9 εκπληκτικά σχέδια μπλουζάκι πίσω αυχένα με πέτρινη εργασία | progressivenewsdaily.info

9 εκπληκτικά σχέδια μπλουζάκι πίσω αυχένα με πέτρινη εργασία

Ανεξάρτητα από το τι στυλ του saree σας, το σωστό είδος μπλούζας για να πάει με αυτό μόνο φέρνει έξω το gorgeousness ακόμα καλύτερα. Για να το δουλέψετε, αυτά τα μπλουζάκια saree είναι εδώ για να βοηθήσουν, καθιστώντας έτσι τη δουλειά σας πιο εύκολη. Εκτός αυτού, τα σχέδια αυτά συμμορφώνονται επίσης με τις τρέχουσες τάσεις, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλα που ξεπερνούν το στυλ σας με οποιονδήποτε τρόπο.

1. Το Betel Leaf Sequin:

μπλούζα back neck designs with stone work

Αυτή είναι μια τέλεια μπλούζα που φοριέται σε οποιοδήποτε πάρτι. Δεν είναι μόνο πανέμορφο, αλλά διαθέτει επίσης ένα πολύ λεπτομερές πολύπλοκο πέτρινο έργο. Μπορείτε να δείτε πόσο το κέντρο ολόκληρου του μοτίβου είναι μια βελονιά σε σχήμα βελονιάς. Εκτός από αυτό, η πέτρα στο λαιμό δίνει επίσης αυτή την μπλούζα μια πανέμορφη εμφάνιση.

2. Μαύρη ομορφιά:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work2

Αυτός είναι μαύρος σε όλη τη διαδρομή, και ανάμεσα σε σχέδια μπλούζας με πέτρινη δουλειά, αυτή είναι χαρακτηρισμένη λόγω του πόσο πανέμορφη είναι. Οι λευκές πέτρες τονίζουν και συμπληρώνουν το χρώμα της μπλούζας. Υπάρχουν πέτρες όλων των μεγεθών που προστίθενται για να πάρει το στυλ κάνει σωστά. Τέλεια, οι λατκάνες προσθέτουν στη διάσταση.

3. Πολύχρωμη μπλούζα με πέτρινα έργα:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work3

Η μπλούζα είναι ασυνήθιστη από τα συνηθισμένα σχέδια πέτρινου λαιμού που βλέπετε. Περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πέτρινης εργασίας που γίνεται γύρω από το κέντρο του λαιμού. Είναι ένα από τα απλούστερα σχέδια, και το όλο μοτίβο διατηρείται λεπτομερώς χρησιμοποιώντας νήμα και πέτρες πολλαπλών χρωμάτων.

4. Τα Γάμος Blues:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work4

Αυτός σίγουρα θα φανεί καλύτερα στη νύφη. Πολύ διακοσμητικά, οι μικρές πέτρες με μπλε χρώμα δίνουν στην μπλούζα μοναδική εμφάνιση. Ένα περίπλοκο floral σχέδιο έχει οδηγηθεί έξω σε όλη την μπλούζα, καθιστώντας την κορυφή μέχρι το πηλίκο στυλ σας.

Δείτε περισσότερα: Saree μπλούζες πίσω αυχένα σχέδια

5. Οι Λευκές πέτρες:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work5

Αυτή η μπλούζα είναι ένα βλέμμα μέσα από ένα, αλλά διαθέτει ένα πέτρινο έργο μπλούζα πίσω σχέδιο λαιμού που είναι όμορφη. Οι μαργαριτάρι χάντρες κάνουν αυτή την μπλούζα ιδανική για να είναι μια νυφική, ενώ τα τρία τέταρτα μανίκια το κάνουν να φαίνεται ακόμα καλύτερα.

6. Lady in Green:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work6

Η μπλούζα είναι σαν δυο κόσμους σε ένα, με μία πλευρά να βλέπει μέσα, ενώ το άλλο πράσινο. Οι μεγάλες πέτρες χρησιμοποιούνται εδώ για να καλύψουν το σύνολο, ενώ καθαρά τέλεια.

7. Γυαλιστερό μπλουζάκι:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work7

Η μπλούζα που εμφανίζεται εδώ έχει ένα άνοιγμα στο κέντρο ενώ και οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν κορδόνια για να κρατήσουν τους ώμους στη θέση τους. Οι πέτρες είναι λευκού χρώματος σε όλη την μπλούζα, επιδεικνύοντας την ομορφιά της. Είναι ιδανικό για πάρτι ή γάμους.

8. Ο Σχεδιασμός Peacock:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work8

Αυτή η πέτρινη μπλούζα εργασίας μπορεί να αγκαλιάσει καλά με pattu sarees. Αν σας αρέσει πολύχρωμα, αυτή είναι η τέλεια νυφική ​​ενδυμασία για σας. Η ίδια πέτρινη εργασία επαναλαμβάνεται στα μανίκια, αν παρατηρήσετε καλά.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα Τελευταία Backless Σχέδια

9. Πέτρες και κομμένα έργα:

Μπλούζα Back Neck Designs With Stone Work9

Για την τελική μπλούζα, αυτό που βλέπετε εδώ είναι ένα μίγμα τέλεια κομμένων πέτρων, που τοποθετούνται στη μία πλευρά της μπλούζας. Το σχέδιο μοιάζει με ένα πλέγμα και η μπλούζα μπορεί να φορεθεί καλύτερα με όλα τα είδη μεταξωτών sarees.

Τώρα που έχετε δει όλα, θα πρέπει να είναι ευκολότερο για εσάς να επιλέξετε το στυλ σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, αφήνοντας περιθώρια για δεύτερη σκέψη και αμφιβολίες. Μπορείτε να παραγγείλετε και online, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια για να διαλέξετε, και σας εξοικονομεί επίσης την ταλαιπωρία. Η πέτρινη εργασία θα πάει με κάθε σχεδιασμό saree και θα φέρει έξω το πανέμορφο βλέμμα σε σας καλά.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map