9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Ο βασιλιάς της ειδύλλιος, ο κακοί του Bollywood είναι μερικά από τα ονόματα που είναι συνώνυμα με αυτό το μέσο αγόρι ψάχνει δίπλα που κάθε κορίτσι θέλει να ρομαντισμό. Έχει κάνει τέτοιο αντίκτυπο με τους ρομαντικούς ρόλους του ότι κάθε φορά που κάποιος ακούει ένα Rahul ή Raj ή Arjun κανείς δεν μπορεί να φανταστεί αυτό τον αινιγματικό Σκορπιό.

shahrukh khan without makeup

Παρόλο που είναι η αγάπη των προβολέων, φαίνεται εξίσου ελκυστική και χαριτωμένη στην πραγματική ζωή. Η καλύτερη απόδειξη έγκειται στη σύζυγό του Gauri. Παντρεμένος για 21 χρόνια είναι το απόλυτο ρομαντικό ζευγάρι. Εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα της φυσικής εμφάνισης της φωτογραφικής μηχανής.

Shahrukh Khan Χωρίς Makeup Φωτογραφίες:

Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή και καλά ταλαντούχα badlywood badshah (SRK) Shahrukh Khan χωρίς εικόνες μακιγιάζ που είναι πραγματικά ωραίο.

1. Κομψή Khan:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Ο Χαν όλων των εποχών και για όλους τους λόγους, αυτός ο άνθρωπος φαίνεται καλός ανεξάρτητα από το τι φορά ή τι κάνει. Βλέποντας εδώ σε μια έγκριση της μάρκας, καταφέρνει να φανεί πολύ κομψό. Δεν υπάρχει στοιχείο που ο άνθρωπος δεν έχει εγκρίνει. Ο Shahrukh Khan είναι ένα όνομα που τώρα συσχετίζουμε με τα καλύτερα σε όλα. Εδώ φοριέται λίγο μακιγιάζ μόνο και αν είναι δημόσια φωτογράφηση.

Δείτε περισσότερα: Akshay Kumar χωρίς μακιγιάζ

2. Ο αδίστακτος γοητευτής:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Βλέποντας σε ένα απλό μαύρο πουκάμισο και μαύρο κοστούμι μαζί με μακιγιάζ, αυτός ο άνθρωπος αποπνέει γοητεία και ένα χαρισματικό μαγνητισμό που φαίνεται να τραβάει γυναίκες όλων των ηλικιών στο πέρασμα του βλέμματος του. Τα χαριτωμένα λακκάκια έχουν τις γυναίκες που γαντζώθηκε σε αυτό το γοητευτικό για τις επόμενες γενιές.

3. Το Maverick:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Shahrukh Khan είναι μια δροσερή γάτα όταν πρόκειται για τις επιχειρήσεις. Έχει κάνει κάποιες κινηματογραφικές ταινίες κάτω από το banner παραγωγής του, αλλά το υψηλό σημείο βρίσκεται στην ομάδα του IPL. Συνιδιοκτήτης της ομάδας των Ιπποτών του Καλκούτα, αυτός ο άνθρωπος είναι παντού δροσερός. Η συμμετοχή του στην πόλη του έχει κερδίσει την ιδιότητα του Πρεσβευτή της Μάρκας του κράτους της Δυτικής Βεγγάλης. Σε αυτές τις εικόνες, ο shahrukh μπαίνει στο αυτοκίνητό του από την πλευρά του έξω χωρίς να έχει μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: John Abraham Χωρίς Make Up

4. Χωρίς μακιγιάζ Shahrukh Khan:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Με έναν σταθερό παγκόσμιο ανεμιστήρα μετά από κάποιον θα ήταν γρήγορα να υποθέσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πολλή στάση και airs για τον εαυτό του. Αλλά είναι πολύ απλός για τους αγαπημένους του. Από το ταπεινό υπόβαθρο στο Νέο Δελχί, ο Shahrukh δεν είχε κανέναν νάνο στη βιομηχανία. Μέχρι την ημέρα διατηρεί την ταπεινότητα παρά την επιτυχία του. Για να είναι σε θέση να διατηρήσει μια τέτοια αξιοπρεπή παρουσία είναι από μόνη της ένα επίτευγμα. Αυτό το pic λέει πόσο φυσικό είναι ακόμα και σε ματιά μακιγιάζ sans.

5. Το Sexy Don:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Ναι, κύριε, ο Shahrukh Khan έφερε το σέξι πίσω με την παράδοση του κλασικού ρετρό χαρακτήρα του Don. Αν υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να απομακρύνει τον εικονικό αυτό ρόλο, ήταν αυτός ο άνθρωπος. Με τη φυσικά ομαλή στάση του και την δολοφονία του, είναι τόσο θανατηφόρος στις ακολουθίες δράσης όσο και στους ρομαντικούς διάλογους. Εδώ ασχολείται μόνο με το μακιγιάζ του πρόσωπο, μαζί με την εμφάνιση του πόνου που είναι πολύ τέλεια για τον ίδιο.

6. Το στοιχείο αγόρι:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Το SRK είναι υπεύθυνο για τη διάδοση της έννοιας των αγόρων στοιχείων στο Bollywood. Έχει αποσυρθεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία των ταινιών των τελευταίων χρόνων. Δεν θέλησε τα κορίτσια να πάρουν όλη την προσοχή! Και εργάστηκε σκληρά, ακόμη και στην έκταση της κατασκευής έξι pack abs. Δεν υπάρχει τίποτα που ο άνθρωπος δεν είναι ικανός. Και με αυτό το χαριτωμένο πρόσωπο μαζί με χωρίς μακιγιάζ επίσης κανείς δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά.

Δείτε περισσότερα: Hrithik Roshan χωρίς μακιγιάζ φωτογραφίες

7. Η ρομαντική εμφάνιση Shahrukh:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Από τον δάσκαλο της Χημείας στην κόρη του γείτονα στο κολεξιόν, ο Shahrukh κατάφερε να ειδύλλιο κάθε χαρακτήρα στην οθόνη. Κοιτάζοντας εδώ δωρεάν μακιγιάζ του shahrukh khan, για να πυροβολήσει για Veer Zara του Yash Raj παραγωγής, αβίαστα συμπληρώνει σε κάθε ρόλο ως ο βασικός ρομαντικός τύπος κάθε γυναίκα θέλει. Η ρομαντική πλευρά είναι επίσης εμφανής από την προσωπική του ζωή. Ο άνθρωπος είναι μια ζωντανή διαθήκη για τα πάντα για την αγάπη.

8. Το Dreamboat:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Ο άνδρας δεν είναι ο Αντώνης, όμως η γυναίκα του οπαδός του είναι αξιοζήλευτη από τους συγχρόνους του. Έχει μια πολύ μαγική γοητεία που λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Αλλά επίσης προσωποποιεί την ακεραιότητα που κάνει τους χαρακτήρες του στην οθόνη τόσο πιστευτοί. Αυτή η παραπάνω εικόνα είπε ότι είναι χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπό του.

9. Shahrukh - Ο βασιλιάς των εκατομμυρίων καρδιών:

9 Εικόνες του Σαχρούκ Χαν με και χωρίς μακιγιάζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο βασιλιάς των καρδιών και αυτό έχει πολλά να κάνει με το να είσαι καλός άνθρωπος. Όταν κάποιος είναι καλός από μέσα, αντανακλάται σίγουρα στο εξωτερικό. Αυτή η από τις μεγάλες εικόνες του srk χωρίς μακιγιάζ.

Leave A Comment

− 2 = 5