9 Αναισθητοποίηση μεγάλα μεγέθη δαχτυλίδια διαμαντιών για άνδρες και γυναίκες

Τα διαμάντια είναι το πολυτελές κόσμημα για όσους αγαπούν τα μοναδικά και εξαίσια σχέδια και την αίγλη. Τα διαμάντια, όπως είναι παγκοσμίως γνωστά ως σύμβολο της αγάπης, είναι πάντα προικισμένα και αγόρασαν για να εκφράσουν την αγάπη. Είναι πολύ εύκολο αυτές τις μέρες να έχουν διαμαντένια δαχτυλίδια, αλλά εκτός από τις κανονικές συλλογές χρυσού και διαμαντιών, τα μεγάλα διαμαντένια δαχτυλίδια έχουν δυναμική επίδραση στον φορέα.

Το γεγονός ότι τα διαμάντια είναι η καρδιά των γυναικών, όταν ένα μεγάλο διαμάντι είναι προικισμένο σε ένα κορίτσι, είναι σίγουρο ότι η πρότασή σας θα κατευθυνθεί προς μια δια βίου σχέση. Όταν μιλάμε για τα πλούτη αξίζει να σημειωθεί ότι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας καρατιών που αριθμεί δύο ψηφία είναι αυτά που λάμπει στα χέρια. Δεν έχει σημασία αν τα δάχτυλα ζυγίζουν με το βαρύ διαμάντι.

Δαχτυλίδια σχεδιαστή με μεγάλα διαμάντια:

Εδώ κατατάξαμε κάτω από τα ειδικά σχεδιασμένα αρραβώνια και γαμήλια δαχτυλίδια με διαμάντια σε μεγάλο μέγεθος.

1. 8 καράτια μεγάλη πασιέντζα δαχτυλίδι δαχτυλίδι διαμαντιών:

μεγάλο diamond rings

Ένα σχήμα 8 καρατίων διαμαντένιο στέμμα και stud με όμορφο διαμάντι ανοίγει πάνω από το συγκρότημα μοιάζει ευχάριστο και λαμπερό. Stud σε 925 ασήμι μέταλλο και 11 μ. Το δαχτυλίδι μπορεί να κοστίσει πολύ υψηλό αλλά αξίζει να δώσετε στην αρραβωνιαστικιά σας και να προτείνετε μια ευτυχισμένη ζωή δια βίου μαζί.

2. Μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι για κορίτσια:

Μεγάλο Round Diamond Ring

Το μεγαλύτερο διαμαντένιο δαχτυλίδι μέχρι σήμερα είναι το Πνεύμα του de Grisogono. Είναι ένα μαύρο διαμάντι και θεωρείται το πέμπτο μεγαλύτερο διαμαντένιο δαχτυλίδι στον παγκόσμιο κατάλογο. Το διαμάντι καλύπτει σχεδόν το ήμισυ του καρπού με τη λαμπερή κοπή και το σχήμα του. Το βάρος είναι σχεδόν 312,24 καράτια

3. Ο πραγματικός ροζ Panther Big δαχτυλίδι διαμαντιών:

ο Real Pink Panther Diamond Ring

Ο πραγματικός ροζ πάνθηρας θεωρείται το λεπτότερο οβάλ σχήματος διαμάντι στον κόσμο σε ροζ τοποθετημένο σε δαχτυλίδι. Ζυγίζοντας 132,5 καράτια, το διαμαντένιο δαχτυλίδι πήρε δύο ολόκληρα χρόνια για να δώσει το τέλειο σχήμα και κομμένα.

4. 100 καράτια τεράστιο δαχτυλίδι διαμαντιών:

100 Carat Huge Diamond Ring

Αυτό το λευκό διαμάντι είναι πιο λαμπερό από το λευκό. Το βάρος του λεπτόκοκκου σμαραγδένιου διαμαντιού είναι 100 καράτια και ήταν ακόμα περισσότερο από 200 καράτια πριν κόψει, διαμορφωθεί και γυαλισμένο.

Δείτε περισσότερα: Ενιαία δαχτυλίδια δέσμευσης διαμαντιών

5. Σπάνια κίτρινο διαμάντι μεγάλο δαχτυλίδι διαμαντιών:

Σπάνιος Yellow Diamond Big Diamond Ring

Το σπάνιο και τεράστιο μέγεθος κίτρινο δαχτυλίδι διαμαντιών είναι λαμπερό και λαμπερό με την τέλεια κοπή και το σχήμα του το όμορφα σκαλισμένο διαμάντι μοιάζει υπέροχο στα δάχτυλα. Η ακτινοβολία λάμπει υψηλά που κάνει την ανάγκη να καλύψει τα μάτια στο φως του ήλιου.

6. Emerald Κόψτε τεράστιο δαχτυλίδι διαμαντιών:

σμαράγδι Cut Huge Diamond Ring

Το δαχτυλίδι διαμαντιών ονομάζεται το διαμάντι Annenberg είναι 32,01 καράτια θεωρείται ένα από τα μεγάλα δαχτυλίδια διαμαντιών. Είναι πιο αξιολάτρευτο με δύο αχλάδια σε σχήμα διαμαντιού στις πλευρές που ζυγίζουν ακόμη και περισσότερο από 1,5 καράτια.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Ring Opal

7. Σπάνιο δαχτυλίδι διαμαντιών με τεράστιο μέγεθος:

Σπάνιος Diamond Ring with a Huge Size

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι άψογο και λαμπερό, όπως το λευκό διαμάντι 10 καρατίων που κοσκινίζει πάνω σε χρυσό δαχτυλίδι πλατίνας. Θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά και μεγάλα διαμάντια, το μαξιλάρι κομμένο λευκό διαμαντένιο δαχτυλίδι κοστίζει ψηλά.

8. Μεγάλο δαχτυλίδι αρραβώνων Diamond:

Μεγάλο Diamond Engagement Ring

Το μεγάλο μαύρο διαμάντι που είναι τοποθετημένο σε ανοξείδωτο ατσάλινο κορδόνι κάνει το διαμάντι να φαίνεται τεράστιο ακόμη και από το μέγεθος του δακτύλου. Ένα μεγάλο δαχτυλίδι διαμαντιών μπορεί να κάνει τα μάτια να στρέφονται προς το μέρος σας.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια Diamond Princess Cut

9. Μεγάλο αχλάδι σχήμα δαχτυλίδι διαμαντιών για γάμο:

Μεγάλο Pear Shape Diamond Ring

Αυτό είναι το κίτρινο διαμάντι της ηλιακής πτώσης Cora που θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά στον παγκόσμιο κατάλογο. Η διαμαντένιο μέγεθος διαμαντιών κυρίας έχει βάρος 110 καράτια.

Πολλά ζευγάρια υψηλής κοινωνίας και προσωπικότητες του Χόλιγουντ βλέπουν τα τεράστια διαμαντένια δαχτυλίδια για να ξεκινήσουν την αγάπη τους και έχουν αποδείξει με επιτυχία ευτυχισμένη με ένα γιγαντιαίο διαμάντι ως ένα όμορφο κομμάτι της αγάπης τους ακόμα και μετά τα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά γύρω τους. Ορισμένα πολύ διάσημα διαμάντια είναι πάντα στο κόκκινο χαλί με την λαμπερή λάμψη του. Η λαμπερή λάμψη του διαμαντένιου δακτυλίου κοστίζει όχι μόνο ένα ποσό πέντε ψηφίων, αλλά μπορεί να υπερβεί ακόμη και περισσότερα από εκατομμύρια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

22 − = 18