9 καλύτερες θέσεις μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο με εικόνες

Όλοι οι Ινδοί που επιλέγουν να πάνε στο εξωτερικό για να απολαύσουν το μήνα του μέλιτος τους, δεν ξέρουν τι λείπουν! Υπάρχει μια πληθώρα από όμορφους προορισμούς τέλειο για ρομαντικές αποδράσεις στην Ινδία, ιδανικό για όλους τους μήνες και τις εποχές. Εδώ υποβάλλονται οι 9 καλύτεροι τόποι μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο μαζί με τις εικόνες που ακολουθούν.

Οι προορισμοί του μήνα του μέλιτος τον Ιανουάριο Στην Ινδία:

1. Agra:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In India In January

Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου το Taj Mahal εξακολουθεί να είναι ένα αδιάσειστο σύμβολο της αγάπης. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από τη λήψη του συζύγου σας μέσα στους τοίχους αυτού του ηλικιακού κτιρίου ηλικίας και να αισθανθείτε την αγάπη που περιβάλλει αυτό το μνημείο σαν μια κουβέρτα. Agra, ο τόπος που στεγάζει αυτό το μεγάλο κτίριο έχει και άλλα τέτοια ιστορικά κτίρια όπως το φρούριο Agra, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Tomb Mariyam και ούτω καθεξής. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάει για ένα μήνα του μέλιτος στην Ινδία, τον Ιανουάριο.

2. Δαμάν και Ντιού:

Νταμάν and Diu

Ο Daman και ο Diu είναι ένας τόπος γεμάτος από τις πιο όμορφες παραλίες που βρίσκονται στην Ινδία. Εδώ θα βρείτε ανάμεικτη χρυσή και λευκή άμμο στον καθαρό μπλε ωκεανό, σπινθηρίζοντας με τις ακτίνες του ήλιου. Οι παραλίες εδώ είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να είναι για ένα μήνα του μέλιτος στην Ινδία, τον Ιανουάριο.

3. Jaisalmer:

Jaisalmer

Τοποθετημένο στην πλούσια πολιτιστική πολιτεία του Rajasthan, το Jaisalmer διαθέτει όμορφα φρούρια, αρχαίους Havelis και αξιόλογες βίλες, όλα κατάλληλα για ένα ταξίδι διασκέδασης μιας περιπέτειας. Η «Χρυσή Πόλη», όπως συχνά αποκαλείται, έχει την αίσθηση μυστηρίου και ρομαντισμού στον αέρα και τον τέλειο καιρό τους χειμερινούς μήνες, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο. Ο Πύργος Tazia, ο Patwon ki Haveli, τα σαφάρι έρημων, οι ναοί και το Χρυσό Φρούριο είναι μόνο μερικά από τα σημεία για νυφικά ζευγάρια που απολαμβάνουν.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο μέρος για μήνα του μέλιτος στην Ινδία Το Μάρτιο

4. Lonavala:

Lonavala

Τους χειμερινούς μήνες του Ιανουαρίου, οι σταθμοί λόφων σε μεσαίο υψόμετρο έχουν τον πιο ρομαντικό καιρό, με ευχάριστη θερμοκρασία και συχνή αύρα. Η Lonavala, μια τέτοια τοποθεσία, είναι μία από τις πιο γραφικές τουριστικές τοποθεσίες στη Μαχαράστρα. Η εγγύτητά του με μεγάλες πόλεις όπως το Πούνε και το Βομβάη, την καθιστούν ιδανική για ένα μικρό διάλειμμα από τη φασαρία της αστικής ζωής και το περιβάλλον του που αγκαλιάζει καταπράσινους λόφους, δροσερό αεράκι και πολλά τουριστικά αξιοθέατα το καθιστούν το καλύτερο μέρος για μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο.

5. Kasauli:

Kasauli

Το Kasauli είναι ένας άλλος μικρός σταθμός λόφων που καθίσταται όμορφος από τα ευρέως διαδεδομένα δάση και δάση γεμάτα δρυς και πεύκα. Ολόκληρη η τοποθεσία του, με ένα γραφικό τοπίο, πλακόστρωτα μονοπάτια και βικτοριανά αρχοντικά, δίνει στον σταθμό αυτό ένα ρομαντικό αέρα, υπενθυμίζοντας στους τουρίστες την περασμένη βρετανική εποχή. Είναι το καλύτερο μέρος για να επισκεφτείτε τον Ιανουάριο στην Ινδία για μήνα του μέλιτος.

6. Bhimtal:

Bhimtal

Ένας άλλος όμορφος σταθμός λόφων που βρίσκεται στην αγκαλιά των λόφων Kumaon, στο Uttarakhand είναι Bhimtal. Ωστόσο, αυτό που προσελκύει τουρίστες σε αυτό το μέρος δεν είναι το δροσερό αεράκι ή τους λόφους αλλά η λίμνη Bhimtal και το νησί στο κέντρο της. Το όμορφο τοπίο και τα όμορφα κτίρια και κτίρια το καθιστούν ένα από τα καλύτερα μέρη για ταξίδια στο μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε τον Απρίλιο στην Ινδία για μήνα του μέλιτος

7. Alleppey:

Alleppey

Βρίσκεται στην Κεράλα, το Alleppey αποκαλείται συχνά «Βενετία της Ανατολής». Αυτός ο τόπος είναι ρομαντικός, γεμάτος με πολλά τουριστικά αξιοθέατα και δραστηριότητες για να προσελκύσει κάθε επισκέπτη. Είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της άγριας ζωής ειδικά. Το φαγητό εδώ είναι μοναδικό και πνίγει, ειδικά το κρασί από ρύζι.

8. Coorg:

Coorg

Ένας μικρός σταθμός λόφων στην Καρνάτακα, το Coorg είναι γνωστό για το γαλήνιο και γαλήνιο περιβάλλον του. Έχει τον ποταμό Kaveri που ρέει μέσα από την κοιλάδα του. Αυτό κάνει το τοπίο ακόμα πιο συναρπαστικό. Μέσα σε αυτή την ήσυχη και μοναδική τοποθεσία υπάρχουν θέρετρα, Iruppu και Abbey Falls, Nagarhole National Park, Dubare Elephant Camp και άλλα τέτοια αξιοθέατα. Είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ινδία για μήνα του μέλιτος.

9. Νήσοι Andaman And Nicobar:

Andaman and Nicobar Islands honeymoon january

Πρόκειται για μια ομάδα περίπου 572 μικρών νησιών. Διαθέτουν μια υπερβολική γκάμα γεωγραφικών πεδίων, που κυμαίνονται από πεδιάδες και παραλίες έως βραχώδεις λόφους και βουνά. Το γραφικό τοπίο που θα σας μαγέψει είναι το βασικό αξιοθέατο αυτού του τόπου. Το ρομαντικό σκηνικό αυτού του σκηνικού το καθιστά ιδανικό για ένα μήνα του μέλιτος στην Ινδία τον Ιανουάριο.

Δείτε περισσότερα: Οι προορισμοί του μήνα του μέλιτος στην Ινδία το Νοέμβριο

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 + = 37