιστικό Split

6. Γενικά Electric 8100 BTU Κλιματιστικό αέρα παραθύρων:

Γενικός Electric Window Room Air

Διαθέτει ψυκτικό μέσο R-410A, κιτ τοποθέτησης, ψηφιακό θερμοστάτη, τηλεχειριστήριο, ψύξη, ανεμιστήρα 3 ταχυτήτων συν ένα ωραίο σχέδιο. Είναι ένα κλιματιστικό παραθύρου 8100 BTU που προσφέρει ρυθμό απόδοσης 11,8 και χρησιμοποιεί 115 βολτ. Είναι τέλειο για να κρατήσει το δωμάτιο δροσερό που αφορούν τα 450 τετραγωνικά πόδια επιπλέον προσφέρει χαλαρή αίσθηση.

Τιμή: INR 15882

7. Κουζινικά + GE Aros Window Κλιματιστικά:

Ιδιότροπος + GE Aros

Το Aros είναι ίσως ένα από τα πιο έξυπνα κλιματιστικά παραθύρων στην αγορά. Έχει άφθονους αισθητήρες για να το δημιουργήσει λειτουργεί από μόνο του. Είναι σταθερά σε θέση να προσαρμοστεί για να κρατήσει την ισχύ επιπλέον επιπλέον διατηρούν το δωμάτιο δροσερό. Εάν ήταν λίγο πιο ήσυχο από τη στιγμή που θα εργαζόταν θα είχε πάρει το κύριο σημείο ως το καλύτερο παραθυρόφυλλο κλιματιστικό.

Τιμή: INR 13556

8. Haier ESAQ408P Παράθυρο AC Παράθυρο κλιματισμού:

Haier ESAQ408P Window AC

Είναι πιστοποιημένο από το Energy star μαζί με ένα από τα πιο αθόρυβα Window Air Conditioner που σας χαρίζει ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παρέχει έναν διπλό κινητήρα για καλύτερη απόδοση, κουβέρτες συμπιεστή, ανεμιστήρα διασταυρούμενης ροής, 8.000 BTU, αφυγραντικό, χρονοδιακόπτη, λειτουργία αναστολής και 11.2 CEER. Είναι ιδανικό για χώρο από 150 έως 350 τετραγωνικά πόδια.

Τιμή: INR 06322

Δείτε περισσότερα: Φορητά κλιματιστικά

9. Ανεμιστήρας Bionaire BW2300:

Bionaire BW2300

Το σύστημα αποστράγγισης αέρα είναι καινοτόμο, ενώ η ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη επεκτατική επένδυση ενισχύει τη συμβατότητά του με πολλούς τύπους παραθύρων συν μεγεθών (μεταξύ 24 και 37 ιντσών). Ο προγραμματιζόμενος θερμοστάτης του λειτουργεί καλά, ενώ το καλώδιο τροφοδοσίας 15 ποδιών σας επιτρέπει να το ρυθμίσετε από ολόκληρο το δωμάτιο.

Τιμή: INR 3655

Leave A Comment

79 + = 82