9 καλύτερες χειροποίητα κιβώτια χαρτονιού και ιδέες για παιδιά και ενήλικες | Στυλ στη ζωή

Η περίοδος τέχνης και χειροτεχνίας είναι το αγαπημένο για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου. Παρέχει την ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις τους κάνοντας κάτι με τη βοήθεια χαρτιών αποβλήτων, χάντρες, ασημένια σύρματα κλπ. Ανάμεσά τους, οι χειροποίητες κατασκευές από χαρτόνι ήταν αρκετά δημοφιλείς για να τους δώσουν τα επιθυμητά σχήματα.

Καλύτερα χειροποίητα χαρτόνια για παιδιά και ενήλικες:

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ιδέες που γίνονται χρησιμοποιώντας κουτιά από χαρτόνι,

1. Αυτοκίνητα από χαρτόνι:

Χαρτόνι Cars

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με την ιδέα του χαρτονιού είναι το αυτοκίνητο και η βενζίνη. Τα παιδιά κάνουν ένα αυτοκίνητο και μια αντλία βενζίνης χρησιμοποιώντας το χαρτόνι που τους δίνει μια μοναδική ευχαρίστηση παίζοντας. Βοηθάει να κάνει έναν μαθητευόμενο μαθητή, τα παιδιά αγαπούν να δημιουργήσουν τα πράγματα τους με διαφορετικό τρόπο.

2. Κάστρα χαρτόνι:

Χαρτόνι Castles

Τα κάστρα είναι οι καλύτερες ιδέες από χαρτόνι που ασκούνται από τα παιδιά και τους ενήλικες. Το κάστρο εδώ είναι κατασκευασμένο με διάφορα σχήματα χαρτονιού και λεπτό χρώμα βαφής πάνω στο οποίο είναι εγκατεστημένο η βασίλισσα και ο βασιλιάς. Δεν υπάρχουν άλλα έξοδα και το παιδί σας θα απολαύσει κατά την κατασκευή αυτού του σκάφους.

3. Τοίχωμα από χαρτόνι:

Χαρτόνι Wall Shelf

Ναι, αυτό είναι ένα από τα χειροποίητα κουτιά για ενήλικες. Η χρήση του χαρτονιού γίνεται με λεπτό τρόπο, κολλώντας το μεταξύ τους για μια ισχυρή υφή, κάνοντας ράφια διαφόρων μεγεθών και χώρου. Τα παιδιά μπορούν να δώσουν αυτό το σκάφος στους γονείς τους, αυτό βοηθά να πάρει όλα τα πράγματα μαζί στο ράφι τοίχου.

4. Φως λαμπτήρα χαρτονιού:

Χαρτόνι Lamp Light

Τα φώτα των λαμπτήρων είναι οι τελευταίες ιδέες από χαρτόνι για ενήλικες. Το φως του λαμπτήρα είναι κατασκευασμένο από διάφορα μοσχεύματα, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο μοτίβο στο χαρτόνι το οποίο συγκεντρώνεται με ένα φως λαμπτήρων που είναι ορατό μέσα από τα μικροσκοπικά κενά. Τα παιδιά του σχολείου παίρνουν τέτοιου είδους εργασίες για οποιαδήποτε ειδική περίσταση ή χριστουγεννιάτικο χρόνο.

5. Γκολφ στο σπίτι από χαρτόνι:

Σπίτι Golf From Cardboard

Το στόχος του γκολφ είναι το αγαπημένο χαρτόνι για ενήλικες, ειδικά για τους άνδρες. Το χαρτόνι χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση πολλών στόχων γκολφ με σημεία που επισημαίνονται πάνω τους. Αυτό κάνει την πρακτική του γκολφ εύκολη. Εάν θέλετε τα παιδιά σας να χρειαστούν να παίξουν στο σπίτι, τότε να πάρουν αυτό το σκάφος στα παιδιά σας, σίγουρα θα το αγαπήσουν.

6. Λαβύρινθος από χαρτόνι:

Μάρμαρο Labyrinth From Cardboard

Ο λαβύρινθος μαρμάρου έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα εύκολα χειροποίητα χειροποίητα που κατασκευάζονται με ένα μόνο χαρτόνι. Το παιχνίδι γίνεται με πολλές στάσεις και τρύπες στα κουτιά για να γίνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες Craft Clock Craft

7. Καρέκλες από χαρτόνι:

Χαρτόνι Chairs

Η χαρτοβιοτεχνία για τα παιδιά έχει μια νέα καινοτομία με το σχεδιασμό μιας καρέκλας που είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι. Στην καρέκλα παρέχονται αρκετές περικοπές και χώροι που την καθιστούν αρκετά ισχυρή για τη κούκλα ή το παιχνίδι σας.

8. Περίπτερα χαρτόνι:

Χαρτόνι Stalls

Αυτό θα ήταν το καλύτερο να γίνει όταν πρόκειται για τις τέχνες και τις χειροτεχνίες από χαρτόνι. Κατασκευασμένο με διάφορα μεγέθη καρτών, το περίπτερο είναι κατασκευασμένο με διάφορα περίπτερα για την αποθήκευση διαφόρων συστατικών σε πώληση με μια επωνυμία στην κορυφή.

Δείτε περισσότερα: Γιορτές Ημέρας Γέννησης Για Παιδιά

9. Χάρτινο σχολικό λεωφορείο:

Χαρτόνι School Bus

Το απλό και εύκολο τεμάχιο που γίνεται με τη βοήθεια μικρών χειροποίητων κιβωτίων είναι το σχολικό λεωφορείο. Κατασκευασμένα με συνδυασμό δύο διαφορετικών κιβωτίων, δίδονται επίσης κομμάτια για παράθυρα και χαλύβδινα φύλλα για τροχούς.

Με την αύξηση της τάσης των χαρτονιού τέχνης και χειροτεχνίας, χρησιμοποιούνται επίσης με διάφορους τρόπους για να διακοσμήσουν το σπίτι σαν ράφια, κουτιά γραμματοσήμων, παιχνίδια κλπ. Μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα παιδιά σας εμπλακεί κατά τη διάρκεια των διακοπών κρατήστε τους δεσμευμένους σε κάτι δημιουργικό.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη Τέχνη Κάνοντας Ιδέες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

44 − = 39