9 καλύτερες μπλούζες για άνδρες και άνδρες σε τάση για το 2018

Μια πολύ δημοφιλής τάση της μόδας είναι τα αμάνικα t-shirts. Αυτά είναι επίσης γνωστά ως Μυϊκά Πουκάμισα επειδή οι μυϊκοί δικέφαλοι είναι σαφώς ορατοί ενώ κάποιος φοράει αυτό το πουκάμισο. Γενικά, αυτό το είδος του μπλουζάκια είναι φορεμένο στα καλοκαίρια και κάποιοι προτιμούν να το φορούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των γυμνασίων. Το σχέδιο είναι παρόμοιο με αυτό ενός πουκάμισου T, αλλά δεν έχει μανίκια.

Μοντέρνες μπλούζες χωρίς μανίκια για άνδρες και γυναίκες:

Ας μάθουμε τα κορυφαία 9 αμάνικα σχέδια πουκάμισων,

1. Μπλουζάκια αμάνικα πληρώματος πληρώματος:

Πλήρωμα Neck Sleeveless T-Shirt

Ένα πολύ συνηθισμένο μοτίβο είναι τα ανδρικά μαύρα μπλουζάκια για τους άνδρες. Κυρίως αυτά τα πουκάμισα δεν έχουν μανίκια τόσο σημαντικά θα υπάρξει μια διαφορά στο σχέδιο λαιμού. Ο λαιμός του πληρώματος είναι βασικά ένα κοντό παντελόνι με ντεκολτέ. Αυτά είναι μακράς διαρκείας και άνετα.

2. Tank Top για τις γυναίκες:

Δεξαμενή Top

Αμάνικο πουκάμισο των γυναικών έχει κάποια πολύ συναρπαστικά σχέδια. Πίστες δεξαμενών που μπορούν να συνδυαστούν με τζιν και σορτς και άλλα μοντέρνα αξεσουάρ. Φαίνονται πραγματικά σέξι για μια γυναίκα και τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους. Οι κορυφές αυτές είναι εύκολα προσαρμόσιμες επίσης. Γενικά, οι γυναίκες προτιμούν να φορούν αυτά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

3. Μπλουζάκια χωρίς κουκούλα με κουκούλα:

Με κουκούλα Style Sleeveless T-Shirt

Τα πουκάμισα με κουκούλα T είναι ένα άλλο σχέδιο στην κατηγορία ανδρών πουκάμισα ανδρών, ακόμη και εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των γυναικών επίσης. Αυτές οι κουκούλες δίνουν μια μυστήρια ματιά στο πρόσωπο και ταυτόχρονα πολύ απλή. Τα πουκάμισα με κουκούλα είναι ως επί το πλείστον σε βαμβακερό ύφασμα.

4. T-Shirts χωρίς αμάνικα:

Έσπασε Sleeveless T-Shirt

Αμάνικα t πουκάμισα για τις γυναίκες είναι εύκολα προσαρμοσμένες και μετατραπεί σε μια πιο πρόσφατη τάση της μόδας, όπως ripping τζιν τώρα που έχουμε διαλυθεί t shirts επίσης. Φαίνονται εξαιρετικά σέξι και κάνουν μια τολμηρή δήλωση μόδας και μόνο αν είναι ρόπαλα μοντέρνα με άλλα αξεσουάρ. Διαφορετικά, μπορεί να είναι ένα άλλο ελάττωμα της μόδας.

5. Πτυσσόμενο ανοιξιάτικη τρύπα βραχίονα:

Πτώση Arm Hole Sleeveless Pattern

Ανδρικά μπλούζες ανδρών γενικά έρχονται με τεράστια ή μια πτώση οπή. Βασικά, αυτά φοριούνται από αθλητικά άτομα, έτσι ώστε το σώμα τους αναπνέει κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης. Μπορεί να βρείτε πολλούς παίκτες μπάσκετ που φορούν αυτό το είδος πουκάμισου. Εξασφαλίζει απεριόριστη ελευθερία.

6. Τικ-μπλούζες χωρίς αμάνικα:

Γραφικός Sleeveless T-Shirt

Η αγορά φορτώνεται με τα αμάνικα t shirts για άντρες και γυναίκες. Πολλοί πωλητές στην αγορά εκτυπώνουν ακόμη και τα σχέδια που έχετε. Αυτές οι εκτυπώσεις και τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε κυμαίνεται από άγρια ​​ζώα έως κινούμενα σχέδια.

Δείτε περισσότερα: Κίτρινο σχέδια T Shirt για τους άνδρες και τις γυναίκες

7. Μπλουζάκια χωρίς μανίκια:

Καταλληλότητα Sleeveless T-Shirt

Αμάνικο t πουκάμισο είναι πολύ κοινώς γνωστό ως πουκάμισα Μ Muscle. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε να ξέρετε ότι αυτά τα αμάνικα t shirts είναι πιο ακριβά από τα κανονικά μανίκια t shirts. Είναι επειδή η ζήτηση για τα κανονικά t shirts παραμένει σταθερή ενώ τα αμάνικα t shirts προτιμώνται κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου κλίματος, έτσι το κόστος κατασκευής είναι τεράστιο.

8. Αστεία T-Shirts χωρίς αμάνικα:

Αστείος Sleeveless T-Shirt

Μπορείτε να φορέσετε μπλούζες χωρίς μανίκια που έχουν αστεία διατύπωση πάνω τους. Μοιάζουν casual και δεν θα πάει στραβά αν φοράτε ένα πουκάμισο που έχει ένα αστείο απόσπασμα σε αυτό. Οι άνθρωποι σίγουρα θα σε κοιτάξουν μία φορά.

Δείτε περισσότερα: Best Printed T Shirts για το 2017

9. Φανελάκια αμάνικα Super Hero:

Σούπερ Hero Vest Sleeveless T Shirt

Ένα άλλο προτιμώμενο πουκάμισα χωρίς μανίκια για γυναίκες και άνδρες είναι τα πουκάμισα Superhero vest t. Τουλάχιστον μία φορά στην παιδική σας ηλικία μπορεί να είχατε ένα αγαπημένο υπερήρωα. Τώρα μπορείτε να τα φορέσετε στα μπλουζάκια σας.

Πολλά σήματα στην αγορά ειδικεύονται στην κατασκευή αυτών των ειδών t shirts. Το αμάνικο πουκάμισο είναι ένα πολύ άνετο και πιο προτιμώμενο είδος ρούχων. Διατίθεται επίσης σε διάφορα χρώματα όπως στερεά ή περιλήψεις.

Δείτε περισσότερα: Μπλε μπλουζάκια για άνδρες και γυναίκες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1