Κορυφαίοι 9 προορισμοί γαμήλιας μακελειού της Αυστραλίας με εικόνες

Η Αυστραλία είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά μέρη για μήνα του μέλιτος. Ως προορισμός μήνα του μέλιτος η Αυστραλία είναι μια αγαπημένη επιλογή πολλών. Σε λίγα χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλής για το σκοπό αυτό. Η Αυστραλία για το μήνα του μέλιτος είναι σαν το ρομαντικό παραμύθι με το τοπίο, τις παραλίες και τις κοιλάδες. Το ταξίδι θα είναι σίγουρα αξέχαστο όσο ζείτε. Εδώ αναφέρουμε έναν κατάλογο με 9 καλύτερους προορισμούς μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία με εικόνες για εσάς.

Καλύτερες περιοχές Αυστραλίας Honeymoon με εικόνες:

1.Τα Whitsundays:

Αυστραλία Honeymoon Destinations

Whitsunday είναι απλώς ένα φανταστικό μέρος με φοίνικες γύρω για ζευγάρι. Οι γαλάζιες αποχρώσεις του νερού μαζί με ένα δείπνο κεριών θα είναι πολύ περίεργο για τη γυναίκα σου. Το ζευγάρι μπορεί να περάσει υπέροχο χρόνο σε κάποιο μοναχικό νησί που βρίσκεται κάτω από τον τεράστιο ουρανό. Υπάρχουν σαράντα τέσσερα νησιά με διαφορετική ομορφιά. Είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία για ζευγάρια.

2.Melbourne:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Melbourne

Είναι μια από τις πιο δυναμικές πόλεις με ψυχαγωγία. Οι καμπύλες λωρίδες, τα παραδοσιακά κτίρια, τα αριστοκρατικά εστιατόρια κάνουν το μέρος επιθυμητό για μήνα του μέλιτος. Παρ 'όλα αυτά, μεταξύ Αυστραλίας προορισμούς μήνα του μέλιτος, η Μελβούρνη είναι απλά τέλεια. Η πόλη είναι διακοσμημένη με καφετέριες, βοτανικούς κήπους κλπ.

3.Queensland:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Queensland

Ο χώρος είναι γεμάτος ρομαντική ατμόσφαιρα για υπέροχα ζευγάρια νεόνυμφων. Μπορείτε να επισκεφθείτε το τροπικό δάσος, την ακτή του ήλιου, το Great Barrier Reef για να απολαύσετε την ατομική ομορφιά των τόπων. Οι ακτές τη νύχτα με την παρουσία του φεγγαριού είναι εξαιρετικά πανέμορφα.Για μια ματιά που προσελκύει την θέα, προσπαθήστε να επισκεφθείτε το βράχο σημείο καγκουρό.

Δείτε περισσότερα: Μήνας του μέλιτος προορισμού στη Σιγκαπούρη

4. Νέα Νότια Φάλαινα Στην Αυστραλία:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia New South Whales

Τα οδοντωτά βουνά που περιβάλλουν τον τόπο είναι σαν την ευδαιμονία του ουρανού. Οι κοιλάδες και οι αμμουδιές έχουν κάνει τη φύση του τόπου πολύ μαγευτική. Τοπικά μέρη όπως η Hunter Valley, η Blue Mountain Range, το Byron Island κλπ. Μπορούν να επισκεφθούν για να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του ταξίδι του μέλιτος.

5.Tasmania:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Tasmania

Ο τόπος επισκέπτεται για το ατελείωτο τροπικό δάσος. Η άγρια ​​ζωή του τόπου είναι πολύ μαγευτική και συναρπαστική. Η γραφική ομορφιά της φύσης είναι πιο κατάλληλη για το παντρεμένο ζευγάρι. Εάν είστε αρκετά γενναίοι, τότε μπορείτε να απολαύσετε την περιήγηση στο δασικό σαφάρι στο πυκνό δάσος. Ο τόπος φαίνεται να επηρεάζεται από πράσινο. Είναι ένα από τα τέλεια νεανικά μηνύματα στην Αυστραλία όλη την ώρα που σας κάνει ευχάριστη και αξέχαστη.

6.Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος της Αυστραλίας:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia The Great Barrier Reef

Όλοι ονειρεύονται να επισκεφτούν αυτό το μέρος μια φορά στη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο. Έτσι δεν μπορείτε να χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε αυτό το μέρος. Το γαλάζιο νερό του όμορφου υφάλου έχει κάνει τον τόπο τους καλύτερους προορισμούς μήνα του μέλιτος για την Αυστραλία που αξίζει να επισκεφθείτε.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερες θέσεις στη Μαλαισία για μήνα του μέλιτος

7.Κανγκάρου Νησί:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Kangaroo Island

Είναι ο πιο ευχάριστος και γαλήνιος τόπος της Αυστραλίας. Ανάμεσα σε όλα τα μέρη του μέλιτος στην Αυστραλία θα αγγίξει περισσότερο την καρδιά σας. Το νησί είναι ένα μικρό σπίτι των καγκουρών. Ίσως γι 'αυτούς μόνο η ομορφιά της φύσης φωτίζεται περισσότερο. Μπορεί να είναι ένα καλύτερο μέρος της ζωής σας, ξοδεύοντας κάποιο χρόνο μαζί τους.

8.Kimberly:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Kimberely

Πρόκειται για ένα αρχαίο οροπέδιο. Ο τόπος έχει τροποποιηθεί με βουνά, ποτάμια και τοπίο. Προσφέρει μια ήρεμη ατμόσφαιρα με μόνο ήχους συντριβανιών παντού. Μπορείτε να περάσετε έναν ποιοτικό χρόνο για να αισθανθείτε τη φύση χωρίς καμία διαταραχή σε αυτό το μήνα του μέλιτος για να επισκεφθείτε στην Αυστραλία.

9.Victoria:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Australia Victoria

Η φύση του τόπου είναι πολύ εκπληκτική για το τροπικό κλίμα του. Μπορείτε να απολαύσετε μερικά συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, νησίδες, κλπ. Ο τόπος εξασφαλίζει τους πιο ελκυσμένους προορισμούς Αυστραλίας μήνα του μέλιτος σε σύγκριση με άλλους. Οι άνθρωποι δείχνουν μεγάλη προθυμία να επισκεφθούν αυτό το μέρος για την τεράστια οροσειρά τους γύρω από τη γη. Παρ 'όλα αυτά ο τόπος είναι πολύ εκθαμβωτικό για την πράσινη χλόη του.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μέρη του μέλιτος στον κόσμο

Από κάθε άποψη η Αυστραλία αξίζει τον προορισμό του μήνα του μέλιτος. Έχει τη δική της ομορφιά και έτσι δεν μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους. Επιπλέον για το μήνα του μέλιτος είναι το πιο ρομαντικό μέρος για παντρεμένα ζευγάρια. Η επίδραση της φύσης καθιστά τον δεσμό τους πιο ισχυρό για την υπόλοιπη ζωή. Η χώρα δεν στερείται τίποτα ως προς την φυσική ομορφιά. Με δάση, οροσειρά, κοιλάδες, σιντριβάνια σερβίρεται ολόκληρο το πακέτο του μήνα του μέλιτος.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 33 = 36