Κορυφαίες 9 καταπληκτικές καφέ σάρες με εικόνες Στυλ στη ζωή

Είστε κυριολεκτικά εμμονή με καφέ και αγάπη πώς ταιριάζει σε τόσες πολλές ζώνες και έχει μια ευρεία ποικιλία από διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων διαθέσιμα. Το ίδιο ισχύει και για την ινδική εθνοτική φθορά για εσάς, και αφού αγαπάτε πόσο εκπληκτικό είναι το saree που φαίνεται στο καφέ που έχουμε χαράξει.

Gorgeous Brown Sarees με εικόνες:

Το καφέ χρώμα saree είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και πολύχρωμα sarees για όλες τις ινδικές γυναίκες. Εδώ μια λίστα συλλογής για το κορυφαίο 9 όμορφο χρώμα του καφέ sarees που νομίζουμε ότι θα πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας.

1. Brown Saree With Zari Εργασία:

καφέ Sarees

Αυτό είναι ένα από τα βασικά πρέπει να έχει στον κατάλογό σας. Είναι ενδιάμεσα το εξαιρετικά φυσιολογικό και το σούπερ βαρύ sarees. Ιδανικό για όλα τα φεστιβάλ και τις γκαλά, αυτό το saree είναι μια όμορφη επιλογή όταν πρόκειται για γυναίκες που δεν μπορούν να πάρουν αρκετό από το χρώμα καφέ, επειδή ακόμη και το έργο σχεδίασης για το saree είναι λάσπη καφέ χρώμα.

2. Απλό καφέ χρώμα Saree:

Πεδιάδα Blouse Saree 2

Όταν θέλετε να αγκαλιάσετε τις καμπύλες σας σε απλές καφέ χρώματος sarees, ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Το πιο απλό εδώ ή σε οποιαδήποτε λίστα, είναι ένα συνθετικό saree ιδανικό για καθημερινή χρήση. Μια απλή λευκή μπλούζα θα φέρει το καλύτερο στο saree για μια απλή ματιά.

3. Βαμβάκι Saree βαθύ καφέ:

Βαθύς Brown Embroidery Saree 3

Το κέντημα σε αυτό το παχύ καφέ saree είναι κυριολεκτικά παντού. Ο καφές ή το παχύ καφέ χρώμα saree που βλέπετε εδώ είναι μια όμορφη απόδοση που συνδυάζει την παραδοσιακή πινελιά σε ένα σύγχρονο καθαρό saree. Είναι ιδανικό για μικρά πάρτυ, αλλά μπορεί να ενοχλείται στα καλοκαίρια.

4. Floral Γυαλιστερό Καφέ Saree:

Ανθινος Glossy Brown Saree 4

Αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε αυτό το καφέ συλλογή saree. Από την αρχή, το saree με το γυαλιστερό μεταξωτό ρούχο του αρπάζει την προσοχή σας και έπειτα το κέντημα που γίνεται μαζί με το floral σχέδιο σας κρατά ενθουσιασμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο καλύτερος τρόπος για να πάτε με το saree είναι να φοράτε μια ταιριαστή μπλούζα μαζί.

Δείτε περισσότερα: Γκρι συλλογή Saree

5. Σχεδιαστής Brown Saree:

Σχεδιαστής Brown Saree 5

Η saree σχεδιαστής που βλέπετε εδώ είναι σκοτεινή και σοκολατένια. Διαθέτει χρυσά και ασημένια floral κεντήματα ως κορδόνια. Εκτός από αυτό όμως, το saree είναι πολύ καθαρό Jane από μόνη της και ως εκ τούτου ιδανικό για απλές οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αυτό είναι ένα από τα απλούστερα καφέ χρώμα sarees για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας.

6. Καφέ Καθαρή Saree Με Golden Lace:

καφέ Saree with Golden Lace 6

Εδώ βλέπετε ένα καφέ καθαρό saree με χρυσά κορδόνια γύρω από το σύνορο. Το εσωτερικό ρούχο όπως παρατηρείτε έχει πολλές μικροσκοπικές πέτρες για να καυχηθεί. Εκτός αυτού, έχει επίσης μια πολύ τακτοποιημένη παλέτα, και είναι ιδανική για πάρτι.

Δείτε περισσότερα: Χρώμα Sarees Indigo

7. Gorgeous Brown Saree:

Υπέροχος Brown Saree 7

Αυτό το καφέ patte saree που βλέπετε εδώ είναι απόλυτα τέλειο, ανεξάρτητα από το ποια είναι η περίσταση. Ακόμα και η νύφη μπορεί να επιλέξει αυτό κατά την ημέρα υποδοχής της λόγω του πανέμορφου σχεδίου της περίπλοκης πέτρας γύρω από τη δαντέλα.

8. Floral Εκτύπωση Brown Saree:

Ανθινος Print Brown Saree 8

Αυτό το καφέ είναι λίγο διαφορετικό στη σκιά από τα άλλα που έχετε δει στον κατάλογο. Είναι περισσότερο σαν το γάλα σοκολάτας χρωματισμένο και έχει μια ουσία της απλότητας, παρά το γεγονός ότι είναι μια τέλεια φθορά για τα γραφεία μέρη.

Δείτε περισσότερα: Violet χρώματος Pattu Sarees

9. Απλό Saree με μαύρα σύνορα:

Απλός Saree with Black Border 9

Για αυτό το saree, παρατηρήστε πώς μπορείτε να επιλέξετε την ίδια μπλούζα χρώματος με το παλέ και τα σύνορα και να τραβήξετε καλά το saree. Το saree είναι ένα georgette ένα και ένα σχεδιαστή ένα σε αυτό, το οποίο θα σας κάνει να φανείτε εντυπωσιακό το δεύτερο που το βάζετε.

Τώρα που έχουμε φτάσει στο τέλος αυτής της λίστας, θα πρέπει να έχετε τα αγαπημένα σας παραληφθεί, οπότε προχωρήστε και τα πάρετε όλα στη λίστα επιθυμιών αγορών σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 5 =