9 Καλύτερου βαθμού 2 CT δαχτυλίδια διαμαντιών σχεδίων στην Ινδία

Τα διαμάντια είναι η δημοφιλέστερη πολύτιμη πέτρα μεταξύ της γυναικείας κοινότητας. Διαμάντια αλυσίδες, δαχτυλίδια είναι τα δύο πιο πολύτιμα δώρα ένας σύζυγος στο καλύτερο τους μισό κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε ειδικών περιπτώσεων. Ερχόμενοι σε δαχτυλίδι διαμαντιών δύο καρατίων που ζυγίζει περίπου 400milligram ή 2,5 γραμμάρια. Διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καρατίων είναι σχετικά μικρότερα από δύο καράτια, αλλά και τα δύο χρησιμοποιούνται συνήθως ως δαχτυλίδι γάμου. Αν και είναι μια διαφορά τιμής μεταξύ του ενός και του δύο διαμαντένιο δαχτυλίδι καρατίων, οι άνθρωποι αγαπούν να αγοράσουν το διαμάντι μεγαλύτερου μεγέθους λόγω της λάμψης και της κομψότητας.

2 carat diamond rings

Τα διαμάντια έρχονται σε διαφορετική χρωματική σειρά D που είναι άχρωμο έως ανοιχτό κίτρινο Z. Τα διαμάντια είναι διαφόρων σχημάτων και το στυλ που το διαμάντι τοποθετείται σε πολύτιμο μέταλλο όπως το χρυσό ή το λευκόχρυσο μπορεί να είναι το Solitaire, Στυλ ή ως τρεις πέτρες γεμάτες στο πολύτιμο μέταλλο.

Καλύτερη ποιότητα 2 καρατίων δαχτυλίδια διαμαντιών για ειδικές ημέρες:

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η δωρεά της σπονδυλικής στήλης της ζωής των ανθρώπων ποτέ με ένα σχήμα καρδιάς ή σμαραγδένιο διαμάντι θα ήταν η έκπληξη που δεν θα είχε ποτέ ονειρευτεί! Εδώ πρέπει να μοιραστούμε μερικά μοναδικά και κομψά σχέδια δαχτυλιδιών διαμαντιών κατασκευασμένα από δύο καράτια που απαριθμούνται.

1. Γύρος δαχτυλίδι διαμαντιών 2 καρατίων:

Γύρος Cut 2-Carat Diamond Ring

Η στρογγυλή κοπή μπορεί να θεωρηθεί ως κύριο κομμάτι όταν πρόκειται για την επιλογή δαχτυλίδι διαμαντιών για κάθε περίσταση, ειδικά ως δαχτυλίδι αρραβώνων ή ως γαμήλιο δαχτυλίδι. Το μέγεθος του διαμαντιού 2 καρατίων κάνει τα διαμάντια να λυγίζουν όταν συνδυάζονται με ένα απλό δαχτυλίδι λευκόχρυσου.

2. Πριγκίπισσα περικοπή 2 δαχτυλίδι διαμαντιών Karat:

Πριγκίπισσα cut 2- carat Diamond Ring

Το δεύτερο πιο πωλημένο δαχτυλίδι διαμαντιών των 2 καρατίων είναι ο σχεδιασμός με κόψιμο Princess. Το διαμάντι έχει σχήμα τετράγωνο ή ορθογώνιο.

3. Radiant Cut 2 Ct δαχτυλίδι διαμαντιών:

Ακτινοβόλος Cut 2-Carat Diamond Ring

Είναι μια από τις τέλειες σχέσεις με τη μοναδική κοπή και λάμψη. Το πιο διαδεδομένο χρώμα του διαμαντιού είναι το χρώμα G.

4. Δαχτυλίδι δαχτυλιδιών διαμαντιών Emerald:

σμαράγδι Cut 2- Carat Diamond Ring

Στον σμαραγδένιο σχεδιασμό, η πέτρα Diamond έχει περικοπές που υψώνεται και όταν κοιτάζει στο κέντρο, δίνει ένα βλέμμα λαβύρινθο. Η πέτρα πέτρας με σμαραγδένια σμαράγδια μπορεί να συνδυαστεί με δυο πλαϊνές πέτρες με διαμάντια.

Δείτε περισσότερα: 1 Δαχτυλίδι Diamond Carat

5. Οβάλ δαχτυλίδι διαμαντιών 2 καρατίων:

Ωοειδής Cut 2-Carat Diamond Ring

Τα διαμάντια κόβονται σε ωοειδές σχήμα και το χρώμα της πέτρας μπορεί να επιτευχθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών.

6. Ασημί δαχτυλίδι δαχτυλίδι διαμαντιών 2 καρατίων:

Αχλάδι Cut 2- carat Diamond Ring

Ασημένιο διαμάντι με μια σειρά γαλλικών διαμαντιών και γύρω από το δαχτυλίδι δίνει την αφρώδη ματιά στη νύφη. Το μοτίβο του διαμαντιού μπορεί να είναι αλογόνο-αχλάδι σχεδιασμού σε συνδυασμό με το μέταλλο πλατίνας.

Δείτε περισσότερα: 5 δαχτυλίδι διαμαντιών Karat

7. Καρδιά σχήματος 2 δαχτυλίδι διαμαντιών Karat:

Καρδιά Shaped 2- Carat Diamond Ring

Αυτός ο τύπος σχεδίασης είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων όνειρο για κάθε κορίτσι δεδομένου ότι η καρδιά είναι το σύμβολο που χρησιμοποιείται για να εκφράσει την αγάπη και την αγάπη. Αυτό το σχεδιασμένο δαχτυλίδι μπορεί να είναι προικισμένο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνει το κορίτσι ερωτευμένο με έναν άνθρωπο μέχρι την αιωνιότητα.

8. Μαξιλάρι σχήματος μαξιλαριού 2-

Μαξιλάρι shaped 2- Carat Diamond Ring

Αυτός ο τύπος σχεδίασης μπορεί επίσης να ονομαστεί ως αντίκα σχεδιασμού ή vintage σχεδιασμού. Αυτό το σχέδιο έχει πιάσει τα μάτια πολλών νεαρών.Στο κεντρικό μαξιλάρι κομμένα διαμάντι τοποθετείται περιβάλλεται από στρογγυλό αφρώδη διαμάντια στο δαχτυλίδι πλατίνα.

Δείτε περισσότερα: 3 δαχτυλίδι διαμαντιών Karat

9. Δαχτυλίδι δέσμευσης δαχτυλιδιών Marquise 2 καρατίων:

Μαρκησία Shaped 2- carat Diamond Engagement Ring

Σήμερα η μόδα που φοράει χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων έχει ξεθωριάσει. Η επιλογή να φορέσει λευκό χρυσό έχει έρθει, έτσι ώστε να αντικαταστήσει το χρυσό χρώμα με το ασήμι με ένα διαμάντι κομμένα 2-καράτια είναι το καλύτερο της επιλογής και με την επιλογή επίσης το σωστό βαθμό διαμαντιών που doe μουνί εκπέμπουν κίτρινο χρυσό χρώμα.

Αγοράζοντας ένα διαμάντι δεν είναι εύκολο, υπάρχουν διάφορα πράγματα για να ελέγξετε μαζί με τα σχέδια και τη μορφή επιλογής. Μια από τις σημαντικές εκτιμήσεις για να κρίνουμε την καθαρότητα του διαμαντιού και του βαθμού του. Τα πιο διάσημα είναι τα εργαστήρια GIA και AGS για την αξιολόγηση του βαθμού.

Εικόνες Πηγή: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

5 + 4 =