9 στρογγυλά σχέδια τατουάζ, ιδέες και εικόνες για τους άνδρες Στυλ στη ζωή

Το τατουάζ είναι δημιουργική έκφραση του εαυτού του. Μπορεί να εκφραστεί σε οποιαδήποτε μορφή. Το γύρο τατουάζ είναι η πιο δημοφιλής μορφή τατουάζ μορφής. Με το όνομά του, το στρογγυλό τατουάζ έχει κυκλικό σχήμα. Το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου είναι μέσα στην περιφέρεια. Αυτοί οι λαοί που επιθυμούν να σχεδιάσουν οποιοδήποτε τατουάζ πανδοχείο απλό τρόπο, τότε αυτό το στυλ γύρο τατουάζ μοτίβο θα ταιριάζει για αυτούς. Οποιοσδήποτε εξατομικευμένος σχεδιασμός θα πάρετε σε στρογγυλό κύκλο έτσι αυτό το στυλ τύπου είναι εντελώς διάσημο μεταξύ των γυναικών. Σχεδιασμός στην πλάτη ή στο χέρι δίνει επίσης περιστασιακή και τακτική εμφάνιση.

Καλύτερες ιδέες στρογγυλής τατουάζ, σχέδια και εικόνες:

Αυτά τα ειδικά στρογγυλά τατουάζ έχουν πολλά σχέδια. Εδώ είναι μερικά στρογγυλά σχέδια τατουάζ,

1. Δημιουργικό τατουάζ:

Δημιουργικός Round Tattoo

Αυτά τα τατουάζ έχουν κυκλική περιοχή για να συμπληρώσετε, μπορείτε να γεμίσετε την περιοχή με σχέδια όπως φύλλα, δέντρα ή γεωμετρικά. Δημιουργικό στρογγυλό τατουάζ είναι τατουάζ γύρο με ή χωρίς λεπτομέρειες των σχεδίων. Είναι έξω από τις ιδέες κουτί, μπορείτε να εξατομικεύσετε επίσης.

2. Celtic Tattoo:

Celtic Round Tattoo

Celtic γύρο τατουάζ τους έχουν. Μοιάζουν με καμπύλες που υφαίνονται γύρω από κόμπους. Είναι ως επί το πλείστον μαύρο και άσπρο. Τα σχέδια είναι πιο γεωμετρικά. Είναι ιδανικά τατουάζ γύρω από το χέρι. Έχουν ως επί το πλείστον συμβολικό νόημα.

3. Απλό τατουάζ:

Απλός Round Tattoo

Το απλό στρογγυλό τατουάζ είναι απλά σχεδιασμένο τατουάζ. Τα σχέδια είναι απλά και εύκολα. Είναι ιδανικά για τους πρώτους χρονομετρητές. Ο σχεδιασμός στον κύκλο δεν είναι πολύ περίπλοκος γι 'αυτό είναι τέλειο μικρό στρογγυλό τατουάζ, το οποίο πάντα θέλατε. Πάρτε κάποια απλή μέθοδο τρόπο για να σχεδιάσετε το αγαπημένο τατουάζ σας.

4. Intimate Tattoo:

Οικείος Round Tattoo

Αυτά τα τατουάζ γίνονται σε οικεία μέρη και έχουν αισθησιακές έννοιες. Τα οικεία στρογγυλά τατουάζ έχουν σχέδια που καθορίζουν τη σεξουαλικότητά σας. Πρόκειται για απλά σχέδια, αλλά σε δύσκολες περιοχές όπως οίδημα ή διάσπαση.

5. Γυναικεία τατουάζ:

Θηλυκός Round Tattoo

Femine γύρο τατουάζ είναι μικρά στρογγυλά τατουάζ. Είναι πολύ ευαίσθητα και χαρακτηριστικά σχέδια. Μπορούν να γίνουν πολύχρωμα. Αυτά τα τατουάζ είναι περισσότερο σαν τατουάζ γύρο ώμο και τατουάζ γύρο βραχίονα δεδομένου ότι δεν είναι πολύ οδυνηρό να κάνει.

6. Τατουάζ δέντρο δέντρο:

ιτιά Tree Round Tattoo

Το τατουάζ δέντρο ιριδώματος είναι η πιο κοινή μορφή τατουάζ στρογγυλό σχεδιασμό. Αυτό είναι ένα τεράστιο δέντρο με την άδεια που φυσά μακριά στον άνεμο. Αυτή είναι μια απλή μορφή σχεδιασμού στρογγυλού τατουάζ. Μπορεί να γίνει γύρο τατουάζ χέρι.

Δείτε περισσότερα: Tribal Τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες

7. Τατουάζ καλλιγραφίας:

Καλλιγραφία Round Tattoo

Ήταν πάντα μέρος του τατουάζ. Το τατουάζ καλλιγραφίας έχει κάποια γραφή σε κυκλική μορφή. Η γραφή της καλλιγραφίας σε αυτή τη μορφή είναι περίπλοκη κατά καιρούς. Η καλλιγραφία μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα. Είναι παρόμοια με το γραπτό γύρο τατουάζ.

8. Τροχός Ντάρμα Τατουάζ:

Ντάρμα wheel Round Tattoo

Dharma τροχό γύρω από τατουάζ είναι παρόμοια με στρογγυλά φυλετικά τατουάζ. Είναι παραδοσιακό και πολύ αριστοκρατικό. Αυτό το τατουάζ σχεδιασμού είναι μεταβλητό σε πολιτισμό. Είναι κυρίως άρεσε από τους άνδρες και τους παραδοσιακούς ανθρώπους. Μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον τύπο τατουάζ ως τατουάζ πανκ.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια και έννοιες τατουάζ

9. Συμμετρικό τατουάζ:

Σέλτικ-τατουάζ

Σύμφωνα με το όνομα, το συμμετρικό τατουάζ έχει σχέδιο που έχει τέλεια συμμετρία. Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Επίσης, είναι επώδυνες εξαιτίας των λεπτομερειών. Συμμετρικό τατουάζ είναι τέλειο τατουάζ γύρω από τον ώμο καθώς χρειάζεται περισσότερο χώρο.

Το γύρο τατουάζ είναι η απλούστερη μορφή του τατουάζ. Είναι πολύ εκφραστικό και καλλιτεχνικό. Μπορείτε να το κάνετε κυριολεκτικά οπουδήποτε, ακόμη και στις οικείες θέσεις σας. Δοκιμάστε αυτό το τατουάζ με το όνομά σας ή σε φυλετικές μοτίβο πάρα πολύ. Το κυκλικό σχήμα δίνει μαλακή εμφάνιση στην περιοχή του σώματός σας, απολαύστε τα στρογγυλά τατουάζ καθώς απλώς ενισχύουν το σώμα σας για πάντα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

96 − = 93