Κορυφαία 9 δροσερά και κομψά προσευχή σχέδια τατουάζ χέρια

Το τατουάζ για τα χέρια προσευχής σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από τον γερμανό καλλιτέχνη Albrecht Durer. Ανακαλύπτει αυτή την τέχνη εμπνευσμένη από τον αδελφό του. Αργότερα καθίσταται πολύ διάσημος παντού ως τατουάζ.

Οι άνθρωποι εφαρμόζονται προσεύχονται τατουάζ χέρια για διάφορους λόγους και καταστάσεις. Αυτά τα τατουάζ μερικές φορές μπορούν να απεικονιστούν στη μνήμη ορισμένων αγαπημένων, μερικές φορές με σεβασμό προς κάποιον, ακόμη και για θρησκευτική αφοσίωση. Στο σημείο που συναντιούνται δύο χέρια είναι μια εικόνα ενός ήρεμου φυσικού σώματος. Στο τέλος της ημέρας, κρατώντας τα χέρια μαζί, σφίγγετε τον εγκέφαλο και το φυσικό σώμα σας ταυτόχρονα για την απόλυτη ειρήνη και τον προβληματισμό. Είναι ουσιαστικά μια προσέγγιση για το σεβασμό και την ανάκληση ενός χαμένου συγγενή ή συγγενή.

Κομψά και χαριτωμένα χέρια Σχέδια τατουάζ:

Μερικά από τα πιο αγαπημένα σχέδια τατουάζ προσεύχονται χέρια περιγράφονται εν συντομία.

1. DEVOTIONAL HANDS:

ΕΥΛΑΒΗΣ PRAYING HANDS

Εδώ είναι ένα τατουάζ χέρι προσευχή για τους άνδρες. Η σταυροειδής σήμανση στο τατουάζ χέρι προσεύχεται απεικονίζεται στον Ιεχωβά τον Ιησού. Αυτό το τατουάζ μπορεί να απεικονιστεί σε οποιοδήποτε θεό προσωπικού ή στον οποίο πιστεύετε.

2. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΡΟΖ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ HANDS TATTOO WITH ROSES

Αυτό το τατουάζ συνδέεται κυρίως με τον καθολικισμό. Παρουσιάζει δύο προσευχή χέρια με τριαντάφυλλα, όπως ακολουθούν οι Καθολικοί. Αυτό είναι πολύ σε λατρευτικό και θρησκευτικό σκοπό.

3. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ HANDS TATTOOS WITH A DOVE

Οι γόβοι είναι σύμβολο της ειρήνης. Οι προσευχές με τα χέρια τατουάζ με ένα ή μερικά περιστέρια είναι πολύ γνωστά και πιστεύεται συνήθως από τον Χριστιανισμό. Καθώς έχουν πολλές ιστορίες στη Βίβλο που σχετίζονται με το περιστέρι.

4. ΤΥΧΑΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ HANDS WITH MESSAGE TATTOO

Αυτό είναι επίσης ένα είδος θρησκευτικών τατουάζ. Αυτά συνδέονται κυρίως με μια σκέψη ή γραμμές από ιερά βιβλία. Αυτό το τατουάζ στο σώμα ενθαρρύνει τη μετάβαση σε μια σωστή πορεία. Αυτό είναι το κύριο σύνθημα πίσω από την εφαρμογή του τατουάζ.

5. ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΥΣ:

ΙΗΣΟΥΣ PRAYING HANDS TATTOO

Εδώ είναι ένα μεγάλο τατουάζ που απεικονίζει Άγγελος Ιησούς προσεύχεται τα χέρια. Αυτά τα είδη τατουάζ είναι ως επί το πλείστον άρεσε από τους άνδρες και λαμβάνονται στους ώμους και την πλάτη. Είναι ένα θρησκευτικό αφιέρωμα τατουάζ. Αυτός ήταν ειδικά σχεδιασμένος από τους τέλειους καλλιτέχνες τατουάζ, Σε αυτό το σχεδιασμό τα συναισθήματα πρέπει να καλύπτουν συνολικά ενώ τατουάζ.

6. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ TATTOOS WITH LINES

Αυτά είναι πολύ απλά και μικρά τατουάζ μόνο με το περίγραμμα των προσευχόμενων χεριών. Πρόκειται κυρίως για κορίτσια. Όποιος ενδιαφέρεται να πάει με αυτό το διάσημο τατουάζ χέρι προσευχή μόνο για τη μόδα και το ύφος, μπορούν να επιλέξουν αυτό.

7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΕΡΙΩΝ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ TATTOO:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GIVING PRAYING HANDS TATTOO

Η προσευχή για τα χέρια, σύμφωνα με την κινεζική κουλτούρα είναι για ευχαριστίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χάρη που δίνουν τα χέρια μπορούν να απεικονιστούν σε όποιον θα θαυμάσετε περισσότερο. Αυτό το τατουάζ δείχνει τα αθώα σας συναισθήματα σε κανέναν.

8. ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΑΤΟΥΑ:

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ PRAYING HANDS TATTOO

Εδώ είναι τα πολύχρωμα τατουάζ προσεύχονται τα χέρια για να φανεί πιο ελκυστική και μοντέρνα. Ένα τατουάζ χέρι προσευχή ζωγραφισμένα με διαφορετικά χρώματα μπορεί να δώσει μια ρεαλιστική εμφάνιση. Αυτοί οι λαοί που επιθυμούν να δοκιμάσουν πολύχρωμα και ουσιαστικά τατουάζ τότε πρέπει να πάνε με αυτό το στυλ.

9. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΡΟΖΑΚΙΑ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ HANDS TATTOO WITH ROSARY BEADS

Η προσευχή με χάντρες κομπολογιού θεωρείται ως η σκάλα στον ουρανό από το βάθος της καρδιάς. Αυτές είναι ιερές χάντρες ανεξάρτητα από κάθε κάστα και θρησκεία. Αυτός έρχεται με μια πιο σκούρα σκιά και δίνει την κατάλληλη προσοχή πάρα πολύ.

Τα διάσημα χέρια που προσεύχονται τατουάζ μπορούν να είναι μοντέρνα, λατρευτικά και ακόμη και εκφράσιμα. Είναι πάντα ένα σημάδι της σιωπής, της προσευχής και της αξιοπρέπειας. Αυτά μπορούν να διακοσμηθούν από οποιαδήποτε ηλικία. Αν θυμάστε κάποιον που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό σχέδιο με κάποια αποσπάσματα, θα έχετε καλή χαλάρωση ενώ τατουάζ τέτοιου είδους σχέδια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 − = 28