9 διάσημοι ναοί στο Μπανγκαλόρ με εικόνες Στυλ στη ζωή

Η Ινδία είναι η γη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της πολυμορφίας. Εδώ οι ναοί είναι όμορφοι. Θα εκπλαγείτε βλέποντας τον διαφορετικό αριθμό των πραγμάτων που μπορεί να προσφέρει η χώρα μας. Από τη φυσική ομορφιά μέχρι τις πλούσιες μυθολογικές ιστορίες, η Ινδία είναι εξαιρετικά καταξιωμένη και εξειδικευμένη. Εάν ελπίζετε να επισκεφθείτε τους ναούς στη Νότια Ινδία αυτή τη διαμονή, θα πρέπει σίγουρα να πάτε στο Μπανγκαλόρ. Εδώ θα βρείτε τους πιο ελκυστικούς και ενδιαφέροντες ναούς της χώρας. Ορισμένες προτάσεις υποβλήθηκαν στις ακόλουθες παραγράφους.

Όμορφες εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ Με εικόνες:

1. Ναός Bheemalingeswara:

ναούς in bangalore

Ο ναός Bheemalingeswara είναι ένας από τους πιο άψογους και όμορφους ναούς που θα δείτε ποτέ. Η δομή του ναού είναι πανέμορφη και αντικατοπτρίζει πραγματικά την ομορφιά του Ινδουισμού. Έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι ένα από εκείνα τα μέρη που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.

2. Ναός Gangadeshwara:

Περίφημος Temples in Bangalore-Gangadheshware Temple

Ο ναός Gangadeshwara της Μπανγκαλόρ είναι ένας από τους καλύτερους ναούς που μπορείτε να δείτε. Είναι γνωστό για τους λαϊκούς μονολιθικούς πυλώνες και το μοναδικό είδωλο της Αγνή, που είναι επίσης γνωστός ως Θεός της Φωτιάς. Ο ναός είναι πραγματικά μια θαυμάσια έλξη και δεν πρέπει να χάσετε.

Δείτε περισσότερα: Βουδιστικούς ναούς στην Ινδία

3. Ναός Dharmaraja:

Περίφημος Temples in Bangalore-Dharmaraja Temple

Ο ναός του Dharmaraja αποτελεί ισχυρό προβληματισμό για τον πολιτισμό, την παράδοση και τα έθιμα της χώρας. Η αρχιτεκτονική και τα σχέδια είναι απλά λαμπρά. Ο συνδυασμός των χρωμάτων και των διαφορετικών εικόνων που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μέρος.

4. Ναός της Ίσκκον της Μπανγκαλόρ:

Περίφημος Temples in Bangalore-ISKCON Temple

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ναοί Iskcon έχουν καθιερωθεί σε αρκετές πόλεις στην Ινδία. Ο ναός εδώ στο Μπανγκαλόρ είναι επίσης κάτι που αξίζει να επισκεφθείτε. Το Bangalore είναι επίσης γνωστό για αυτό το διάσημο ναό που βρίσκεται στην Chord Road. Είναι ένας πολύ καθαρός και όμορφος ναός που έχει διατηρηθεί καλά με τα χρόνια. Είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Κρίσνα και έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αυτό είναι ένας διάσημος ναός στη Μπανγκαλόρ.

Δείτε περισσότερα: Λίστα διάσημων ναών στο Chennai

5. Ναός Channakesava:

Περίφημος Temples in Bangalore-Channakeshava Temple

Ο ναός του Channakesava που βρίσκεται στην αστική περιοχή της Μπανγκαλόρ είναι ένα θαύμα. Αποτελεί πραγματική αναπαράσταση της τεράστιας κουλτούρας και αρχιτεκτονικής που προσφέρει το Vijaynagar. Έχει μεγάλη ιστορική σημασία και είναι ένας από τους πιο γνωστούς ναούς στη Μπανγκαλόρ. Σίγουρα θα μάθετε πολλά για τις χρυσές μέρες της Ινδίας όταν θα έρθετε εδώ.

6. Ναός Chamarajeshwara:

Περίφημος Temples in Bangalore-Chamarajashwara Temple

Ο ναός Chamarajeshwara είναι ένας όμορφος ναός στο Μπανγκαλόρ, που θεωρείται ως ένα από τα υψηλότερα ινδουιστικά καθίσματα. Είναι μια από τις ψηλότερες δομές που πρέπει να δει κανείς και είναι γνωστή για την εξαιρετική και άψογη αρχιτεκτονική της. Βρίσκεται στο Chamranagar, ο ναός είναι ένα από τα μέρη που δεν θα θέλατε να φύγετε Bangalore χωρίς να επισκεφθείτε μία φορά.

7. Ναός Σρι Καμπάλαμα:

Σρι Kabbalamma Temple

Ο ναός Sri Kabbalamma είναι ένας από τους καλά κτισμένους και εκλεκτούς ναούς της Μπανγκαλόρ. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για ταξίδια και έχει προταθεί από πολλούς από αυτούς που έχουν πάει σε αυτό το μέρος. Ο ναός φαίνεται γραφικός από μακριά και η ιερή ατμόσφαιρα του είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει σε μια διάθεση λατρείας.

Δείτε περισσότερα: Λίστα των ναών στο Δελχί

8. Ναός Σουνού του Βενουγκοπάλα:

9 διάσημοι ναοί στο Μπανγκαλόρ με εικόνες Στυλ στη ζωή

Ο ναός Venugopala Swamy της Μπανγκαλόρ είναι πολύχρωμο, φωτεινό και αληθινό παράδειγμα της υπέροχης αρχιτεκτονικής της Ινδίας. Η εμφάνιση αυτού του ναού είναι αναμφισβήτητα όμορφη. Τα είδωλα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του ναού προσθέτουν στη γοητεία αυτού του ναού και το κάνουν να δείχνει λαμπρή. Αυτοί είναι όμορφοι ναοί στη Μπανγκαλόρ

9. Temple Bull:

Περίφημος Temples in Bangalore-Bull Temple

Ο Ναός των Ταύρων είναι η υπερηφάνεια του Μπανγκαλόρ. Αφιερωμένο στο Nandi Bull, το είδωλο είναι περίπου 4,6 χιλιόμετρα ψηλό. Είναι χαραγμένο από μια ενιαία πέτρα και είναι το καλύτερο μέρος για να έρθει σε κατά τη διάρκεια σημαντικών ινδικών φεστιβάλ, όπως Shivrathri. Οι τουρίστες και οι επισκέπτες αυξάνονται κατά αριθμούς κάθε χρόνο.

Leave A Comment

51 + = 53