9 καλύτερα φυσικά σαμπουάν που διατίθενται στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Όλοι γνωρίζετε ότι τα φυσικά σαμπουάν είναι απαλλαγμένα από χημικές ουσίες χωρίς να προσφέρουν παρενέργειες. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πτώση των μαλλιών εξαιτίας του αριθμού. των παραγόντων. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η υπερβολική χρήση σκληρών χημικών βασισμένων σαμπουάν. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο έχω δώσει μια λίστα με κορυφαία φυσικά σαμπουάν που είναι χρήσιμα για να επιλέξετε το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε τον κατάλογο των συστατικών κατά την αγορά του σαμπουάν επειδή τα θειικά άλατα, σιλικόνες και parabens κλπ. Χαλάζουν τα μαλλιά σας συν τα μαλλιά σας στεγνώνουν και καταστρέφονται.

Top 9 φυσικά σαμπουάν που διατίθενται στην Ινδία:

Αφήστε να κοιτάξουμε τα φυσικά σαμπουάν στην Ινδία.

1. Himalaya Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας:

φυσικός shampoos

Σε αυτό το προϊόν, το περιεχόμενο aloe vera είναι διαθέσιμο που είναι πολύ χρήσιμο για την υφή του τύπου τρίχας. Αυτό είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά και άριστη για το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Περιέχει επίσης λάδι δέντρου τσαγιού που τρέφει ρίζα και θραύση. Αυτό το σαμπουάν, εάν είναι απαλλαγμένο από SLES και paraben, χρησιμοποιώντας έτσι, τα μαλλιά εμφανίζονται γερά και λαμπερά.

2. Σαμπουάν Patanjali Kesh Kanti από τον Baba Ram Dev:

Patanjali Kesh Kanti Shampoo

Αυτό το σαμπουάν είναι εξαιρετικό για την ανανέωση της τρίχας που είναι πιο δημοφιλές αυτές τις μέρες μεταξύ των κοριτσιών. Αυτό το σαμπουάν είναι κατάλληλο για αρκετά λιπαρά μαλλιά και μπορεί να προσφέρει λαμπερές και γυαλιστερές τρίχες και επιπλέον ελέγχει την λιπαρότητα. Αυτό το σαμπουάν είναι εντελώς βότανο καθώς περιέχει δραστικά στοιχεία όπως τα Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha και Shikakai κλπ.

3. Ουσία της Φύσης Καθαρισμός Σαμπουάν Neem και Aloe Vera:

Φύση essence purifying Neem and Aloe Vera shampoo

Είναι ένα από τα απαλά πάνω και πάνω από τα πιο ήπια σαμπουάν που είναι προσβάσιμα στην αγορά, ωστόσο, που δεν θα παραμείνουν πίσω στο να κάνουν το τριχωτό της κεφαλής σας εντελώς καθαρό. Ακόμα οι κλειδαριές των μαλλιών σας θα μετατραπούν σε πολύ ομαλή και απαλή. Τα σγουρά μαλλιά σας θα είναι απλά βολικά από αυτό το σαμπουάν με Aloe Vera. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια βαθιά κλινική συνέπεια από αυτό.

4. Paul Mitchell Awapuhi Άγριο τζίντζερ ενυδατικό σαμπουάν με τζίντζερ:

Παύλος Mitchell shampoo

Είναι επίσης εξαιρετικό οργανικό σαμπουάν για στεγνό και χαλασμένο μαλλί. Αυτό το σαμπουάν δεν περιλαμβάνει θειικό άλας, αλλά αναπτύσσεται με πρωτεΐνες κερατίνης. Αυτές οι πρωτεΐνες κερατίνης συντηρούνται μαζί με την αναδόμηση των χαλασμένων συμβουλών για τα μαλλιά. Αυτό βοηθά να ενυδατώνει επιπλέον ενυδατώνει τα μαλλιά καθώς και τα χρώματα μαλλιών χειροτεχνίας.

5. Κλινική Plus Ισχυρό και μακρύ σαμπουάν υγείας:

Κλινική Plus Strong and Long Health Shampoo

Αυτό είναι πολύ γνωστό, καθώς και ένα ωραίο προϊόν που έχει την ειλικρίνεια των πρωτεϊνών του γάλακτος που ενισχύουν τα μαλλιά. Αυτό το σαμπουάν επίσης αναγνωρίστηκε ως σαμπουάν ανάπτυξης τριχών. Είναι πραγματικά εργασίες από το επίπεδο θεμελίωσης για την επίλυση των προβλημάτων των μαλλιών σας και να σας πάει χωρίς προβλήματα με ογκώδη μαλλιά. Βοηθά στη διακοπή της πτώσης των μαλλιών με συνεχή θεραπεία.

6. Ξηροί Καρποί φυσικού πετρελαίου από φυσικό σαμπουάν:

Φυσικός Oil Soap Nuts from Natural Shampoo

Αυτό το σαμπουάν παρασκευάζεται από μούρα σαπουνιού συν οργανικά καρύδια και αυτό είναι ίσως το σχεδόν όλα απλά οργανικά σαμπουάν που μπορούν να ληφθούν στην αγορά. Αυτό το οργανικό σαμπουάν περιλαμβάνει κυρίως αιθέριο έλαιο και συνεπώς σαμπουάν με βάση το πετρέλαιο. Επιτυγχάνει το χαμηλότερο από όλα τα οργανικά σαμπουάν σε επίπεδο τοξικότητας συν ενδεχομένως αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι έχουν πάρει εντελώς απαλλαγμένα από κάθε πρόβλημα μαλλιών ή τριχωτού της κεφαλής, ενώ χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν.

7. Σαμπουάν Magic Triphla:

Αρωμα Magic Triphla Shampoo

Το προϊόν αυτό παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά καθώς και φράση ως μία από τις κορυφαίες για μεγέθυνση μαλλιών. Αυτό είναι φορτωμένο με reetha, shikakai και Amla, που βαθιά καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής και αποβάλλουν το υπερβολικό έλαιο. Όχι για ξηρές τρίχες. Μείωση πτώσης τριχών και εδώ αυξάνεται η ταχύτητα ανάπτυξης με τακτική χρήση. Αυτό το οργανικό σαμπουάν θρέφει τα θυλάκια της τρίχας ως λεπτό.

8. Trichup Herbal Shampoo:

Trichup herbal shampoo

Σε αυτό το φυτικό σαμπουάν, υπάρχουν φυσικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα. Τα μαλλιά σας θα μετατραπούν σε αληθινά ενυδατωμένα πάνω και πάνω από θρέψουν. Αυτό το σαμπουάν είναι καλύτερο και ιδανικό για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Είναι ήπιο για το τριχωτό της κεφαλής που είναι πραγματικά αξιολογημένο. Αυτό το δημοφιλές σαμπουάν βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας υγρασίας των μαλλιών.

9. Σαμπουάν Vaadi Herbals Amla Shikakai:

Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo

Είναι ένα από τα καλύτερα οργανικά σαμπουάν για την ανάπτυξη των μαλλιών από Vaadi Herbals που πιστεύεται ότι λειτουργεί καλά για τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής καθώς περιέχει εκχύλισμα shikakai. Ενδυναμώνει επίσης τους θύλακες των τριχών γιατί έχει αφαιρεθεί το αμλα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 3