9 Σχέδια τατουάζ ζόμπι και ιδέες που είναι καλύτερο να φοβίσουν | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Σχέδια τατουάζ ζόμπι και ιδέες που είναι καλύτερο να φοβίσουν | Στυλ στη ζωή

Πολλοί άνθρωποι σαν φρίκη και τρομακτικό σχεδιασμό τατουάζ, έτσι τα τατουάζ ζόμπι είναι τέλεια για αυτούς. Το ζόμπι λέγεται ότι είναι πλάσματα που είναι νεκρά και έχουν μόνο μία επιθυμία να μολύνουν άλλο ζωντανό άνθρωπο δαγκώνοντάς τα. Το τατουάζ ζόμπι είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που εμπνέονται από τη γοτθική τέχνη, τη λογοτεχνία και την κατηγορία τρόμου επίσης. Τατουάζ ζόμπι έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους από πολλές δεκαετίες, αλλά οι ταινίες για ζόμπι και το ειδικό αποτέλεσμα και περιπέτειες έκανε το τατουάζ ζόμπι πιο δημοφιλές μεταξύ των φίλων τατουάζ.

Καλύτερες ιδέες τατουάζ ζόμπι και σχέδια για τους άνδρες και τις γυναίκες:

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην κορυφή 9 διαφορετικούς τύπους σχεδιασμού τατουάζ ζόμπι για εσάς.

1. Πράσινη σχεδίαση τατουάζ ζόμπι:

Πράσινος Zombie Tattoo Design

Αυτό το τατουάζ προσώπου ζόμπι έχει απεικονιστεί με πράσινο χρώμα για να φανεί πιο τρομακτικό και τρομακτικό από την πρώτη ματιά. Τα κοίλα μάτια του ζόμπι τατουάζ απεικονίζουν σαν να είναι θυμωμένος και τα σπασμένα δόντια προσθέτουν πιο περίπλοκη ματιά στην εικόνα και μπορούν εύκολα να τρομάξουν άλλους ανθρώπους σε μια θέα .

2. Σχεδιασμός Τατουάζ Zombie Bunny:

Θεαματικός Zombie Tattoo Design

Αν και τα τατουάζ ζόμπι είναι τρομακτικά αλλά όταν απεικονίζονται με τον κατάλληλο τρόπο εμφανίζονται εντυπωσιακά με ενδείξεις φόβου σε αυτό. Εδώ ένας εραστής ζόμπι απεικόνισε ένα επεξεργασμένο σχέδιο που καλύπτει τις πλευρές των πλευρών και τα στοιχεία και τα χρώματα προσδίδουν τρομακτική εμφάνιση.

3. Σχεδίαση του Pretty Zombie Tattoo:

Αρκετά Zombie Tattoo Design

Οι ελαφριές αποχρώσεις του πράσινου χρώματος μαζί με το αίμα που στάζει από τα μάτια, τα χείλη και σε μερικά καρφιά προσθέτοντας πιο τρομακτικό βλέμμα σε αυτή την εικόνα τατουάζ κορίτσι ζόμπι. Ένα μικρό δρυοκολάπτης που πετάει και τη φιλάει με ράμφη προσθέτει πιο θεαματική ματιά σε ολόκληρη την έννοια.

4. Θαυμάσιο σχέδιο ζωγραφικής τατουάζ Kid Zombie:

Θαυμάσιος Zombie Tattoo Design

Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο τρομακτικό σχεδιασμό τατουάζ, όπου σε ένα μικρό αγόρι έχει σχεδιαστεί στα μανίκια του προσώπου που απεικονίζει το βλέμμα του τρομακτικό ζόμπι. Τα μπαλώματα στο κεφάλι μαζί με το αίμα που ρίχνει έξω από το στόμα δίνουν μια ρεαλιστική ματιά στην εικόνα.

5. Συναρπαστική σχεδίαση τατουάζ ζόμπι:

Συγκινητικός Zombie Tattoo Design

Αυτό το σχεδιασμό φλας τατουάζ ζόμπι έχει οριστεί ως άνθρωποι που είναι νεκροί και αναζωογονήθηκε πίσω σε άλλα τρομακτικό και σπονδυλική ψύχρανση φαίνεται. Εδώ σε αυτό το σχέδιο το κρανίο του ζόμπι σχεδιάζεται όπου αντί για τη μύτη και το ένα μάτι μια κοίλη δομή και το άλλο μάτι απεικονίζεται σε άσπρα και απότομα άγρια ​​δόντια προσθέτοντας πιο ανατριχιαστικό βλέμμα στην εικόνα.

6. Ελκυστική σχεδίαση τατουάζ ζόμπι:

Προσφυγή Zombie Tattoo Design

Εδώ σε αυτή την εικόνα το τρομακτικό ζόμπι απεικονίζεται με χαριτωμένο ξεκαρδιστικό τρόπο δίνοντας μια δροσερή και ξεκαρδιστική ματιά στον θεατή. Τα μεγάλα βυθισμένα μάτια, τα σπασμένα δόντια και το αίμα που ρίχνει το στόμα και τις κοντινές διαφημίσεις, ματιά σε αυτό το χαριτωμένο μικρό ζόμπι.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ μάγισσας

7. Φανταστικό σχεδιασμό τατουάζ χεριών ζόμπι:

Φανταστικός Zombie Hand Tattoo Design

Ο χρήστης έχει σχεδιάσει τρομακτικά χέρια ζόμπι στους ώμους του δίδοντας μια ρεαλιστική και ζωντανή ματιά σε μια ματιά. Φαίνεται σαν το ζόμπι να πιέζει σκληρά τα νύχια του στο στήθος του ατόμου και το αίμα αναβλύζει.

8. Σχεδιασμός τατουάζ Zombie Ζευγάρια:

Βρυκόλακας Couples Tattoo Design

Αυτός ο τύπος ζευγάρια τατουάζ άνδρας και γυναίκα σχεδιασμό είναι ιδανικό για εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν προσοχή και αυτό το είδος του τατουάζ μπορεί να δώσει ενισχύσεις ματιά στο persona τους επίσης. Εδώ το αρσενικό και θηλυκό ζόμπι απεικονίζεται στα πόδια του εραστή τατουάζ και τα ζωντανά χρώματα το κάνουν πιο τρομακτικό.

Δείτε περισσότερα: Scary τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες

9. Θεαματική σχεδιασμός μανικιών τατουάζ ζόμπι:

Θεαματικός Zombie Tattoo Sleeve Design

Τα διαφορετικά στοιχεία όπως οι νυχτερίδες, το φωτεινό σπίτι και το νεκροταφείο καθιστούν αυτό το σχέδιο τατουάζ ζόμπι πιο αφρώδες και τρομακτικό από κάθε γωνιά. Τα λευκά κοίλα μάτια του ζόμπι, τα τρομακτικά δέντρα και η ποικιλία χρωμάτων προσδίδουν υπέροχη εμφάνιση στα μανίκια του κομιστή.

Τα τατουάζ ζόμπι μπορούν να σχεδιαστούν με πολλούς τρόπους, στυλ και μοτίβο, αν είναι ρόπαλα με διαφορετικές μινιατούρες όπως βαμπίρ, φάντασμα, το αίμα που στάζει από το στόμα τους φαίνεται πιο τρομακτικό. Το τατουάζ ζόμπι μπορεί να απεικονιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος καθώς και από άνδρες και γυναίκες ανάλογα με την επιλογή και την επιθυμία σας.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα τατουάζ διάβολου

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 60 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map