9 καλύτερες επιδερμίδες για το λεύκανση δερμάτων σε Ινδία | Στυλ στη ζωή

Τα κιτ προσώπου χρησιμοποιούνται ευρέως από άντρες και γυναίκες, αυτές τις μέρες για να απαλλαγούν από τη σκόνη και τη ρύπανση που βλάπτει το δέρμα. Έχει επηρεάσει το πρόσωπο σε μεγάλο βαθμό αφήνοντας το με σκόνη και θαμπάδα. Η μάσκα προσώπου για τη λεύκανση του δέρματος χρησιμοποιείται ευρέως για να πάρει στιγμιαία λάμψη μαζί με σωστό μασάζ στο πρόσωπο.

Καλύτερο προϊόν λεύκανσης προσώπου κιτ προσώπου στην Ινδία:

Εδώ είναι μερικά από τα πιο opted whitening προσώπου κιτ σύμφωνα με την υφή του δέρματος,

1. Σετ προσώπου για στιγμιαία λάμψη από VLCC:

Προσώπου Kit for Instant Glow by VLCC

Αυτό το κιτ προσώπου με λεύκανση VLCC στοχεύει στο θαμπό τμήμα του δέρματος. Δίνει μια μαλακή λάμψη στο πρόσωπο που ποιότητες όπως τροφή, αναζωογόνηση, δικαιοσύνη, κλπ., Που δίνει ένα τέλεια λαμπερό δέρμα. Το vlcc skin whitening facial kit συνοδεύεται από πέντε προϊόντα τρίβει, gel, κρέμα μασάζ, λάμψη και ορό.

Τιμή: INR 530

2. Βοτανικό κιτ προσώπου από Lotus:

Βότανα Facial Kit by Lotus

Αυτό το κιτ προσώπου για το λεύκανση του δέρματος Lotus επιλέγεται από τους ανθρώπους που αναζητούν κάτι που σχετίζεται με την χρωματισμό. Είναι φτιαγμένο από βρώμη, γιαούρτι και πολλά φυτικά συστατικά που βοηθούν στην προστασία από τη χρώση και τις ακτίνες UV.

Τιμή: 176 INR

3. Λευκαντικό και φωτεινότερο προσώπου από το άρωμα:

Λεύκανση and Brightening Facial Kit by Aroma

Αυτό το αυτοσχέδιο σετ προσώπου με λευκαντικό άρωμα έρχεται με συστατικά όπως η αλόη Βέρα, η φλούδα λαχανικών, το λευκό νέκταρ και το μούρο aha cream, και πολλά άλλα που δεν σας παρέχουν μόνο λαμπερό δέρμα, αλλά σας δίνουν και μια πινελιά ενυδάτωσης

Τιμή: INR 1270

4. O3 Plus Whitening Facial Kit:

O3 Plus Whitening Facial Kit

Αυτό το κιτ προσώπου για το λεύκανση του δέρματος O3 διατίθεται για κάθε τύπο δέρματος. Το κιτ χρησιμοποιείται σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Το πρωί το λεύκανση αφρό καθαρισμού χρησιμοποιείται με τον τονωτικό, τη νύχτα ο αφρός χρησιμοποιείται με τον ορό, και η κρέμα μασάζ και μάσκα χρησιμοποιούνται εβδομαδιαία για ένα λαμπερό, καθαρό πρόσωπο στον προϋπολογισμό σας επίσης.

Τιμή: INR 4370

5. Λεύκανση του προσώπου Απολέπιση προσώπου:

Δέρμα Whitening Facial Scrubbing

Αυτή είναι η καλύτερη λευκαντική συσκευή προσώπου που μπορεί να ετοιμαστεί στο σπίτι της. Κατασκευασμένο από ζάχαρη, χυμό λεμονιού και μέλι, το μείγμα αυτό χρησιμοποιείται εξίσου για την απολέπιση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αναμίξετε τα προϊόντα και να τα καθαρίσετε.

6. Σετ προσώπου για τη γήρανση:

Προσώπου Kit for Ageing

Κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος, αυτό είναι το καλύτερο δέρμα για λεύκανση του προσώπου για την αντιμετώπιση της γήρανσης από τη Banjara. Το κιτ χρησιμοποιείται με το μασάζ των τριών κρεμών και το τζελ στο πρόσωπο, και επιτέλους γίνεται χρήση μάσκας.

Τιμή: Η τιμή του κιτ είναι περίπου Rs. 225.

Δείτε περισσότερα: VLCC Face Packs στην Ινδία

7. Σετ προσώπου για λεύκανση του λιπαρού δέρματος:

Προσώπου Kit for Whitening of Oily Skin

Η Jooves έδωσε ένα εκπληκτικό λευκαντικό σετ προσώπου για λιπαρό δέρμα, το οποίο αποτελείται από κρέμα τόνερ, καθαριστικό, τζελ και πηλό και παγωτό. Φτιαγμένο από φυσικά συστατικά, το κιτ βαθιά καθαρίζει το δέρμα σας και ελέγχει το επιπλέον λάδι στο πρόσωπό σας.

Τιμή: Το κιτ είναι διαθέσιμο στο κατάστημα για INR 190.

8. Σετ προσώπου για μακροχρόνια λάμψη:

Προσώπου Kit for Long Lasting Glow

Οι φύσεις δίνουν την καλύτερη λευκαντική συσκευασία προσώπου για λιπαρό δέρμα. Το κιτ χρησιμοποιείται για κανονικό σκοπό και για βαθύ καθαρισμό του δέρματος και των πόρων σας για μια μακρόχρονη λάμψη.

Τιμή: Το κιτ έρχεται με 6 βήματα προσώπου σε μόλις 530 INR.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα πακέτα προσώπων Lotus

9. Σετ προσώπου με κρασί ως ουσία για λεύκανση:

Προσώπου Kit with Wine As Essence for Whitening

Ένα κιτ περιποίησης προσώπου σας δίνει όλες τις θετικές επιπτώσεις που ένα ποτήρι κρασί θα έδινε στο δέρμα σας. Πρόκειται για ένα δερματικό εξάρτημα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος που ασχολείται με τα σκοτεινά σημεία, τις φακίδες και βελτιώνει το δέρμα σας, σφίγγοντας το.

Τιμή: Διατίθεται σε INR 540.

Ενώ ψάχνετε για το καλύτερο σετ προσώπου για το δέρμα, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τα συστατικά του κιτ για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές επιδράσεις. Σχεδόν όλα τα κιτ έχουν το παρόμοιο βήμα που πρέπει να ακολουθηθεί. Κάθε κρέμα ή γέλη που χρειάζεται από το προσώπου λεύκανσης προσώπου μασάζ σε κυκλική κίνηση για 5-12 λεπτά, και τέλος η μάσκα προσώπου εφαρμόζεται για να πάρει αυτό το άψογο βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: O3 Kit προσώπου για τη σύσφιξη του δέρματος

Leave A Comment

54 + = 57