Πώς να κάνετε ένα καλύτερο γαλλικό πεντικιούρ στο σπίτι με 9 απλά βήματα

Εμείς ως κορίτσια γνωρίζουμε το καλύτερο πόσο χρόνο καταναλώνουν τα σαλόνια μας μπορεί να είναι και παρόλα αυτά είμαστε κορίτσια, φυσικά, ανυπομονούμε να κάνουμε εκείνη την εποχή, όταν τελικά μπορεί να πάρουμε κάποιο χρονικό διάστημα από το αλλιώς απασχολημένο μας πρόγραμμα για να απολαύσουμε λίγο τον εαυτό μας. Όντας κορίτσια αγαπάμε να κάνουμε τους εαυτούς μας, αλλά όχι κάθε φορά έχουμε την ευκαιρία να κούκλα επάνω.

Είναι ένα απασχολημένο χρονοδιάγραμμα που διατηρούμε και γι 'αυτό κάθε μήνα, όταν είναι καιρός να διοριστούμε το χρόνο του σαλόνι, αισθανόμαστε τυχαία. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα γεγονός που απαιτεί τα όμορφα πόδια σας να είναι έξω στο ύπαιθρο και θέλετε να ξεκινήσετε για ένα γρήγορο πεντικιούρ και στη συνέχεια υπάρχει το σαλόνι που σας δίνει ημερομηνίες και σας ζητά να περιμένετε τη σειρά σας. Απλώς δεν μπορούμε να έχουμε αυτό και έτσι ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε τη λύση είναι να μάθουμε το εμπόριο στο σπίτι έτσι ώστε να μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πάτε και να περιμένετε τη σειρά σας σε ένα σαλόνι, ενώ δεν υπάρχει χρόνος.

γαλλική γλώσσα Pedicure

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα ποιο εμπόριο μιλάμε, το πεντικιούρ είναι ένας επίσημος όρος για μια θεραπεία ομορφιάς σχετικά με τα πόδια και τα νύχια σας. Ακριβώς όπως το μανικιούρ, εδώ και μέσα από ορισμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν ορισμένα εργαλεία, οι μικρές «piggies» στο δάχτυλό σας είναι σπινθηρισμένες και λαμπερές και χρωματισμένες ώστε να φαίνονται τόσο παραδεισένες όσο τα χέρια σας. Μετά από όλα, κάθε μέρος μας πρέπει να θαμπώνει σαν εμάς. Σε αυτό το άρθρο μιλάμε για γαλλικό πεντικιούρ.

Όλοι γνωρίζουμε τη λέξη γαλλικό μανικιούρ όπου στοχεύουν τα χέρια και τα νύχια του χεριού. Το σημείο συν σε αυτό το πεντικιούρ ή μανικιούρ είναι ότι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ ή μοτίβο να κάνει τα νύχια σας. Οι άκρες των νυχιών, τα προεξέχοντα μέρη είναι χρωματισμένα σε ροδάκινο ή λευκό χρώμα και το υπόλοιπο καρφί τοποθετείται κάτω από ένα καθαρό γυαλιστερό.

Δείτε περισσότερα: Πώς να εφαρμόσετε το ίδρυμα

9 εύκολα βήματα στο γαλλικό πεντικιούρ:

Παρόλο που μπορεί να ακουστεί σκληρά, εδώ είναι τα απλά βήματα σε ένα γαλλικό πεντικιούρ που κάθεται στο σπίτι:

Ετοιμάστε τα όργανα σας:

Πριν αρχίσουμε να μαζευόμαστε όλα τα αναλώσιμα σας και να τα συσσωρεύετε σε ένα μέρος έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε οποιαδήποτε στιγμή και να αρπάξετε το προϊόν που χρειάζεστε. Κρατήστε τον σταθμό εργασίας καθαρό, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή ένα κομμάτι ρούχων κάτω από το δάπεδο για πιο σταθερή βάση. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από χαρτόνι για πιο σταθερή βάση. Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε είναι τα νυχοκόπτες, τα αρπάγια, τα νυχτικά, το πορτοκαλί ραβδί ή το ραβδί των επιδερμίδων, οι λωρίδες, τα δύο χρώματα των νυχιών κατά προτίμηση ένα διαυγές διαφανές, αιθέριο έλαιο ή κρέμα ποδιών, αλάτι Epsom, toe spacers. Όλα αυτά μπορούν να ωφεληθούν από ένα κοντινό κατάστημα φαρμάκων ή καλλυντικών.

Εκκαθάριση χώρου εργασίας:

Μπορεί να είστε εδώ για λίγο καθισμένος και να εργάζεστε στο toe σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας, το πάτωμα ή το έδαφος που έχετε επιλέξει είναι καθαρό και καθαρό χωρίς πολλά περιττά αντικείμενα που βρίσκονται γύρω.

Απολαύστε το:

Το πρώτο βήμα για το πεντικιούρ είναι να κρατάτε τα νύχια και τα δάχτυλα των μικρών δαχτύλων βυθισμένα στο νερό για λίγο, έτσι ώστε το χοντρό δέρμα να μαλακώνει και να γίνεται εύκολο να λειτουργήσει. Για αυτό θα χρειαστείτε ένα μεγάλο μπολ με αρκετό χώρο και νερό για να βουτήξετε τα πόδια σας. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ ζεστό νερό και αναμείξτε το αλάτι Epsom και, εάν είναι επιθυμητό, ​​αιθέριο έλαιο και βουτιά τα δάκτυλα σας σε αυτό.

Δείτε περισσότερα:  Εύκολη νυχιών Πολωνικά σχέδια και ιδέες

Εκσφενδονίστε το Καλό:

Για αυτό θα χρειαστείτε το πλυντήριο ποδιών το οποίο στο κοινό νοικοκυριό είναι η ελαφρόπετρα μας. Τώρα που τα δάκτυλά σας μαλακώνονται από την ζεστή βύθιση του νερού, τρίψτε την ελαφρόπετρα πάνω στο δέρμα και δείτε τα νεκρά δέρματα να ξεφλουδίζουν μαλακά. Αυτό το τρίψιμο γίνεται για να απαλλάξει τα πόδια ή τα δάχτυλα των ποδιών από κάθε επιπλέον σκληρό δέρμα βράδυ και εξομάλυνση του δέρματος τελικά.

Ενυδάτωση:

Τώρα που έχετε καθαρίσει τα νεκρά δέρματα, εάν πάσχετε από ξηρό δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα ποδιών για να ενυδατώσετε την περιοχή. Μην το παρακάνετε εν τούτοις, δεδομένου ότι πάρα πολύ κρέμα και λάδι θα παραποιήσει το μανικιούρ σας. Μασήστε καλά για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα στο δάκτυλο του ποδιού παραμένει μαλακό. Μην αφήνετε τα νύχια σας έξω.

Περιποίηση επιδερμίδας:

Τώρα πρέπει να φροντίσουμε για τις δυσάρεστες επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ, ένα ειδικό δερματικό παντόφλα για να κολλήσετε το δέρμα γύρω από τα νύχια και στη συνέχεια να εφαρμόσετε κρέμα επιδερμίδας στις κορυφές των νυχιών. Ο προωθητής της επιδερμίδας που είναι επίσης γνωστός ως πορτοκαλί ραβδί έρχεται τώρα να παίξει. Χρησιμοποιώντας το πάνω μέρος του πορτοκαλί ραβδιού, σπρώξτε τις επιδερμίδες απαλά σχηματίζοντας στη βάση του ποδιού σας και στη συνέχεια τελειώστε τρίβοντας τα πόδια σας στεγνά και καθαρά.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να βάψετε τα νύχια σας

Υποβολή:

Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα τρίμματα νυχιών για να τακτοποιήσουμε τα νύχια στο επιθυμητό μήκος και σχήμα. Το τέχνασμα είναι να μην το κρατήσουμε πολύ μικρό και να μην το αφήσουμε να μεγαλώσει πάρα πολύ μεγάλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγετε ένα μήκος μεταξύ τους και κλιπώνετε τα νύχια αργά. Τώρα έρχεται το τμήμα αρχειοθέτησης που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Τοποθετήστε το filer ακριβώς κάτω από το άκρο του νυχιού και ξεκινάτε να κόβετε απαλά με μια κίνηση προς τα πάνω. Σιγουρευτείτε ότι περιστρέφετε τα χέρια σας για να ταιριάζει με τη γωνία που σπρώχνετε. Πριν από την κατάθεση μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προστατευτικά των νυχιών για να διατηρήσετε τα νύχια ομοιόμορφα και απαλά. Τώρα μπορείτε να βυθίσετε το ακροφύσιο q σε αποχρωματισμό νυχιών και να καθαρίσετε την περιοχή από ξηρότητα και καθαρότητα.

Ξεκινά η διαδικασία:

Εδώ είναι η έναρξη της διαδικασίας στη γαλλική εφαρμογή πεντικιού χρώματος. Πριν από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι την κρέμα ποδιών σε μικρό ποσό και να κάνετε μασάζ στην περιοχή σχολαστικά. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις τον διαχωριστή toe σε κάθε πόδι. Τραβήξτε μια λωρίδα καρφιών τώρα και αποκτήστε πρόσβαση στη θέση ακριβώς πάνω από το κρεβάτι των νυχιών σας, όπου ξεκινούν τα νύχια σας. Πιέστε την ταινία σταθερά εκεί για να την εξάγει. Κάνετε το ίδιο με τα άλλα δάχτυλα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα αλλά το πιο συνηθισμένο είναι το λευκό χρώμα, οπότε εφαρμόστε το χρώμα στην κορυφή των νυχιών. Οι λωρίδες είναι εκεί για να διατηρήσετε τη γραμμή της κλίνης νυχιών, ώστε να μην βάζετε χρώματα στην άλλη πλευρά της ταινίας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι

Σφραγίδα Το Deal:

Περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα στην κορυφή και μόλις το κάνει, τοποθετήστε το καθαρό γυαλιστερό επάνω του για να σφραγίσει το χρώμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σχέδια ή μοτίβα ανάλογα με την ικανότητά σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το διαφανές παλτό.

Στο τέλος, νομίζω ότι ήρθες γνωρίζετε πόσο απλό είναι να κάνετε το γαλλικό πεντικιούρ μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Δοκιμάστε στο σπίτι με τα εύκολα βήματα και εκπλήξτε τους φίλους σας, δείχνοντας τα όμορφα πόδια σας.

Leave A Comment

23 − 14 =