Κορυφαία 9 φρούτα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Εγκυμοσύνη! Είναι ένα από τα εκπληκτικά στάδια της ζωής μιας γυναίκας. Η επιθυμία για την προτιμώμενη τροφή σας κατά την εγκυμοσύνη είναι ένα εντελώς φυσιολογικό πράγμα. Έτσι, για να ανακουφίσετε την ευτυχισμένη εγκυμοσύνη, οι προσεκτικές διατροφικές συνήθειες επιθυμούν να εγχυθούν στη δομή σας σε πρώιμο στάδιο. Ενώ πρόκειται για φαγητό - υπάρχουν αμέτρητα φρούτα που πρέπει να αποφεύγονται κατά την εγκυμοσύνη.

φρούτα to avoid during pregnancy

Οι έγκυες γυναίκες ευλογούνται συνήθως από τόνους καλοπροαίρετης πρότασης σχετικά με το τι δεν καταναλώνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που αργότερα προκύπτουν συγχύσεις για την έγκυο μητέρα. Ως εκ τούτου, σε αυτό γράφω εγώ σας λέω κάποια φρούτα που θα πρέπει να αποφεύγονται κατά την εγκυμοσύνη.

Φρούτα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Ας δούμε τη λίστα με τα φρούτα που πρέπει να αποφύγουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

1. Παπάγια:

Παπάγια

Ο Παπάγας ιδιαίτερα η άγευστη και ημι-ώριμη ποικιλομορφία είναι πλούσια σε λατέξ που πρέπει να αποφύγει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πιστεύεται ότι συνεχίζει την εργασία πρόωρα καθώς οι παπάγες ενεργοποιούν τις συστολές της μήτρας. Μπορούν να χτίσουν τη μήτρα να έχει σπασμό. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα, θα προκληθεί αποβολή. Επιπλέον, το πράσινο papaw περικλείει την προσταγλανδίνη συν την ωκυτοκίνη που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει το σώμα για λίγο από τη στιγμή που γεννιούνται τα μωρά.

2. Litchi:

Λυκείο

Το Litchi είναι ένα αρκετά μοντέρνο φρούτο το καλοκαίρι. Είναι ο προτιμώμενος καρπός αρκετών γυναικών από τη γλυκιά και νόστιμη γεύση που είναι η δική της μοναδικότητα. Είναι υπεύθυνο για τα μελλοντικά μαμάδες που θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο που αναγνωρίζεται ως "εσωτερική ζέστη". Εάν οι έγκυες καταναλώνουν πολυάριθμα litchi, τότε οδηγούν σε εμβρυϊκή διαταραχή, αιμορραγία, κοιλιακό άλγος, καούρα, βλάβη στο έμβρυο και μπορεί ακόμη να οδηγήσει σε αποβολή.

3. Ροδάκινο:

Ροδάκινο

Το ροδάκινο είναι γλυκό ακόμη "ζεστό", ώστε εάν οι έγκυες γυναίκες καταναλώνουν πολλά ροδάκινα, οδηγεί σε αιμορραγία. Τα καλυπτικά μαλλιά της ροδακινιάς μπορούν επιπλέον να προκαλέσουν κνησμό και καύση του λαιμού. Έτσι, αυτό είναι επίσης ένα από τα χειρότερα τρόφιμα που προέρχονται από αποβολή η οποία οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη κατά την εγκυμοσύνη.

4. Άγρια μήλα:

Αγριος Apple

Είναι ξινή, όξινη, επίσης γλυκιά, που είναι ένα ιδανικό σνακ για την εγκυμοσύνη από την εγκυμοσύνη πρωινή ασθένεια, και όμως αυτό το φρούτο δεν είναι πραγματικά καλό για τις έγκυες γυναίκες με οποιονδήποτε τρόπο. Το άγριο μήλο είναι υπεύθυνο για την τόνωση της μήτρας και επιπλέον υποστηρίζει συσπάσεις της μήτρας, αποβολή από την πηγή και πρόωρη γέννηση.

Δείτε περισσότερα:  Τρόποι αποφυγής της εγκυμοσύνης χωρίς προστασία

5. Ανανάς:

Ανανάς

Οι ανανάδες είναι πλούσιοι σε βρομελίνη που μπορεί να ανακουφίσει τον τράχηλο για να οδηγήσει σε πρόωρη εργασία. Η έγκυος γυναίκα μπορεί να περιέχει λιγότερες φέτες ανανά, αλλά όχι όλο το πρώτο τρίμηνο. Ως εκ τούτου, κατά τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης, οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να καταναλώνουν εντελώς ανανά αλλιώς γουλιές χυμό ανανά. Αργότερα από αυτή την περίοδο, μπορείτε να καταναλώσετε μια μικρή ποσότητα ανανά, καθώς επίσης περικλείει πολλά υγιεινά θρεπτικά συστατικά, ωστόσο δεν είναι πάρα πολλά και συν πολύ συχνά!

6. Longan:

Longan

Αυτό είναι ένα θαυμάσιο φρούτο για τη γλυκιά μυρωδιά και τη γεύση του. Σημειώστε ότι, longan είναι ζεστό, οι έγκυες γυναίκες που είναι κάτω από τον τρίτο μήνα πρέπει να δεσμεύονται καταναλώνουν. Οι έγκυες έχουν συχνά καυτές λάμπες και δυσκοιλιότητα. Αυξάνει επίσης το συναίσθημα των θερμών αναβοσβήσεων, ενισχύει την εμβρυϊκή διαταραχή, αιμορραγία του κοιλιακού πόνου ή ακόμα προκαλεί βλάβη στο έμβρυο που οδηγεί σε αποβολή.

Δείτε περισσότερα:  Τα λαχανικά δεν πρέπει να τρώνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

7. Μαύρα σταφύλια:

σταφύλια-μαύρα

Αποφύγετε τα σταφύλια ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τρίμηνο από την περιεκτικότητα σε θερμότητα. Τα μαύρα σταφύλια θα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, ωστόσο καθιστά τη θερμότητα στο σώμα βλαπτική για το μωρό. Είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας να αποφεύγετε τα άπλυτα και τα μη παστεριωμένα φρούτα, διαφορετικά τα λαχανικά κατά την εγκυμοσύνη.

8. Camellia:

Καμέλια

Το Camellia έχει γλυκιά, πικρή, όξινη γεύση, επομένως είναι εξαιρετικά κατάλληλο για έγκυες γυναίκες που έχουν πρωινή ασθένεια. Ωστόσο, αυτό το είδος φρούτων δεν είναι πραγματικά καλό για τις έγκυες γυναίκες. Η Camellia έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της μήτρας, μπορεί να ανακτήσει τη μήτρα για να νικήσει. Ως απάντηση, μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή και πρόωρη γέννηση.

Δείτε περισσότερα:  Ποια φρούτα θα φάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

9. Raw Clam:

Το Clam είναι ένας καρπός ο οποίος έχει πολύ φώσφορο, απαραίτητη ουσία για τη δημιουργία του οστού συν το δόντι. Ωστόσο, η αχιβάδα ζει στην παράκτια περιοχή. ως εκ τούτου μπορεί να μολυνθεί με βακτήρια Vibrio Vulnificus τα οποία προκαλούν αλλεργία σε έγκυες γυναίκες.

Τα φρούτα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατροφή των εγκύων, αλλά κάθε φρούτο που δεν τρώνε όπως παραπάνω είπε για χάρη της υγείας του μωρού σας. Έτσι, κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει αυτά τα φρούτα για να αποφευχθεί όταν είναι έγκυος.

Πηγή εικόνας: Κλείστρο, 4, 6, 8.

Leave A Comment

59 + = 62