Κορυφαία 9 οφέλη του πράσινου τσαγιού με τζίντζερ Στυλ στη ζωή

Έχετε δοκιμάσει πράσινο τσάι με τζίντζερ; Ξέρετε τα οφέλη τους; Τώρα το πράσινο τσάι τζίντζερ προτείνει πολλά οφέλη για την υγεία. Τα τσάγια που αναμιγνύουν τις ρίζες τζίντζερ καθώς και τα φύλλα πράσινου τσαγιού μπορούν να ληφθούν σε καταστήματα φυσικών τροφίμων σε διάφορα ονόματα προϊόντων. Προσθέτοντας το περίπλοκο άρωμα που σχηματίζεται από το μείγμα πικάντικου, γλυκού πιπερόριζου και ζωηρού πράσινου τσαγιού, τα βότανα σε αυτό το μείγμα προτείνουν αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία. Μαζί πράσινο τσάι συν τζίντζερ έχουν χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς. Μόλις καταναλώσετε σαν μίγμα τζίντζερ-πράσινο τσάι, έχετε το μεγαλύτερο από τα δύο ποτά.

τζίντζερ green tea

Οφέλη από πράσινο τσάι με τζίντζερ:

1. Αποτρέπει από τον καρκίνο:

Οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο πράσινο τσάι είναι αντιοξειδωτικά, ουσίες που εξουδετερώνουν τα ασταθή μόρια που καλούν τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα. Οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού μπορεί να υπερασπιστούν δίπλα στη στεφανιαία νόσο, να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης συν ακόμη να σας προστατεύσουν δίπλα σε διάφορες μορφές καρκίνου. Το τζίντζερ περιλαμβάνει επίσης ισχυρή αντικαρκινική ιδιοκτησία.

2. Ανακούφιση του πόνου, της κεφαλαλγίας, των φλεγμονών και των εμμηνορροϊκών συσπάσεων:

Λόγω του αντιφλεγμονώδους χαρακτηριστικού του τσαγιού τζίντζερ, έχει θεραπευτική επίδραση σε διαφορετικό είδος πόνου. Ορίστηκε ένα τέλος στις προσταγλανδίνες που προσφέρουν ώθηση στο πρήξιμο και πόνους στις φλέβες του αίματος. Υποτίθεται ότι η πιπερόριζα μπορεί να αναστείλει τη σύνθεση προσταγλανδίνης και να μειώσει τη φλεγμονή καθώς και τον πόνο στα αιμοφόρα αγγεία.

3. Ανακουφίστε τη ναυτία:

Πίνετε τσάι τζίντζερ για να μειώσετε τη ναυτία και τα συναφή συμπτώματα. Στην περίπτωση ναυτίας από την εγκυμοσύνη, το τσάι τζίντζερ που καταναλώνει μπορεί να μειώσει το στομάχι. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της ασθένειας που οφείλεται σε ασθένεια της κίνησης, αλλιώς και στη χημειοθεραπεία. Το τζίντζερ έχει καθιερωθεί για να κερδίσει στην επουλωτική πρωινή ασθένεια καθώς και στην κοιλιακή φούσκωμα.

4. Οφέλη στον διαβήτη:

Το τσάι τζίντζερ από λεμόνι βοηθάει λιγότερο στην επικίνδυνη ιδιότητα του διαβήτη. Η θανατηφόρος ιδιότητα του διαβήτη είναι αναρίθμητη και περιλαμβάνει υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακές παθήσεις, νεφρική νόσο και αμφιβληστροειδοπάθεια, διαφορετικά ασθένεια των ματιών. Δεδομένου ότι αυτή η ποικιλία τσαγιού είναι φορτωμένη με αντιοξειδωτικά, μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις βλαβερές συνέπειες σε ένα τεράστιο βαθμό.

Δείτε περισσότερα:  Πράσινο τσάι με γάλα

5. Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος:

Η ρίζα τζίντζερ περικλείει ανώτερη κυκλοφορία αίματος. Λόγω όλων των βιταμινών, των μεταλλικών στοιχείων, των αμινοξέων που κρατούν το πράσινο τσάι με τζίντζερ, παίρνοντας το ποτό τακτικά, μπορεί να συμβάλουν στη μείωση της ροής του αίματος στο σώμα σας και να μειώσουν την πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών διαταραχών. Υποτίθεται επίσης ότι το τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει το λίπος να συσσωρεύεται στις αρτηρίες και ως εκ τούτου, να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών.

6. Smooth Plus Perfect Skin:

Το λεμόνι και το τσάι τζίντζερ έχουν χρησιμοποιηθεί ως ηλικίες για να σταματήσουν αλλιώς να θεραπεύουν πολυάριθμες διαταραχές της υγείας. Πιστέψτε το διαφορετικά όχι, έχουν αμέτρητα ιατρικά οφέλη. Ιδιαίτερο κύριο λόγο στο πίσω μέρος είναι η αυξημένη περιεκτικότητα σε βιταμίνες. Ως εκ τούτου, πιστεύετε ότι αντικαθιστώντας το ποτό σας, διαφορετικά κάψουλες συμπληρώματος υγείας από ένα νόστιμο φλιτζάνι τσάι τζίντζερ λεμονιού.

7. Ευκολία Ο πόνος της αρθρίτιδας:

Τζίντζερ μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια στη χαλάρωση του πόνου που βιώνουν στις αρθρώσεις τους. Υποτίθεται ότι η αντιφλεγμονώδης και αναλγητική ιδιότητα του μπαχαρικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί, όταν ληφθεί μέσα στο τζίντζερ πράσινο τσάι.

Δείτε περισσότερα:  Οφέλη για την υγεία του πράσινου τσαγιού με λεμόνι

8. Υγεία μαλλιών:

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους πάσχουν από τα προβλήματα μαλλιών που είναι μια κρίσιμη αλήθεια της ζωής, για παράδειγμα απώλεια μαλλιών, φαγούρα του τριχωτού της κεφαλής, αλλιώς μια λεπτή γραμμή τρίχας. Πιείτε έτσι αυτό το πράσινο τσάι με τζίντζερ που είναι πλούσιο σε βιταμίνες, για παράδειγμα το Α και το C. Βοηθούν στη μάχη για την παρασκευή DHT στο τριχωτό της κεφαλής σας που με τη σειρά του διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

9. Άγχος Stress Plus:

Το πράσινο τσάι τζίντζερ βοηθά να σας δροσιστεί. Αργότερα από μια αγχωτική μαζί με την ενθουσιασμένη ημέρα στην εργασία, προσπαθήστε να πιείτε ένα φλιτζάνι τζίντζερ πράσινο τσάι αλλιώς μόνο ένα πράσινο τσάι με επιπλέον φέτα φρέσκια ρίζα τζίντζερ? η ηρεμιστική ιδιότητα του φυτού θα διευκολύνει την ευκολία του στρες και τη νευρικότητα, θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί ακόμα ήρεμοι.

Δείτε περισσότερα: Το πράσινο τσάι είναι καλό για τον διαβήτη

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

50 − 43 =