9 καλύτερες ινδικές γαμήλιες μπλούζες σχεδίασης λαιμών Κατάλογος 2018

Στο γάμο, πολλές γυναίκες προτιμούν να φορούν τα sarees που ταιριάζουν με τις μπλούζες τους. Ως εκ τούτου, να πάρει τη σωστή μπλούζα είναι πάντα ένα σημαντικό ζήτημα. Μια άλλη σημαντική επίδειξη σχετικά με τις μπλούζες είναι η δουλειά του λαιμού που γίνεται πάνω τους, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που αφορά μια μπλούζα που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή. Ο σχεδιασμός είναι πραγματικά ένα ζήτημα και τα σχέδια διαφέρουν από εκδήλωση σε γεγονός. Αν ψάχνετε για μια πραγματικά δροσερή μπλούζα για να φορεθεί κατά τη διάρκεια ενός συμβαλλόμενου μέρους ή ενός γεγονότος, τότε τα σχέδια που συζητούνται σε αυτό το άρθρο θα είναι κατάλληλα για εσάς.

Ειδικά σχέδια μπλούζας για γάμο:

Στα παρακάτω σχέδια μπλούζας γάμου, θα επικεντρωθούμε μόνο σε εκείνους με μεγάλα σχέδια λαιμού.

1. Η Σχεδίαση Μπλούζας Πράσινη Πίσω Κέντημα:

Μπλούζα Neck Designs For Wedding

Αυτή είναι μια όμορφη πράσινη μπλούζα με μια μικρή οθόνη μπλε πάνω της. Η μπλούζα είναι χειροποίητη και η ομορφιά εμφανίζεται από κάθε ίντσα υφάσματος σε αυτό το παραδοσιακό κομμάτι μεγαλοπρέπεια που φορούν όμορφες γυναίκες σχεδόν σε όλα τα γεγονότα, ειδικά γάμους. Το πίσω μέρος της μπλούζας εμφανίζει ένα σχέδιο σαν λουρί, με εξαρτήματα που κάνουν ολόκληρο το σχέδιο να φαίνεται ακόμη πιο δελεαστικό. Ποιος δεν θα ήθελε να φορέσει μια μπλούζα που έχει ισχυριστεί ως ένα από τα καλύτερα μπλούζες με φοβερό σχέδια λαιμού κατάλληλα για γάμο?

2. Το σχεδιασμό του νυφικού μπλουζάκι πράσινου και λευκού νυφικού:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Green and White Bridal Blouse Neck Design 2

Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Εδώ, μπορούμε να δούμε την εντελώς ελκυστική ομορφιά του καλά σχεδιασμένου λαιμού που γίνεται στην μπλούζα. Το χρώμα του παραδοσιακού συντρόφου saree είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θα είναι κατάλληλο για γυναίκες, οι οποίες έχουν μια λεπτή σωματική διάπλαση. Εάν έχετε μια παχουλός σωματική διάπλαση, τότε η βίαιη φύση του σώματός σας μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά αυτού του πράγματος και να το κάνει να μοιάζει με ένα χάος. Έτσι, αν έχετε μια λεπτή σωματική διάπλαση, τότε ξέρετε ποια μπλούζα να φορέσει.

3. Ο σύγχρονος σχεδιασμός λαιμού για τα νυφικά μπλουζάκια:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Contemporary Neck Design For Bridal Blouses 3

Ψάχνετε για μερικά σχέδια saree μπλούζα για το γάμο; Αυτό είναι ένα πολύ δροσερό. Η σύγχρονη μπλούζα στυλ θα είναι κατάλληλη για όλες τις γυναίκες εκεί έξω και εμφανίζει ένα φοβερό σχέδιο που γίνεται από την πλευρά που θα είναι στο λαιμό. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα σχέδια μπλούζας ότι μια νύφη θα έρθει ποτέ μέσω. Η μπλούζα προορίζεται ειδικά για τη νύφη και τη νύφη μόνο. Εάν μια γυναίκα που μόλις παρευρεθεί στο γάμο θα φορέσει αυτό, τότε αυτό μπορεί να την κάνει το κέντρο της έλξης και σίγουρα δεν θέλετε η νύφη να έχει μια κακή εντύπωση σε σας.

4. Η Σχεδίαση Πράσινη Μπλούζα για Μπλούζες Νυφικών:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Green Blouse Design For Bridal Blouses 4

Αν σχεδιάζετε την τέλεια μπλούζα για την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή μπλούζα. Έρχεται με μια πράσινη βάση και πολύ μεγάλη μηχανουργική εργασία που γίνεται με τα μανίκια, τους ώμους και το τμήμα λαιμού της μπλούζας. Είναι σαφές ότι είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια που έχετε δει ποτέ. Η μπλούζα θα είναι η καλύτερη για γυναίκες με λεπτή διάπλαση.

5. Η σχεδίαση της νυφικής μπλούζας:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Sparkling Bridal Blouse Design 5

Εάν χρειάζεστε κάποια σχέδια μπλούζας για τις γαμήλιες sarees, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Η μπλούζα έρχεται με ένα χαριτωμένο μοτίβο μαζί με αφρώδη συνημμένα. Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό για το γάμο, τότε θα είναι μια πολύ φοβερή επιλογή. Άλλο ότι αυτό, αυτό το σχέδιο έχει εγκριθεί από τις περισσότερες γυναίκες, όπως η μπλούζα είναι απλό να φορεθεί και μπορεί εύκολα να φτιαχτεί στο φρούριο σχεδόν ο καθένας. Έτσι, αν η επιλογή σας είναι προς την άνετη καθώς και μια όμορφη μπλούζα, τότε ξέρετε τι είναι καλύτερο για σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια κεντήματος μπλούζας

6. Η κόκκινη μπλούζα γάμου:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Red Wedding Blouse 6

Αυτή η συγκεκριμένη κόκκινη μπλούζα γάμου έρχεται με ένα φοβερό σχέδιο λαιμού και το μοτίβο που γίνεται στο μπροστινό μέρος και στα μανίκια είναι επίσης αρκετά δελεαστικό.

7. Η Χρυσή Μπλούζα στο Γάμος:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Golden Blouse at The Wedding 7

Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα μπλούζα, τότε αυτό πιθανότατα θα είναι ένα από τα καλύτερα μπλούζες όλων των εποχών. Είναι αθλητικό ένα πολύ καλό χρώμα και το σχέδιο για την μπλούζα είναι επίσης αρκετά ελκυστική.

8. Η μπλε μπλούζα για γάμο:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Blue Blouse For Wedding 8

Χρειαζόμαστε μπλε μπλούζα; Αυτή είναι μια αρκετά καλή μπλούζα που αθλούν ένα φοβερό μοτίβο σε όλο το αντικείμενο ένδυσης. Τα συνημμένα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ δελεαστικά.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια μπλούζας για τις sarees γάμου

9. Η γυαλιστερή μπλούζα σχεδιαστών για το γάμο:

Λαιμός Design For Blouse For Wedding-Shiny Designer Blouse For Wedding 9

Θέλετε να βράσετε τη γαμήλια εποχή με κάτι μοντέρνο; Αυτή η μπλούζα είναι στην υπηρεσία σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πόσο σημαντικό είναι τα σχέδια του λαιμού για μπλούζες, ειδικά κατά τη διάρκεια του γάμου, όταν τόσοι πολλοί μάτια είναι πάνω σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα μοντέρνο και ένα που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

εικόνες πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

− 3 = 5