9 καλύτεροι τύποι θεραπείας του καρκίνου του μαστού στην Ινδία Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 καλύτεροι τύποι θεραπείας του καρκίνου του μαστού στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Ψάχνετε για θεραπείες του καρκίνου του μαστού; Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Υπάρχουν πολλές επιλογές θεραπείας που είναι διαθέσιμες για τη φροντίδα του καρκίνου του μαστού. Οι διαθέσιμες θεραπείες είναι η χημειοθεραπεία, η χειρουργική επέμβαση, η ορμονική θεραπεία, η βιολογική θεραπεία και η ακτινοβολία. Σε πολλές από τις περιπτώσεις θεραπείας του καρκίνου εφαρμόζεται ένα μείγμα μιας σειράς θεραπειών, στις οποίες ένας ασθενής λαμβάνει εκτός από ένα είδος θεραπείας.

Στήθος Cancer Treatment types in india

Οι καλύτεροι τύποι θεραπείας καρκίνου του μαστού που διατίθενται στην Ινδία:

Έτσι, σε αυτή τη συγγραφή, συζητάμε για τους διάφορους τύπους θεραπειών για τον καρκίνο του μαστού που διατίθενται στην Ινδία μαζί με τις θεραπείες που προσφέρουν τα νοσοκομεία. Έτσι, διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο.

1. Βιολογική θεραπεία:

Είναι η καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και το εξοπλίζει καλύτερα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Μπορεί επίσης να δικαστεί για να ελέγξει τις παρενέργειες που προκύπτουν από άλλες θεραπείες του καρκίνου. Η χημειοθεραπεία από τη μία πλευρά επιτίθεται άμεσα στα καρκινικά κύτταρα ενώ η βιολογική θεραπεία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για την καταπολέμηση της ανάπτυξης του καρκίνου.

2. Ορμονική θεραπεία:

Η ορμονική θεραπεία χρησιμοποιεί φάρμακα για την αποφυγή ορμονών, ιδιαίτερα οιστρογόνων, για την ενίσχυση της ανάπτυξης κυττάρων καρκίνου του μαστού. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να συνίστανται σε καυτές αναλαμπές καθώς και κολπική ξηρότητα. Η παραγωγή ορμονών από τις ωοθήκες μπορεί επίσης να σταματήσει, επιπλέον μέσω χειρουργικής επέμβασης διαφορετικά φάρμακα. Οι ορμονικές θεραπείες παίρνουν συνήθως τον τύπο του χαπιού που τρώει πάνω από αρκετά χρόνια επιπλέον έτσι δεν θα επηρεάσουν την ικανότητα στην εργασία και την κανονική συμπεριφορά. Εάν έχετε τις δεξιότητες οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων ενεργειών, διαφορετικά έχετε δυσκολίες στην αντιμετώπιση καθημερινών εργασιών, μιλήστε στο γιατρό σας και πιστέψτε με την υποκατάστατη θεραπεία.

Η ορμονική θεραπεία ως θεραπεία καρκίνου του μαστού χρησιμοποιείται για να μειώσει την παραγωγή καρκινικών κυττάρων στο σώμα σας όλο και περισσότερο. Συνήθως επιλέγεται ως διαδικασία μετά τη χειρουργική επέμβαση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν από το ίδιο. Είναι επίσης γνωστό ως νεοαπετρεπτής θεραπείας και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 5 χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, η ορμονοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο διάστημα τα καρκινικά κύτταρα συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Ωστόσο, είναι επίσης αποτελεσματικό σε περιπτώσεις όπου τα καρκινικά κύτταρα επιστρέφουν μετά τη λήξη της θεραπείας ή είναι περιττό να πούμε, σύμφωνα με τον συνήθη τρόπο, εξαπλώνεται σε άλλες περιοχές του σώματός σας.

3. Βιοψία Κόμβου Sentinel:

Σε αυτό υπάρχει μια εξάλειψη ενός μερικού αριθμού λεμφαδένων (βιοψία αποστειρωμένου κόμβου). Για να αποφασίσετε αν ο καρκίνος έχει επεκταθεί στους λεμφαδένες σας, ο χειρουργός σας θα συζητήσει από εσάς τον ρόλο της εξάλειψης των λεμφαδένων που είναι οι πρώτοι για να λάβετε την λεμφική αποστράγγιση από την ανάπτυξή σας.

4. Κρυοθεραπεία:

Πειραματική χειρουργική δράση για παράδειγμα κρυοθεραπεία διαφορετικά η κρυοχειρουργική δοκιμάζεται επιπλέον για να κερδίσει τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε χειρουργική επέμβαση καρκίνου του μαστού, είναι ανώτερο να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση από τον χειρουργό σας για όλες τις πιθανές επιλογές. Επίσης, ο χειρουργός σας μιλά για τη θεραπεία από έναν ακτινοθεραπευτή, διαφορετικά τον κλινικό ογκολόγο, για να προγραμματίσει την πιο επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Το υπόλοιπο εγγυάται ότι οι δικές σας επιθυμίες, επιπλέον, η θεραπεία που είναι η πλέον κατάλληλη για την πάθησή σας θα ληφθεί υπόψη από τους γιατρούς σας.

5. Χημειοθεραπεία:

Η χημειοθεραπεία χρησιμοποιεί φάρμακα για να κατεδαφίσει τα καρκινικά κύτταρα. Αβέβαια, ο καρκίνος σας έχει μεγαλύτερο κίνδυνο να επιστρέψει αλλιώς σε άλλο μέρος του σώματός σας, ο γιατρός σας μπορεί να υποστηρίξει τη χημειοθεραπεία για να μειώσει την πιθανότητα που θα διαρκέσει ο καρκίνος. Αυτό αναγνωρίζεται ως ανοσοενισχυτική συστηματική χημειοθεραπεία. Η χημειοθεραπεία χορηγείται περιστασιακά νωρίτερα από τη χειρουργική επέμβαση στις γυναίκες με μεγαλύτερους όγκους του μαστού. Ο στόχος είναι να συσσωρευτεί ένας όγκος σε μέγεθος που διευκολύνει την εξάλειψή του με χειρουργική επέμβαση. Η χημειοθεραπεία χρησιμοποιείται εξάλλου σε γυναίκες των οποίων ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος. Χημειοθεραπεία μπορεί να προταθεί για να προσπαθήσει να ελέγξει τον καρκίνο συν μειώσει τυχόν συμπτώματα που προκαλεί ο καρκίνος.

Οι παρενέργειες χημειοθεραπείας εξαρτώνται από τα φάρμακα που παίρνετε. Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες λαμβάνουν απώλεια μαλλιών, έμετο, ναυτία, κόπωση και αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης λοίμωξης. Οι ασυνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πρόωρη εμμηνόπαυση, βλάβη της καρδιάς και των νεφρών, στειρότητα (εάν υπάρχει προεμμηνοπαυσιακή), βλάβη των νεύρων, συν, εξαιρετικά σπάνια, καρκίνο των αιμοκυττάρων.

Οι δύο κύριες τεχνικές χημειοθεραπείας για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού είναι:

  1. Μετά το χειρουργείο: Επίσης ονομάζεται χημειοθεραπεία με βοηθητικές ουσίες, αυτό γίνεται συνήθως μετά από μια χειρουργική επέμβαση που έχει ήδη πραγματοποιηθεί και τα καρκινικά κύτταρα εξακολουθούν να κάνουν τη ζημία. Κάθε γιατρός γνωρίζει πώς αν αυτά τα κύτταρα μεγαλώσουν, θα οδηγήσουν σε μια κατάσταση που μπορεί να εξαπλωθεί για το χειρότερο. Γι 'αυτό, αυτή η μέθοδος χημειοθεραπείας εξαλείφει όλους τους κινδύνους του καρκίνου του μαστού από την επιστροφή ακόμη και μετά τη χειρουργική επέμβαση.
  2. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση: Το επόμενο εδώ, είναι γνωστό ως νεοαπνούμενη χημειοθεραπεία και χρησιμοποιείται συνήθως για να μειώσει τις πιθανότητες επιβίωσης των καρκινικών κυττάρων παρά την επέμβαση. Ενώ αυτή η μέθοδος χημειοθεραπείας είναι καλύτερη από την προηγούμενη, με την έννοια ότι συρρικνώνει τα καρκινικά κύτταρα, καθιστώντας ευκολότερη την απομάκρυνσή της σε τοπικό επίπεδο. Πολλά χημειοθεραπεία όμως δεν μειώνουν τον όγκο αν είναι πεισματάρης. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συνεχίσετε να αλλάζετε τα φάρμακα για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

6. Ακτινοβολία:

Μπορεί να εργάζεστε ενώ υποβάλλονται σε θεραπεία ακτινοβολίας. Το πρόγραμμα ακτινοβολίας είναι συνήθως 5 ημέρες την εβδομάδα και διαρκεί για 5 έως 7 εβδομάδες, ωστόσο οι ενέργειες είναι κλασικά σύντομες. Εάν διαθέτετε ικανό γιατρό στο κέντρο θεραπείας, η διαδικασία διαρκεί μόνο 15 με 30 λεπτά.

Πολλά κέντρα ανοίγουν επίσης νωρίς και κοντά αργά για να δημιουργήσουν τη δυνατότητα για τους ασθενείς να προσαρμόζονται στη θεραπεία στις καθημερινές τους συνήθειες. Η ακτινοβολία δεν συντρίβει συνήθως την ικανότητα να εργάζεται και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν μόνο ήπια κόπωση. Ωστόσο, για τη μέγιστη συντριβή της ακτινοθεραπείας, μια φορά ξεκινάτε τη θεραπεία σας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε ένα συχνό πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερα:  Χημειοθεραπεία του καρκίνου του μαστού

7. Στοχοθετημένα φάρμακα:

Οι στοχευμένες θεραπείες φαρμάκων επιτίθενται στην ακριβή ανωμαλία στα καρκινικά κύτταρα. Στοχευμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα του καρκίνου του μαστού περιλαμβάνουν:

Pertuzumab (Perjeta):

Στόχος του HER2 συν είναι αποδεκτό για εκμετάλλευση σε μεταστατικό καρκίνο του μαστού σε συνδυασμό με τραστουζουμάμπη και χημειοθεραπεία. Αυτή η ομάδα θεραπευτικών αγωγών έχει οριστεί για τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη αναμείνει άλλη θεραπεία με φάρμακα για τον καρκίνο τους. Οι παρενέργειες του pertuzumab ενδέχεται να περιέχουν διάρροια, καρδιακά προβλήματα και απώλεια μαλλιών.

Lapatinib (Tykerb):

Στόχος του HER2 είναι επίσης εγκεκριμένο για χρήση σε προχωρημένο μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μείγμα με χημειοθεραπεία διαφορετικά ορμονική θεραπεία. Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν διάρροια, πονόλαια και πόδια, ναυτία, και επιπλέον καρδιακά προβλήματα.

Αδο-τραστουζουμάμπη (Kadcyla):

Αυτό το φάρμακο ενώνει την τραστουζουμάμπη με ένα φάρμακο που σκοτώνει τα κύτταρα. Παλαιότερα το συνδυαστικό φάρμακο έρχεται στο σώμα, το τραστουζουμάμπη βοηθά να βρει τα καρκινικά κύτταρα καθώς αφορά τον HER2. Το φάρμακο θανάτωσης κυττάρων είναι στη συνέχεια ελεύθερο στα καρκινικά κύτταρα. Το ado-trastuzumab μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για γυναίκες με μεταστατικό καρκίνο του μαστού που έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα trastuzumab συν χημειοθεραπεία.

8. Ανασυγκρότηση του μαστού:

Αυτή η χειρουργική επέμβαση είναι η αναβάθμιση της μαστεκτομής μετά το στήθος συν σε μερικές περιόδους μετά τη σπειροτομή. Η ανασυγκρότηση του μαστού μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με τη διαδικασία απομάκρυνσης του καρκίνου διαφορετικά λίγους μήνες ή και άλλα χρόνια αργότερα από τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Αυτό είναι ένα είδος μερικής μαστεκτομής που λειτουργεί ως θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο το μέρος όπου ο καρκίνος του μαστού άρχισε να αναπτύσσεται σε ένα μέρος όπου η μαστεκτομή που χάθηκε αφαιρείται.

Ο απώτερος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί είναι η απομάκρυνση των μη φυσιολογικών ιστών γύρω. Πόσο αφαιρείται έχει πολλά να κάνει με το μέγεθος του μαστού που επηρεάζεται και το μέγεθος της περιοχής. Αυτό που έχει επίσης σημασία για το ίδιο, είναι η θέση οποιουδήποτε όγκου και των περιοχών γύρω του που έχουν καρκινικά κύτταρα επίσης στην ανάπτυξη.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να θεραπεύσει τον καρκίνο του μαστού

9. Εξαλείφοντας και τα δύο στήθη:

Ορισμένες γυναίκες με καρκίνο σε ένα στήθος μπορεί να αποφασίσουν να αποσπάσουν τον άλλο (υγιή) μαστό τους (αντίθετη προφυλακτική μαστεκτομή) εάν έχουν εξαιρετικά βελτιωμένο κίνδυνο καρκίνου στον άλλο μαστό από μια γενετική προδιάθεση διαφορετικά ισχυρό οικογενειακό ιστορικό.

Σχεδόν όλες οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού σε ένα στήθος δεν θα εμφανίσουν καθόλου καρκίνο στο επιπλέον στήθος. Μιλήστε για τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού από το γιατρό σας, με τα οφέλη και τον κίνδυνο αυτής της διαδικασίας.

Η επιπλοκή της επέμβασης στον καρκίνο του μαστού εξαρτάται από τα συμβάντα που επιλέγετε. Η χειρουργική επέμβαση συνεπάγεται κίνδυνο αιμορραγίας και λοίμωξης. Αρκετές γυναίκες αποφασίζουν να έχουν ανακατασκευή μαστού μετά από χειρουργική επέμβαση. Συζητήστε για τις επιλογές σας και τις προτιμήσεις του χειρουργού σας. Η επιλογή σας μπορεί να περιλαμβάνει ανακατασκευή από εμφύτευμα στήθους (σιλικόνη ή γεμάτη με νερό) με άλλο τρόπο την ανακαίνιση μέσω του δικού σας ιστού. Αυτή η διαδικασία μπορεί να εκτελείται τη στιγμή της μαστεκτομής σας ή αλλιώς αργότερα.

Χώροι θεραπείας του καρκίνου του μαστού Στην Ινδία:

Σε όλες τις περιπτώσεις, η καλύτερη θεραπεία καρκίνου στα νοσοκομεία της Ινδίας είναι ευρέως διαδεδομένη, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τόσες πολλές λεπτομέρειες όπως το κόστος, η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια, πρέπει να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για να αποφύγετε να ξεγελάσετε την ήδη χειροτέρευση της κατάστασής σας.

Έτσι, εδώ τα καλύτερα ιδρύματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ευκολία σας:

1. Μπανγκαλόρ:

Σρι Shankara Καρκίνο Νοσοκομείο & Κέντρο Ερευνών.

Διεύθυνση: 1ος σταυρός, πίσω από το νοσοκομείο Rangadore, Shankarapuram, Basavanagudi, Κοντά στον κήπο Chikkanna, Μπανγκαλόρ, Καρνατάκα 560004, Ινδία

Τηλέφωνο: +91 80 2698 1101

2. Chennai:

Ειδικό Καρκίνο Νοσοκομείο Apollo.

Διεύθυνση: Νέα Νο. 6, Παλαιό Νο.24, Οδός Cenotaph, Teynampet, Chennai, Ταμίλ Ναντού 600035, Ινδία

Τηλέφωνο: +91 44 2433 4455

3. Καλκούτα:

Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου του Chittaranjan.

Διεύθυνση: οδός S.P.Mukherjee 37, Καλκκάτα, Δυτική Βεγγάλη 700026, Ινδία

Τηλέφωνο: +91 33 2475 9313

4. Rajasthan:

Bhagwan Mahaveer Καρκινολογικό Νοσοκομείο & Κέντρο Ερευνών.

Διεύθυνση: Jawahar Lal Nehru Marg, Τζαϊπούρ, Ρατζαστάν 302017, Ινδία

Τηλέφωνο: +91 141 270 0107

5. Hyderabad:

Αμερικανικό Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Διεύθυνση: Στο νοσοκομείο των πολιτών, Nallagandla, Serilingampally, Hyderabad, Telangana 500019, Ινδία

Τηλέφωνο: +91 40 6719 9999

Έτσι, μόλις έχετε περάσει από τα λόγια αυτού του άρθρου, θα δείτε ότι έχετε μάθει όλα για τα καλύτερα νοσοκομεία για θεραπείες καρκίνου του μαστού στην Ινδία και τις καλύτερες διαδικασίες που υπάρχουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εργαστεί για την πρόληψη του καρκίνου, ιδιαίτερα εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό των ίδιων.

Εικόνες Πηγή: 1.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map