9 διαφορετικοί τύποι ξύλινων σχεδίων επίπλων για το σπίτι Στυλ στη ζωή

Ξύλινο έπιπλο! Ποτέ μην είστε εκτός μόδας. Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, όπου το γυαλί, ο χάλυβας και ακόμη και το πλαστικό είναι το κυριότερο υλικό κατασκευής ή σχεδιασμού επίπλων, δεν μπορούμε καθόλου να απορρίψουμε την επιβίωση του ξύλου. Στο βαθμό που μπορούν να μετρηθούν ως μια παλιά μέθοδος κατασκευής επίπλων, υπάρχουν υπόλοιποι εκείνοι που πραγματικά ασχολούνται με τη χρήση του ξύλου ως κύρια πηγή κατασκευής επίπλων - ιδιαίτερα όταν τα δέντρα είναι πλούσια στις περιοχές τους. Ακόμα και όταν τα σπίτια τους είναι όλα μοντέρνα και σύγχρονα με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, η χρήση του ξύλου δεν έχει απομείνει καθόλου!

Τελευταίες και καλύτερες ξύλινες έπιπλα σχέδια με εικόνες:

Έτσι, σε αυτό το write-up έχω δώσει μια λίστα με ξύλινα έπιπλα σχεδιασμό που βοηθούν πολύ για να επιλέξετε το καλύτερο για το σπίτι σας.

1. Φωτεινό τόνωση ξύλου:

ξύλινος furniture design1

Τα ελαφρά τολμηρά ξύλα παραλαμβάνονται σε όλο το σπίτι το 2014. κατά συνέπεια δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάνουν μια επιτυχημένη δήλωση στην αγορά επίπλων. Είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό ελαφρύ ξύλο, όπως για παράδειγμα η δρυς, που δημιουργεί μια ισχυρή έκθεση στην αγορά. Το μεγάλο πράγμα για αυτή την τάση είναι ότι είναι δύσκολο να πάει στραβά, όπως είναι φυσιολογικό είναι όμορφο συν το ελαφρύ ήπιο ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βιοτεχνία κάθε είδους έπιπλα.

2. Ξύλινα τραπεζάκια:

ξύλινος furniture design2

Διακοσμήστε την τραπεζαρία σας με αυτό το κομψό κομμάτι έπιπλα που είναι σε μια τάση. Αυτό το εξαιρετικό ξύλινο τραπέζι νιώθει σαν να είναι άμεσα από αίθουσα εκδηλώσεων του ιππότη, ωστόσο οι ελαφριές αποχρώσεις του ξύλου μαζί με τις άσπρες καρέκλες αντίθεσης δημιουργούν αυτή τη σύγχρονη έκθεση του ύφους και της τάξης που δείχνουν επίσης στους επισκέπτες σας την έννοια των οικολογικών φυσικών επίπλων.

3. Ξύλινο κομοδίνο:

ξύλινος furniture design3

Υπάρχει ευρύ φάσμα αυτού του ανθεκτικού Ξύλινου Κομοδίνο που υπάρχει στην αγορά. Αυτά είναι διαθέσιμα σε ανόμοια σχέδια, σχέδια και διαστάσεις σύμφωνα με τον έλεγχο των πελατών. Αυτοί οι πίνακες μπορούν επίσης να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ακριβείς λεπτομέρειες των εκτιμημένων πελατών. Για την προετοιμασία αυτών των πινάκων χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας ξύλο μαζί με λεπτό βερνίκι.

4. Ξύλινο σερβίτσιο:

ξύλινος furniture design4

Αυτό το ξύλινο αντικείμενο επίπλωσης είναι πολύ δημοφιλές για το ελκυστικό σχεδιασμό, την αντοχή και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Αυτό κατασκευάζεται από ξύλο υψηλής ποιότητας. Αυτός ο πίνακας μπορεί να ληφθεί σε διαφορετικούς βαθμούς συν διαστάσεις που ταιριάζουν καλύτερα από την απαίτηση συν τις απαιτήσεις.

5. Μακρύτερος Ξύλινος Καναπές:

ξύλινος furniture design5

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό για μια ξαπλώστρα που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια γωνιά σαλόνι, συν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια χαλαρωτική ζώνη ενώ η ανάγνωση ενός βιβλίου παρακολουθώντας διαφορετικά μια ταινία ενώ βρίσκεται εδώ. Αυτός ο ξύλινος καναπές χρησιμοποιείται επίσης ως κρεβάτι εάν επιπλέον επισκέπτης θα έρθει στο σπίτι σας.

6. Ξύλινη καρέκλα:

ξύλινος furniture design6

Πρόκειται για μια ανώτερη σειρά έπιπλα σχεδιαστών όπως οι Ξύλινες Καρέκλες. Καρέκλα είναι έπιπλα καθιστικό διαθέσιμες σε διάφορες χωρητικότητες θέσεις. Αυτά τα προϊόντα επίπλων είναι κατασκευασμένα από μια ποικιλία υλικών όπως κόντρα πλακέ, αλουμίνιο, ξύλο τικ και πολλά άλλα. Περιέχει όμορφο σχεδιασμό, λεπτό στίλβωμα καθώς και ανθεκτικό στις τερμίτες. Αυτές οι ξύλινες καρέκλες δεν είναι ακριβές. Αυτές οι καρέκλες χρησιμοποιούνται σε γραφεία πληροφορικής, στο σπίτι, ξενοδοχεία, σχολεία, εστιατόρια κλπ,

Δείτε περισσότερα:  Σχεδιασμός επίπλων κουζίνας

7. Ξύλινο κρεβάτι:

ξύλινος furniture design7

Αυτά είναι καλά σχεδιασμένα χρησιμοποιώντας εξαιρετικά σκληρό ξύλο που εγγυάται την προσφορά εκπληκτική λάμψη και ομαλή φινίρισμα. Η εκπληκτική και όμορφη γκάμα των διπλών κρεβατιών Teak Wood που προσφέρονται εκτιμάται για την άνετη αίσθηση καθώς και τη μοντέρνα εμφάνιση. Το κρεβάτι πλατφόρμας είναι επίσης ένα καλό παράδειγμα ξύλινου κρεβατιού που προσφέρει κομψή, μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα:  Σαλόνι Διακόσμησης Ιδέες

8. Ξύλινο ντουλάπι:

ξύλινος furniture design8

Το ξύλινο ντουλάπι είναι τώρα σε τάση που χρησιμοποιείται ευρέως από τους ανθρώπους που έχουν μικρά διαμερίσματα διαμερίσματα. Αποτελούνται από ξύλο υψηλής ποιότητας, με όμορφο σχεδιασμό. Τα ντουλάπια κρατούν τα σημαντικά σας αντικείμενα καθώς περιέχουν 5 έως 6 συρτάρια.

Δείτε περισσότερα: Εσωτερικές ιδέες σχεδίου για μικρά σπίτια

9. Ντουλάπα:

ξύλινος furniture design9

Το κομμάτι του επίπλου που αποθηκεύει πολλά ανόμοια είδη ρούχων, μπορεί να δεσμεύσει ένα δωμάτιο από κοινού. Ένα κανονικό κομμάτι γενικά ανεβαίνει στο ύψος της μέσης. Λειτουργεί οριζόντια και διατηρεί μεταξύ 6 και 9 συρταριών και ράφια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − 34 =