9 καλύτερα φρούτα για το ξηρό δέρμα Στυλ στη ζωή

Στην καθημερινή μας ζωή τώρα που βρισκόμαστε στο bhagam bhaag για την οικογένεια, την εργασία και τις σχέσεις, η ζωή μας πηγαίνει σε ένα άγχος που επηρεάζει όχι μόνο το νου και την ειρήνη αλλά και το σώμα μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όσο πιο άγχος παίρνουμε όσο περισσότερο το δέρμα μας φαίνεται θαμπό και κατά καιρούς ξηρό.

φρούτα for dry skin

Αυτό συμβαίνει επίσης εξαιτίας εξωτερικών γεγονότων όπως η υπερβολική ξηρότητα στον καιρό. Αυτό προκαλεί υπερβολική ξηρότητα στο δέρμα μας, που δεν μπορεί καν να πάει μακριά να είναι τακτική χρήση λοσιόν, αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να εξαφανιστεί σε λίγες ώρες. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό ότι ό, τι η πρόσληψη είναι υγιής τόσο για την υγεία όσο και για το δέρμα μας. Αυτό γίνεται επίσης σημαντικό με την αύξηση της ηλικίας.

Τα καλύτερα φρούτα για το ξηρό δέρμα:

Εδώ διαβάζουμε λίγα οφέλη από λίγα από τα φρούτα που μπορούν να μας βοηθήσουν να αναζωογονήσουμε το δέρμα μας πίσω στη ζωή. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα φρούτα για ξηρό δέρμα.

1. Λάδι καρύδας:

Φρούτα Good For Dry Skin Coconut Oil

Χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας στα τρόφιμα καθιστά τη ζωή σας υγιεινή. Οι καρύδες είναι πλούσιες σε λίπος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Λειτουργεί ως καλό επίκαιρο για το δέρμα. Είναι αντιφλεγμονώδες και έχει πολλά οφέλη. Η χρήση καρύδας καθημερινά στο δέρμα μπορεί να μειώσει την ξηρότητα του δέρματος και τον ερεθισμό.

2. Αβοκάντο:

Καλύτερος Avocado Fruits For Dry Skin

Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε λίπος και λάδι και έτσι παρέχουν ουσιαστικά στοιχεία στο σώμα, τα οποία πρέπει να θεραπεύσουν το δέρμα, να το διατηρήσουν μαλακά και ευλύγιστα. Έτσι, η τακτική χρήση του αβοκάντο στη διατροφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να προκαλέσετε απαλότητα στο δέρμα και να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Το κλειδί για να θεραπεύσει το ξηρό δέρμα είναι να προσθέσετε ποσότητα γεγονότων στη διατροφή σας φυσικά υγιή λίπη !. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα για ξηρό δέρμα

3. Amla:

Amlaki Fruits For Dry Skin

Το Amla είναι γεμάτο με βιταμίνη Α και παράγει επίσης κολλαγόνο, το οποίο βοηθά να κρατήσει το δέρμα μαλακό. Η κατανάλωση ενός Amla ημερησίως άδειου στομάχου σε μορφή χυμού μπορεί να αυξήσει το επίπεδο του πετρελαίου στο σώμα και μπορεί να προκαλέσει αποκατάσταση τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά. Έτσι αυτά τα φρούτα είναι καλό για το ξηρό δέρμα.

4. Apple:

μήλο Fruits Good For Dry Skin

Η Apple είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης Α. Η βιταμίνη Α μειώνει τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν βλάβη στο δέρμα και οδηγούν σε πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η μήλα την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να είστε μια καλή πηγή βιταμίνης C, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες της γήρανσης της αμαρτίας και επίσης να μειώσετε τη θολότητα του δέρματος που προκαλείται εξαιτίας της ξηρότητας και του ερεθισμού. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα για ξηρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Απολέπιση του δέρματος

5. Παντζάρια:

Παντζάρι Slice Best Fruits For Dry Skin

Το παντζάρι είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στη μείωση της σαθρότητας του δέρματος, της ξηρότητας και της αποφυγής των ρυτίδων. Ενυδατώνουν το δέρμα από μέσα. Η χρήση παντζάρι καθημερινά με τη μορφή χυμού ή ως μέρος της σαλάτας θα αφήσει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί και να είναι κόκκινη και φρέσκια.

6. Σπανάκι:

Σπανάκι Fruits For Dry Skin

Ακριβώς όπως το σπανάκι παντζάρια είναι επίσης μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών. Το σπανάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή σούπας ή μπορεί να μαγειρευτεί με λαχανικά. Ωστόσο, ενώ τρώτε σπανάκι σε καθημερινή βάση ως μέρος των λαχανικών καταναλώνετε λιγότερα «μασάλα» σαν τσίλι, το σπανάκι αφήνει επίσης το δέρμα υγιές και λαμπερό και κρατά μακριά τις ρυτίδες.

Δείτε περισσότερα: Είναι πράσινο τσάι καλό για το δέρμα

7. Φράουλα:

φράουλα Fruits Good For Dry Skin

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε μηλικό οξύ. Το μηλικό οξύ βοηθά στην λεύκανση του δέρματος και είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μειώνοντας έτσι τη γήρανση και επίσης αναζωογονώντας το δέρμα. Οι φράουλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ακατέργαστες ή μπορούν να προστεθούν στο smoothie σας για γεύση και εφέ !. Αυτό είναι το καλύτερο φρούτο για ξηρό δέρμα.

8. Papaya:

Παπάγια Best Fruits For Dry Skin

Η παπάγια είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και ένζυμα. Ως εκ τούτου δρα ως ένας μεγάλος απολεπιστικός παράγοντας για να πάρει κόκκινο του νεκρού δέρματος και να μειώσει την ξηρότητα και ως εκ τούτου να οδηγήσει το δέρμα για να λάμψει. Η παπάγια μπορεί να καταναλωθεί ωμή ή μπορεί επίσης να πλυθεί και να εφαρμοστεί ως μάσκα στο πρόσωπο καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Χρήσεις του μελιού για το δέρμα

9. Ροδάκινο:

Ροδάκινο Fruits For Dry Skin

Το ροδάκινο είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα για ξηρό δέρμα. Είναι επίσης καλό για ξηρά μαλλιά. Τρώγοντας τα τακτικά θα μαλακώσει το δέρμα και τα μαλλιά και τα δύο και θα τους κρατήσει ενυδατωμένο.

Το ξηρό δέρμα μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό πρόβλημα, αλλά αν παραμελούν ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έτσι παίρνοντας τα καλύτερα φρούτα μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, επικοινωνήστε αμέσως με έναν ειδικό.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

36 − 29 =