9 Όμορφες και τυχεροί πολύτιμοι λίθοι στα τελευταία σχέδια Στυλ στη ζωή

Οι πολύτιμοι λίθοι βρίσκονται φυσικά και μερικές από αυτές σπάνια εμφανίζονται στη γη. Παρακάτω παρουσιάζει μερικές από τις σπάνιες λίστα πολύτιμων λίθων που συμβαίνουν στη γη με την τιμή ορισμένων από αυτά. Αγοράστε οποιαδήποτε από αυτές για τις επιθυμίες σας.

Τύχη Σπάνια πολύτιμους λίθους με εικόνες:

Εδώ εξετάστε τους κορυφαίους 9 τυχερούς σκουλαρίκια πολύτιμων λίθων σκουλαρίκια στα πιο πρόσφατα σχέδια. Επιλέξτε από αυτές τις σπάνιες Gemstones, σύμφωνα με την επιθυμία σας.

1. Ο ρόδινος πολύτιμος λίθος ροζ:

Σπάνιος Gemstones

Ο πολύτιμος λίθος είναι μια σπάνια πέτρα που βρέθηκε λόγω της παρουσίας ενός αστέρα που είναι λόγω του μικρού αριθμού αυτών των πετρών που εξορύσσονται στον κόσμο. Pink είναι ένα από τα κοινά που βρέθηκαν και αγοράζοντας μια τέτοια πέτρα, να έχετε κατά νου όχι μόνο να ανησυχείτε για το βάρος, αλλά και το χρώμα του αμαξώματος, την ορατότητα και την ένταση του ως terism.

2. Ο γαλάζιος πολύτιμος λίθος Τανζανίτης:

ο blue tanzanite

Αυτό είναι ένα πολύτιμο στολίδι που βρίσκεται στους πρόποδες του Κιλιμάντζαρο στη Βόρεια Τανζανία. Η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη και πιθανότατα θα εξορύσσεται μέσα σε 20-30 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πέτρα είναι τόσο επιθυμητή και επίσης αυτό το χρώμα είναι πολύ φωτεινό και ελκυστικό.

3. Το Taeffeite Gemstone:

ο taaffeite gemstone

Το Taffeite πήρε το όνομά του από τον gemologist Richard Taaffe, ο οποίος ανακάλυψε ένα κομμένο και στιλβωμένο δείγμα αυτής της πέτρας. Μόνο μια χούφτα από τις πολύτιμες πέτρες έχουν βρεθεί, γεγονός που τους κάνει ένα πραγματικό κόσμημα συλλέκτη. Είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα που κυμαίνονται από άχρωμο έως λεβάντα και βρίσκονται συνήθως στη Σριάνκα και την Τανζανία. Είναι ένα από τα πιο σπάνια και πολύτιμα πετράδια στον κόσμο.

4. Ο μαύρος πολύτιμος λίθος Opal:

ο black opal gemstone

Ο σπανιότερος τύπος opal είναι το μαύρο opal που βρίσκεται στην Αυστραλία στην κορυφογραμμή της νέας νότιας Ουαλίας. Η πέτρα έχει ένα λαμπρό παιχνίδι χρώματος, πυρκαγιάς, στα σκοτεινά πετράδια, μαζί με τη σπανιότητά τους, τους προκαλεί να αξίζουν πάνω από ένα μεγάλο ποσό.

Δείτε περισσότερα: Φυσικοί πολύτιμοι λίθοι

5. Ο Benitoite πολύτιμος λίθος:

ο benitoite gemstone

Βρίσκεται κοντά στον ποταμό San Benito στην Καλιφόρνια, ο Benitoite είναι ένας μπλε έως μοβ πολύτιμος λίθος. Παρέχει ένα λαμπρό μπλε χρώματος με αστραγάλους κάτω από τα φώτα uv. Είναι το επίσημο στολίδι της Καλιφόρνιας και πωλείται σε κοσμήματα, αλλά διατίθεται σε περιορισμένα μεγέθη.

6. Ο πολύτιμος λίθος Bixbite:

ο bixbite gemstone

Η πέτρα είναι επίσης γνωστή ως μαργαρίτα σμαράγδι και βρίσκεται συνήθως στη Γιούτα και το νέο Μεξικό και το μόνο εμπορικό ορυχείο για την πέτρα βρίσκεται στα βουνά wahwah της Γιούτα. Ένα πολύ ακριβό και σπάνια βρήκε στολίδι, αυτό έχει βαθμολογηθεί ως 1000 φορές πιο πολύτιμο από τον χρυσό. Ακόμη και οι κομμένες πέτρες πωλούνται σε μια τιμή ύψους 10.000 $ ανά καράτι.

Δείτε περισσότερα: Φυσικά χαλαρά πολύτιμους λίθους

7. Ο Αλεξανδρίτης πολύτιμος λίθος:

ο alexandrite gemstone

Ο πολύτιμος λίθος πήρε το όνομά του από το αστέρι Αλέξανδρος 2 της Ρωσίας, αυτό εξορύσσεται από τις καταθέσεις στα ορεινά βουνά της Ρωσίας. Είναι ένας πολύτιμος λίθος που αλλάζει χρώμα με τα χρώματα να αλλάζουν από κόκκινο σε πράσινο. Ορισμένες χώρες το έχουν στην αγορά, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις σπανιότερες πέτρες.

8. Ο πολύτιμος λίθος Jadeite:

ο jadeite gemstone

Αυτός ο πολύτιμος λίθος έχει βαθύ, ημιδιαφανές πράσινο χρώμα και είναι ένα πολύτιμο και σπάνια που βρέθηκε πολύτιμος λίθος σε ορισμένα μέρη της Μιανμάρ. Imperial jadeite έχουν πωληθεί σε εκατομμύρια τιμές σε πολλές από τις δημοπρασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε περισσότερα: Λίστα πολύτιμων λίθων

9. Ο μουσβάρτινος πολύτιμος λίθος:

ο musgravite gemstone

Το χρώμα της πέτρας ποικίλει από πρασινωπό γκρι έως μοβ. Ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία και εξακολουθεί να βρίσκεται σε μέρη της ίδιας ηπείρου καθιστώντας την σπάνια πέτρα στον κόσμο και επίσης σε τιμές περίπου 3500 $ ανά καράτι.

Η λίστα είναι να σας ενημερώσουμε για τα σπάνια δαχτυλίδια πολύτιμων λίθων στον κόσμο και είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει να αγοράσετε αυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αντίκες σε περίπτωση που έρχονται κάτω από την προσιτή λίστα σας!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1