9 καλύτερες ταιριασμένες οικογενειακές μπλουζάκια σε εξέλιξη για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Στον σημερινό κόσμο, τα οικογενειακά t-shirts κερδίζουν δυναμική μέρα με τη μέρα. Παρουσιάζει την ενότητα και την αγάπη μεταξύ κάθε μέλους της οικογένειας. Οικογενειακά shirts χρησιμοποιούνται ευρέως ενώ πηγαίνετε για ένα πικνίκ ή διακοπές. Βοηθά να τους συνδέει ο ένας με τον άλλο και να κάνει τη σχέση τους υγιή.

Οικογενειακά t-shirts είναι t-shirts που έχουν σχεδιαστεί έχοντας κατά νου όλη την οικογένεια και τα μέλη. Έτσι, θα έχετε γενικά ένα πουκάμισο για τον πατέρα, τη μητέρα και τα αδέλφια. Επιλέξτε το στυλ της οικογένειάς σας και στη συνέχεια επιλέξτε να εξατομικεύσετε τα shirts για ένα πραγματικά αξέχαστο γεγονός.

Matching T Shirts Για την οικογένεια στην Ινδία:

Ας δούμε τα Top 9 ταιριαστά T-Shirts της οικογένειας που σας βοηθούν να δείξετε την ενότητα της οικογένειάς σας.

1. Οικογενειακά σχεδιαστικά μπλουζάκια:

Οικογένεια Design T Shirts

Αυτά τα πουκάμισα οικογένεια είναι μεγάλη ως αναμνηστικό από έναν προορισμό διακοπών. Ακριβώς όπως αυτό το θέμα της οικογένειας Disney θεματικά shirts, μπορείτε να πάρετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας διαφορετικά θέματα με θέμα. Τα shirts συνήθως ταξινομούνται σε μητέρα, πατέρα, αδελφή και αδερφό.

2. Ταιριάζουν οικογένεια Τ πουκάμισα:

9 καλύτερες ταιριασμένες οικογενειακές μπλουζάκια σε εξέλιξη για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Πάρτε την οικογένειά σας τα τέλεια t shirts να φορέσει για την επόμενη έξοδο. Αυτά τα πουκάμισα που ταιριάζουν οικογένεια έχουν το ίδιο σχέδιο, αλλά γίνονται για κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας. Τα μεγέθη θα είναι διαφορετικά.

3. Σχέδιο εκτύπωσης Family T Shirts:

Τυπώνω Design Family T Shirts

Πάρτε την οικογένειά σας ένα μοναδικό σχέδιο πουκάμισων οικογένειας που μπορεί να είναι κλασικό και μοντέρνο. Τα διάφορα στυλ που έχετε τη συλλογή σούπερ ήρωα, το βασιλικό θέμα και το θέμα της αγάπης. Επιλέξτε το σωστό για την οικογένειά σας και ξεχωρίστε σε ένα πλήθος.

4. Reunion Family T Shirts:

Επανένωση Family T Shirts

Πάρτε όλη την εκτεταμένη οικογένεια μαζί και στη συνέχεια αφήστε όλους να έχουν ένα πουκάμισο με το λογότυπο της οικογένειας. Το t πουκάμισο για το οικογενειακό θέμα είναι υπέροχο, καθώς λειτουργεί σαν ισχυρό ομαδικό πνεύμα. Πάρτε ένα για κάθε άτομο και όλα θα έχουν αναμνήσεις για την τέλεια ημέρα.

5. Προσαρμοσμένη Οικογενειακά T Shirts:

Προσαρμοσμένη Family T Shirts

Ένα από τα οφέλη των οικογενειακών shirts είναι ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα ίδια shirts για την οικογένεια μπορούν να ανυψωθούν σε άλλο επίπεδο προσθέτοντας τις δικές σας φωτογραφίες, λογότυπα ή εξατομικευμένο κείμενο. Επιλέξτε τον συντονισμό χρώματος και έχετε ρυθμίσει.

6. Ζευγάρια Οικογενειακά T πουκάμισα:

Ζευγάρι Family T Shirts

Πάρτε τα ζευγάρια οικογένεια t shirts για εσάς και το σύζυγό σας. Αυτά μπορούν πάλι να γίνουν σύμφωνα με την επιλογή και το σχεδιασμό σας. Επιλέξτε τις επιλογές χρωμάτων που θα θέλατε εσείς και ο σύζυγός σας.

Δείτε περισσότερα: Μάρκα T Shirts στην Ινδία

7. Αστεία Οικογενειακά T Shirts:

Αστείος Family T Shirts

Αφήστε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν με αυτά τα αστεία οικογενειακά μπλουζάκια που είναι συνήθως ένα μεγάλο χτύπημα. Οι υπέροχες, αστείες δηλώσεις που εκτυπώνονται σε αυτά τα shirts είναι αρκετά κωμικές και κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Επιλέξτε κάτι που είναι το πιο κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας.

8. Κεντημένα T Shirts Οικογένεια:

Κεντημένα Family T Shirts

Επιλέξτε κάτι που διαρκεί με αυτά τα στυλ της οικογένειας t shirt India. Το κέντημα που γίνεται στα μπλουζάκια είναι πολύ ακριβές. Μπορείτε να έχετε κεντημένα λογότυπα και διατυπώσεις.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστής T Shirts για τους άνδρες 2017

9. Μπλουζάκια:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Family T Shirts

Τις περισσότερες φορές τα παιδιά έχουν τον τελευταίο λόγο. Αυτά τα χαριτωμένα μινιατούρα οικογένεια κινούμενων σχεδίων t πουκάμισα που Ινδία λατρεύονται από τα παιδιά. Τα ταιριαστά οικογενειακά καταστήματα της Ινδίας έχουν πάντα ένα χτύπημα με τους πελάτες.

Οικογενειακά shirts έρχονται σε διαφορετικά στυλ. Μπορούν να τυπωθούν, κεντημένα και μπορούν να είναι αστεία ή με λογότυπα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει από αυτή τη λίστα επιλογών. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα υπέροχο και η οικογένεια σίγουρα θα αγαπήσει τα shirts. Μπορούν να φορεθούν όταν όλη η οικογένεια είναι μαζί ή ακόμα και όταν κάποιος είναι μόνος.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα αστεία t-shirts για άνδρες και γυναίκες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 4