9 Καλύτερα & Μοντέρνα Πόρτα Σχεδίων Πόρτας | Στυλ στη ζωή

Στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι ανησυχούν πολύ για την εμφάνιση του σπιτιού τους, για την εσωτερική διακόσμηση και κάθε λεπτομέρεια που κάνει το σπίτι τους διαφορετικό από πολλά. Στόχος των ανθρώπων σήμερα είναι να κάνουν κάτι νέο ή να παρουσιάσουν κάτι παραδοσιακό με νέο τρόπο.

Η πόρτα του Hall είναι η πρώτη πόρτα που συναντά κάποιος όταν μπαίνει στο σπίτι σας. Μπορούν να είναι πολλών τύπων και μερικά σχέδια.

Καλύτερα και κομψά σχέδια Πόρτα Hall:

Ας βρούμε τα σχέδια πόρτας που παρουσιάζονται, τα οποία θα σας δώσουν μια κομψή εμφάνιση στο πανέμορφο σπίτι σας.

1. Διπλός πίνακας ξύλινα πόρτα αίθουσα:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Double Panel Wooden Hall Door

Μια από τις πιο σύγχρονες και κλασσικές ιδέες πόρτας Hall αποτελείται από ξύλο με παράλληλα σχέδια πάνω τους. Μια κλασική εμφάνιση μπορεί να είναι τα διαμήκη σχέδια στο ξύλο όπου η πόρτα εκτείνεται από την οροφή μέχρι το κάτω μέρος. Κάνει το σπίτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι πάντα.

2. Σχεδιασμός πόρτας από ξύλο και γυαλί:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Wood and Glass Hall Door Design

Εάν θέλετε να καμαρώνετε την εσωτερική σας διακόσμηση, τότε μπορείτε να βάλετε μια πόρτα γυάλινης αίθουσας η οποία όχι μόνο θα προσθέσει τάξη στο σπίτι σας, αλλά και θα σας βοηθήσει να καμαρώνετε τα εσωτερικά σας σχέδια. Εάν ανησυχείτε για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια, μπορείτε να βάλετε μαύρο γυαλί και σιδηροδρομικό δρόμο με ξύλινη επένδυση.

3. Σχεδιασμός ξύλινης πόρτας μονής καμπίνας:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Single Panel Wooden Door Design

Η βασική αίθουσα πόρτας Σχεδιασμός του σπιτιού αποφασίζει ολόκληρο το βλέμμα ολόκληρου του σπιτιού. Η πόρτα μπορεί να είναι ευρεία ή στενή ανάλογα με τον τύπο του σκελετού του σπιτιού. Ένα από τα πιο κομψά και απλά νηφάλια σχεδιασμό με αμφότερα τα παράθυρα πλαίσιο παράθυρο τύπου παράθυρο φαίνεται πολύ ελκυστική.

4. Σχεδιασμός Πόρτας Διαδρόμου:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Corridor Door Design

Πρόκειται για γυάλινη πόρτα διαδρόμου, η οποία χρησιμοποιείται όταν υπάρχει ένας μακρύς διάδρομος και στις δύο πλευρές έχετε πόρτες. Αυτά τα Ποτήρια της πόρτας μπορούν να δουν ρίχνουν ή μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου γυαλί σχέδιο χάραξης. Οι πόρτες με γυαλί φαίνονται απλές και όμορφες. Το πλαίσιο της πόρτας μπορεί να είναι από ξύλο ή μέταλλο.

5. Αφήνοντας την πόρτα του δωματίου:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Leaving Room Door Design

Εσωτερικές πόρτες αίθουσας Σχεδιασμός πρέπει να ταιριάζει κυρίως με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Εξαρτάται από το σχέδιο στυλ, το χρώμα και την τοποθέτηση επίπλων του σπιτιού. Μπορείτε να stylish διακοσμήσεις σας με μια ξύλινη πόρτα από ξύλο ή μέταλλο ή γυάλινη αίθουσα.

6. Εσωτερικές πόρτες με διαφορετικά σχέδια:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Interior Doors with Different Designs

Σε σπίτια, μπορείτε να έχετε κάποιο μοτίβο ή διαφορετικά σχέδια της σχεδίασης της πόρτας. Το σαλόνι έρχεται με δύο πάνελ από γυάλινη πόρτα και μονές ξύλινες πάνελ για άλλες αίθουσες. Μπορείτε να έχετε διαφορετικές ιδέες για πόρτες στο διάδρομο. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε σχέδια όπως στο εσωτερικό σας.

7. Εσωτερικές πόρτες με τα ίδια σχέδια:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Interior Doors with Same Designs

Πρόκειται για όμορφες ιδέες για πόρτες στο διάδρομο που μπορείτε να έχετε. Το ίδιο μοτίβο πόρτας με τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων δίνει κομψή εμφάνιση στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτή η εσωτερική πόρτα με τα ίδια σχέδια δείχνει το θέμα του σπιτιού σας και δείχνει ενότητα στην ποικιλομορφία των ανθρώπων που ζουν στο σπίτι.

8. Σχεδίαση μπροστινής πόρτας διπλής όψεως:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Double Sided Front Door Design

Η μπροστινή πόρτα με δύο ανοίγματα προς τα μέσα και προς τα έξω φαίνεται όμορφη καθώς είναι και μια καλή ιδέα του Διαδρόμου για Πόρτες. Αυτοί οι τύποι θυρών είναι σε δύο μέρη. Η εξωτερική πόρτα είναι από γυαλί και η εσωτερική πόρτα είναι από ξύλο. Όταν κλείσετε τη γυάλινη πόρτα στο διάδρομο, σας δίνει το φως του ήλιου από το εξωτερικό και τα σπίτια φαίνονται ανοιχτά. Όταν κλείνετε και την πόρτα, σας δίνει ιδιωτικότητα.

9. Σχεδίαση πρότυπης πόρτας πρότυπης μεμβράνης:

9 Best & Modern Hall Door Designs - Stencil Pattern Front Door Design

Αυτός είναι ένας από τους ειδικούς τύπους σχεδίασης πόρτας πρόσοψης. Αυτό είναι στυλό σχέδιο μοτίβο ξυλογλυπτική στην ξύλινη πόρτα. Μπορείτε να έχετε αυτό το σχέδιο στην κύρια πόρτα σας που θα αναπαράγει τα μεγάλα ή μικρά σχέδια εσωτερικού εσωτερικού σας. Η ινδική ξυλογλυπτική είναι διάσημη. μπορείτε να πάρετε περισσότερες ιδέες για το σχεδιασμό της κύριας πόρτας σας.

Μπορείτε να stylish διακοσμήσεις σας με μια ξύλινη πόρτα από ξύλο ή μέταλλο ή γυάλινη αίθουσα. Εξαρτάται από το σχέδιο στυλ, το χρώμα και την τοποθέτηση επίπλων του σπιτιού.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 86 = 88