9 διαφορετικά είδη Καρδιά μενταγιόν με εικόνες

Τα μενταγιόν είναι ένα από τα πιο εκθαμβωτικά στολίδια κοσμημάτων που προορίζονται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Σήμερα, η μορφή καρδιάς στο κρεμαστό κόσμημα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς της μεταξύ των αγοριών και των κοριτσιών έρχονται με την τεράστια ποικιλία σχεδίων και στυλ, αλλά εξαρτάται απλώς από εσάς να βρείτε το σωστό, θα σας ταιριάζει καλύτερα.

καρδιά pendants

Σχέδια Καρδιάς μενταγιόν με φωτογραφίες:

Μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο κρεμαστό καρδιά λόγω των αμέτρητων σχεδίων και μοτίβων που διατίθενται στην αγορά. Εδώ θα σας βοηθήσουμε με την εισαγωγή της λίστας των κορυφαίων σχεδίων καρδιά 9 μενταγιόν.

1. Κρεμαστό κρύσταλλο σε ασήμι:

κρεμαστό κρύσταλλο-καρδιά

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι ο κρύσταλλος χρησιμοποιείται ευρέως σε αντικείμενα κοσμημάτων και όμως εδώ κάνει επίσης μια ξεχωριστή θέση σε ένα κρεμαστό κόσμημα καρδιάς. Το κρύσταλλο κρεμαστό κόσμημα καρδιά είναι ένα ιδανικό κόσμημα για να προσθέσετε μια λάμψη και την ομορφιά στην προσωπικότητά σας.

2. Puffy καρδιά σε σχήμα χρυσού κρεμαστό κόσμημα:

ανοιχτό-καρδιά-μενταγιόν

Το ενυδατωμένο κρεμαστό κόσμημα με σχήμα καρδιάς είναι ένα κοινό σχέδιο στην κατηγορία των σχεδίων μενταγιόν καρδιάς, αλλά ακόμα και ένα κοινό στυλ, ο σχεδιασμός δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Διάφορα μεγέθη και σχήματα μπορούν εύκολα να βρεθούν σε αυτό το σχέδιο. Το αναμμένο χρυσό κρεμαστό κόσμημα καρδιά είναι ένα τέλειο δώρο για να δώσει το αγαπημένο σας.

3. Ασημένιο Καρδιά κρεμαστό κόσμημα:

καρδιά-βέλος-κρεμαστό

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το απλό κρεμαστό κόσμημα ασημένιας καρδιάς, τότε το κρεμαστό κόσμημα βέλους καρδιάς θα είναι ένα τέλειο στοιχείο για σας. Το μενταγιόν ασημένιας καρδιάς με βέλος προσελκύει την προσοχή των ανθρώπων προς το κρεμαστό σου και θα σας κάνει να δείτε το πώμα της επίδειξης. Αυτό το μοτίβο της μάλλινας μπορεί να είναι ένα τέλειο κρεμαστό κόσμημα για τα ζευγάρια.

4. Κρεμαστό διπλό καρδιά με αλυσίδα:

διπλό καρδιά-μενταγιόν

Γιατί να έχουμε ένα όταν μπορούμε να φορέσουμε μαζί δύο καρδιές. Το διπλό κρεμαστό κόσμημα καρδιά είναι ένα μοναδικό ύφος για να φορέσει ένα κρεμαστό κόσμημα καρδιά στην αλυσίδα σας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και μοτίβα είναι διαθέσιμα για αυτό το κρεμαστό κόσμημα καρδιά για ζευγάρια. Έτσι, Πάρτε τις δύο καρδιές μαζί σε μια αλυσίδα και να παρουσιάσει τον τόνο της δικής σας δήλωση στυλ.

Δείτε περισσότερα: Κρεμαστό χρυσό σταυρό

5. Σχεδιασμός ματιών χρυσό Καρδιά σε σχήμα κρεμαστό κόσμημα:

σχεδιασμός πλέγματος-κρεμαστό κόσμημα καρδιάς

Το σχέδιο επηρεάζεται πάρα πολύ από το αναμμένο κρεμαστό κόσμημα με σχήμα καρδιάς, αλλά το κρεμαστό κόσμημα έχει κάτι διαφορετικό με το δικό του στυλ και αυτό είναι το σχέδιο του πλέγματος. Το μενταγιόν χρυσό καρδιά σχεδιαστών μπορεί να φορεθεί και από τους άνδρες και τις γυναίκες. Διακοσμήστε τον εαυτό σας με αυτό το πλέγμα καρδιάς μενταγιόν και αφήστε τους ανθρώπους να πω για την ομορφιά του.

6. Κρεμαστό μαργαριτάρι σε σχήμα καρδιάς για κορίτσια:

κρεμαστό μαργαριτάρι-καρδιά

Τα μαργαριτάρια θεωρούνται ότι δίνουν πλούσια και κλασική εμφάνιση. Αντιστοίχιση κρεμαστή καρδιά με χάντρες μαργαριταριών μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να δείξουν την πολυτελή και αριστοκρατική τους ματιά στους άλλους. Η λάμψη των μαργαριταριών και η σχεδίαση της καρδιάς μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά της αλυσίδας σας γύρω από το λαιμό σας.

Δείτε περισσότερα: Χρυσό κρεμαστό πεταλούδα

7. Χαραγμένο Κρεμαστό Καρδιά με ονόματα:

χαραγμένο-καρδιά-μενταγιόν

Η χάραξη ενός καρδιακού μενταγιόν με τις λέξεις ή τα ονόματα είναι κάτι το ιδιαίτερο που μπορείτε να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτά τα μενταγιόν σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τα δικά σας εξατομικευμένα μενταγιόν. Έτσι, χαράξτε το όνομα του αγαπημένου σας ή κάποια ειδικά λόγια στο κρεμαστό κόσμημα και αφήστε το μενταγιόν να μιλήσει τα λόγια της αγάπης.

8. Σχέδιο κρεμαστό κόσμημα λουλουδιών:

λουλούδι-καρδιά-μενταγιόν

Το κρεμαστό κόσμημα καρδιά λουλουδιών είναι ένα χαριτωμένο κόσμημα στολίδι για να φορέσει σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις. Το εξαιρετικά τελειωμένο μενταγιόν καρδιάς με κρυστάλλινο λουλούδι σας δίνει μια κομψή εμφάνιση στο στυλ σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδιο αγάπης για ζευγάρια

9. Ασημένια Αλυσίδα με Καρδιά Κρεμαστό Καρδιά:

κλειδί-καρδιά-μενταγιόν

Το κλειδί καρδιά κρεμαστό κόσμημα είναι ένα όμορφο κόσμημα που έχει ένα τέλειο μείγμα της νεωτερικότητας και της τάξης. Το όμορφο μενταγιόν καρδιά μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε ειδική περίσταση ή εκδήλωση. Αποκτήστε το κρεμαστό κόσμημα της καρδιάς στην αλυσίδα του λαιμού και θα είστε έτοιμοι να φανταστείτε ένα νέο στυλ μέσα σας.

Η καρδιά είναι σύμβολο της "αγάπης και της ευχαρίστησης" και γι 'αυτό το κρεμαστό κόσμημα καρδιάς είναι ένα τέλειο στοιχείο για δώρο το αγαπημένο σας πρόσωπο για τα γενέθλιά ή την επέτειό τους για να δείξει την αγάπη και τη φροντίδα τους. Τα καρδιά μενταγιόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός πλήρους κολιέ που μπορεί να φορεθεί σε μερικές ειδικές περιπτώσεις. Εάν κάποιος είναι πρόθυμος να φανεί διαφορετικός και κομψός τότε αυτά τα μενταγιόν καρδιά μπορούν να ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη. Έτσι, αν θέλει να πάρει μια πλούσια ματιά στην προσωπικότητά σας μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα καρδιά κρεμαστό κόσμημα και θα είστε έτοιμοι να πιάσει το μάτι των λαών γύρω σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

87 + = 92