9 Τελευταίες και φανταστικές 3D σχέδια κουζίνας με εικόνες

Ο σχεδιασμός ενός χώρου όπως η κουζίνα είναι ένα εύκολο αλλά πολύπλοκο έργο. Εδώ ο συντελεστής άνεσης εξουδετερώνει τον παράγοντα σχεδιασμού, έτσι συχνά υπάρχουν συγκρούσεις όταν επιλέγετε από τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η κουζίνα χρειάζεται πολλή αποθηκευτικό χώρο, λειτουργική άνεση, κατάλληλο φωτισμό, σημεία τροφοδοσίας και μέτρα ασφαλείας σε αφθονία. Αυτοί οι παράγοντες όταν ληφθεί μέριμνα θα κάνουν το σχεδιασμό ένα εύκολο έργο.

3D Kitchen Designs

Κορυφαία 9 σχέδια 3D κουζίνας:

Εδώ δείτε τα 9 καλύτερα τρισδιάστατα σχέδια κουζίνας με εικόνες. Επιλέξτε το καλύτερο από τα παρακάτω σχέδια 3D κουζίνας και κάντε την κουζίνα σας όμορφη.

1. Μια σύγχρονη ανοιχτή κουζίνα:

Μοντέρνο kitchen

Οι περισσότερες από τις κουζίνες έχουν αυτό το είδος εμφάνισης σήμερα. Μια καλά συγχρονισμένη διακόσμηση με ελάχιστη διακόσμηση και πολλά ντουλάπια και συρτάρια. Ένα ξεχωριστό μέρος για φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο ως πρόσθετο χαρακτηριστικό και κάνει περισσότερο χώρο στον πάγκο της κουζίνας.

2. Κουζίνα σε λευκό με ανοιχτά ράφια:

Κουζίνα in White with Open Shelves

Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ κομψός και κομψός. Μπορείτε επίσης να το ονομάσετε καθαρό χώρο με πολλά ντουλάπια κρεμασμένα σε τοίχο και ένα ανοιχτό χώρο για μεγάλα αντικείμενα. Οι πάγκοι είναι ευρύχωροι και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζαρία.

3. Μικρό αλλά έξυπνο:

Μικρό yet Smart

Όταν ο χώρος είναι ένας παράγοντας συστολής, αυτά τα συνημμένα ερμάρια έρχονται βολικά. Η ιδέα των ντουλάπια από γυαλί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να χρησιμοποιείτε χώρο γύρω από την καμινάδα. Όλα τα συρτάρια μεγέθους διευκολύνουν την αποθήκευση μικρών και μεγάλων ειδών ξεχωριστά.

4. Κουζίνα με έπιπλα χρώματος σοκολάτας:

Κουζίνα with Chocolate Colour Furniture

Όταν το μήκος του δαπέδου είναι μεγαλύτερο από το πλάτος σε μια κουζίνα, αυτός είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να σχεδιάσετε το χώρο. Υπάρχουν πολλά κρεμασμένα τοίχου, τραπεζιού και πλήρους μήκους ντουλάπια που κάνουν πολύ χώρο για κουζίνα.

5. Μια σύγχρονη κουζίνα σε καφέ και πράσινο:

ΕΝΑ Modern Kitchen in Brown and Green

Οι υφές που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι πολύ περιορισμένες καθώς είναι δύσκολο να διατηρηθούν. Ωστόσο, αυτό δεν μας περιορίζει να χρησιμοποιούμε συμπαγή χρώματα στην κουζίνα για ζωντανή εμφάνιση. Εδώ υπάρχει μια κουζίνα όπου φωτεινά πράσινα γραφεία και καφέ συνδυασμός χρησιμοποιείται για να φωτίσει το χώρο.

6. Κίτρινο και γκρι Interiors κουζίνας:

Κίτρινος and Grey Kitchen Interiors

Αυτή η κουζίνα έχει μοναδικό σχεδιασμό και συνδυασμό και είναι ένα αληθινό παράδειγμα σκέψης έξω από το κουτί. Για όσους αγαπούν τα φωτεινά χρώματα, αυτός ο κίτρινος και γκρίζος συνδυασμός σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Όλα τα φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες άκρες οι οποίες δίνουν ομοιότητα στο ντεκόρ.

7. Μια ευρύχωρη κουζίνα με τεράστιο τοίχο:

ΕΝΑ Spacious Kitchen with Huge Wall

Γιατί να συσσωρεύσετε ολόκληρο τον τόπο όταν ένας μόνο τοίχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους σκοπούς. Αυτή η κουζίνα είναι μεγάλη και φαίνεται ακόμα πιο ευρύχωρη με το μοναδικό σχεδιασμό της. Έχει όλες τις εγκαταστάσεις και κάθε είδους αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεται να ενσωματωθεί σε έναν ενιαίο τοίχο. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι επίσης καταπραϋντικός και φωτίζει το χώρο.

8. Κουζίνα σε μαύρο και ξύλο:

ΕΝΑ Kitchen in Black and Wood

Το μαύρο είναι ένα πανέμορφο κομψό χρώμα και πηγαίνει με όλα τα χρώματα και υφές. Εδώ η ματ τελειωμένη μαύρη έχει συνδυαστεί με ξύλινη υφή για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να πάει παλιά στο χρόνο για να έρθει και είναι ένα μέρος όπου κάποιος θα αγαπούσε να περάσει το χρόνο μαγειρέματος.

9. Κουζίνα με τεράστιο χώρο αποθήκευσης και τραπεζαρία:

Κουζίνα with Huge Shelf Space and Dining

Ακόμα και με ελάχιστο σχεδιασμό, αυτή η κουζίνα έχει βγει όμορφα και φαίνεται πολύ ευρύχωρη. Κάτω από τα ερμάρια και τα όμορφα σχεδιασμένα διάφορα ράφια φαίνονται κομψά και διασκεδαστικά. Ο χώρος τραπεζαρίας έχει σκαλισθεί όμορφα χωρίς να σπαταλάει πολύ χώρο με φανταχτερά καρέκλες.

Ανάλογα με το χώρο που έχετε, χαράξτε ένα μέρος που είναι άνετο και έχει πολλή ζεστασιά. Η όλη ιδέα είναι για ένα απλό μέρος που αναζωογονεί το μυαλό και το σώμα σας. Συμπληρώστε το χώρο με θετική ενέργεια και κάντε το σπίτι όμορφο με αυτά τα παραπάνω 3d σχέδια κουζίνας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 45 = 52