9 Όμορφη 4 χρυσά Bang Bangs Εικόνες και Σχέδια | Στυλ στη ζωή

Εάν θέλετε να αγοράσετε τα βραχιόλια που είναι οικονομικά αποδοτικά και ακόμα κομψά και περίπλοκα στο σχεδιασμό, τότε η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε τα χρυσά βραχιόλια 4 γραμμάρια. Αυτά τα μοτίβα χρησιμοποιούνται καλύτερα για περιστάσεις καθώς και για φθορά γραφείου.

Τα καλύτερα χρυσά βραχιόλια σε 4 γραμμάρια:

Εδώ παρουσιάζονται κορυφαία σχέδια 9 χρυσά βραχιόλια 4gm που σίγουρα θα σας αρέσουν,

1. Επίπεδη 4 gm χρυσά Bangs:

Διαμέρισμα 4 gm Gold Bangles

Εδώ είναι ένα ωραίο σύνολο 4 gm χρυσό βραχιόλια που έχουν ένα επίπεδο πρόσωπο. Το περίπλοκο σχέδιο στα βραχιόλια είναι πολύ παραδοσιακό και το καθιστά ιδανικό για λειτουργίες. Αυτό το σετ βραχιόλι γίνεται με το χρυσό 4 gm που το καθιστά οικονομικό.

2. σχοινί στυλ χρυσού Bangs:

Σκοινί Style Gold Bangles

Αυτό το στυλ σχοινί χρυσό βραχιόλια σύνολο των 4 είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ πολλών ανθρώπων. Είναι όμορφο και λεπτό στο σχεδιασμό του. Μπορείτε να έχετε το σύνολο των 4 βραχιόλια με καλό κόστος. Το σχοινί στρέψης του χρυσού φαίνεται πολύ ελκυστικό στο βραχιόλι.

3. Σπείρες σχεδιασμού Bangles:

Σπειροειδής Design Bangles

Εδώ είναι ένα ωραίο σύνολο 4 γραμμαρίων χρυσό βραχιόλια σχεδιασμό που λειτουργεί εξαιρετικά για τις ευκαιρίες και τις λειτουργίες. Η σπειροειδής σχεδίαση στα βραχιόλια είναι πολύ όμορφη και κάνει ένα ευρύ βραχιόλι. Τα 4 γραμμάρια βραχιόλια μπορούν να φορεθούν δύο κάθε φορά σε κάθε χέρι για μια καλύτερη εμφάνιση ή και τα τέσσερα στο ένα χέρι για μια πιο πλούσια εμφάνιση.

4. Twisted Gold Bangles:

Twisted Gold Bangles

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ δροσερό σχέδιο που χρησιμοποιείται από πολλούς σχεδιαστές. Τα στριμμένα χρυσά βραχιόλια κάνουν ένα δραματικό ύφος και η προσθήκη του χρώματος στο χρυσό βραχιόλι προσθέτει χαρακτήρα. Μπορείτε να τα πάρετε και σε χρυσά βραχιόλια 40 γραμμαρίων.

5. Slant Lines Gold Bangals:

Κλίση Lines Gold Bangles

Αυτά τα 4 γραμμάρια βραχιόλια είναι εξαιρετικά και κάνουν ένα πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι. Μπορείτε να έχετε τα βραχιολάκια κλίσης γραμμής σε λεπτό ή ευρύ σχέδιο. Η λάμψη στα βραχιόλια είναι πολύ καλή και το φινίρισμα το καθιστά ιδανικό για φορέματα σε γάμους.

6. Απλό χρυσό Bangles:

Πεδιάδα Gold Bangles

Εδώ είναι ένα δροσερό σχέδιο καθημερινή φορεσιά βραχιόλι που είναι απλό και απλό. Ο σχεδιασμός είναι απλά στρογγυλός και ομαλός, αλλά η λάμψη του χρυσού το καθιστά πολύ ελκυστικό. Μπορείτε να έχετε δύο από αυτά για καθημερινή χρήση. Αυτό το είδος απλού χρυσού βραχιόλια 4gm προτιμώνται ως επί το πλείστον από τα κορίτσια κολέγιο ή τις εταιρικές γυναίκες που εργάζονται.

Δείτε περισσότερα: Απλά χρυσά σχέδια Bangles

7. Επιχρυσωμένο Bangle Designer:

Χρυσός Plated Designer Bangles

Είναι πολύ καλό να αποκτήσετε βραχιόλια σχεδιαστών που κατασκευάζονται με επιχρύσωση. Μπορείτε να πάρετε 4 gm. βραχιόλια σε στυλ σχεδιαστών που είναι περίπλοκα επίσης. Αυτά τα επίχρυσα βραχιόλια μπορεί να είναι ελαφριά και ακόμα να φαίνονται βαριά. Δοκιμάστε αυτό το διαφορετικό μοτίβο για τις περιστασιακές σας περιστάσεις.

8. Chevron Gold Bangle:

Σιρίτι Gold Bangle

Αυτό το πανέμορφο βραχιόλι είναι κατασκευασμένο με το σχεδιασμό του chevron που μοιάζει πολύ ελκυστικό και είναι και μοντέρνο. Αυτό μπορεί να φορεθεί τόσο για γραφείο όσο και για λειτουργίες. Το μοτίβο καστανιάς είναι περίπλοκο και εκπληκτικό.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά Bangles σε 10 γραμμάρια

9. Diamond και Gold Bangle:

Διαμάντι and Gold Bangle

Εδώ είναι ένα ωραίο διαμάντι και χρυσό βραχιόλι που μπορείτε να πάρετε σε 4 γραμμάρια. Το βραχιόλι έχει κεντρικό κρεμαστό στυλ που είναι γεμάτο με διαμάντια. Το μοτίβο είναι ένα στυλ φύλλων και το βραχιόλι έχει ένα προσάρτημα σφιγκτήρα. Αυτό θα είναι ωραία επιλογή για το ειδικό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά Bangles σε 20 γραμμάρια

4 γραμμάρια χρυσά βραχιόλια είναι πολύ δημοφιλής με τις γυναίκες δεδομένου ότι τα σχέδια είναι τέλεια για όλους. Τα βραχιόλια μπορεί να είναι σε διαφορετικά στυλ όπως σφήνα, κλίση, χάντρα, κλπ. Μπορείτε επίσης να έχετε τα βραχιόλια με διαμάντια ή άλλα πολύτιμους λίθους σε αυτό.

Leave A Comment

− 1 = 9