9 Όμορφες κόμμωση κόμματος για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Όμορφες κόμμωση κόμματος για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Είτε είναι μακρύς ή μικρός, όλοι χρειαζόμαστε την επιπλέον ώρα μπροστά από τον καθρέφτη ακριβώς πριν από ένα πάρτι. Ανάμεσα στη φασαρία και τη φασαρία, ένα τεράστιο μέρος του κυρίαρχου βλέμματος βασίζεται στο κομμωτήριο με τον οποίο οδηγείτε. Για μερικούς οι κλασικοί μπορεί να είναι μια ασφαλής επιλογή, ενώ για τους άλλους μια μαλακή ταπεινή ματιά είναι αρκετή για να κλέψει το προβολέα. Οι μακριές και κοντές τρίχες είναι τα δύο άκρα με το δικό τους στυλ, αλλά είναι αυτά με τα μεσαία μαλλιά που έχουν το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Κομψά και κομψά κόμματα για μεσαία μαλλιά:

Στο σημερινό άρθρο θα οδηγήσουμε με τις διαφορετικές χτενίσματα κόμματος για μεσαία μαλλιά που είναι ζεστά και αυτή τη στιγμή.

1. Το Chic Pony:

κόμμα hairstyles for medium hair

Τίποτα δεν κτυπά μια μέση αλογοουρά που μπορείτε να συνδυάσετε με οποιοδήποτε φόρεμα, είτε είναι υψηλός ο λαιμός ή οι γραμμές κατάδυσης. Για να πάρετε αυτό το βλέμμα, ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε πειράζοντας τα μαλλιά σας για να πάρετε το τέλειο χτύπημα στην κορώνα δεξιά πριν από το πόνι έτσι ώστε τα μαλλιά σας παίρνουν αυτόν τον επιπλέον όγκο που προστίθεται στο βλέμμα. Συχνά μπορείτε να προσθέσετε επεκτάσεις στο πόνι και να το στυλ σε κύματα ή μπούκλες που ταιριάζουν στην επιθυμία σας.

2. Ο κλασικός γαλλικός κύλινδρος:

κόμμα hairstyles for medium hair 2

Για να προσθέσετε την απλότητα και την κομψότητα στην ίδια σελίδα, αυτό το χτένισμα εδώ είναι η τέλεια εμφάνιση που απεικονίζει την ταπεινοφροσύνη που βρισκόταν ενάντια στην πίσω πτώση της αριστοκρατικής εμφάνισης του κόμματος. Αυτό είναι βασικά ένα ρολό και πιέτα δεξιά πάνω από το αυχένα του λαιμού σας που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα λείο αξεσουάρ για τα μαλλιά και μερικά χαλαρά συνδεδεμένα μπροστινά σκέλη.

3. Το Side Bun:

κόμμα hairstyles for medium hair 3

Σε περίπτωση αμφιβολίας, πηγαίνετε για ένα κουλούρι που λένε και ποιος καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε το ζήλο στο κουνάβι σας από ένα μάλλον βρώμικο παραμορφωμένο αλλά κομψό σε όλη τη διαδρομή πλευρά κουλούρι. Συνήθως αυτά τα κουλουράκια απλά χυτεύονται σε ένα βρώμικο κάνουμε και κολλήσει στην πλευρά χρησιμοποιώντας bobby καρφίτσες αλλά για άλλες ιδέες ίσως θέλετε ακόμη και να προσθέσετε χαλαρά μπροστινά σκέλη για να συγχαρώ την εμφάνιση.

4. Το Back Bun:

κόμμα hairstyles for medium hair 4

Εδώ είναι ένα άλλο χτύπημα στη συλλογή σας bun που είναι μακράν το πιο συνηθισμένο trending κομμωτήριο για τους ανθρώπους του κόμματος που θέλουν να το κρατήσει αριστοκρατικό. Αυτό είναι ουσιαστικά το χαμηλό κρέμονται ακατάστατο κουλούρι με μια πλευρά των μπροστινών κλειδαριών.

5. Κύματα παραλιών:

κόμμα hairstyles for medium hair 5

Εάν η πλάτη είναι το στυλ σας και θέλετε να απεικονίσετε τον δροσερό σας εαυτό για να είστε μοντέρνος, ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Βγείτε στους κυλίνδρους και δώστε στα μαλλιά σας τα τέλεια κύματα παραλίας τα οποία συνήθως θα πήγαιναν καλά με μια κορυφή δεξαμενών και σορτς. Συχνά, ωστόσο, τα κύματα παραλίας συνοδεύουν κοκτέιλ φορέματα και bodycon ταιριάζει επίσης.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίου μήκους Hairstyles Για στρογγυλά πρόσωπα

6. Το Mohawk-Esque:

κόμμα hairstyles for medium hair 6

Edgy είναι η νέα τάση και το πιο funk μπορείτε να απεικονίσετε στον εαυτό σας, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι το βλέμμα σας. Γυρίστε το κεφάλι σε αυτό το φοβερό hairstyle όπου τα μαλλιά που διαχωρίζονται από τη μέση είναι καρφωμένα σε ένα στυλ Mohawk στυλ στο κέντρο, ενώ οι πλευρές μαζεύονται σε ένα μαλακό πίσω κουλούρι.

7. Το Side Pouf:

κόμμα hairstyles for medium hair 7

Το καλύτερο hairstyle για να επιλέξουν όταν αργά για ένα πάρτι είναι αυτό το side pouf που είναι εύκολα μια δοκιμασία δύο λεπτών. Γιατί να μην κάνετε το καλύτερο της εμφάνισης απλά πίσω βούρτσισμα μπροστά κλειδαριές σας στο πλάι και πιέζοντας τους προς τα εμπρός καρφώνει το να τοποθετήσει.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα Για Μεσαία Μικρή Ευθεία Μαλλιά

8. Ο κόμβος πίσω:

κόμμα hairstyles for medium hair 8

Ο οπίσθιος κόμπος είναι συνήθως ένα περίπλοκο πλέγμα πλεξούδων που ξεκινάει από τις δύο πλευρές του κεφαλιού και συνήθως καταλήγει στο πίσω μέρος, όπου συνδέεται με έναν κόμπο για να σχηματίσει μια πίσω ταινία και ασφαλίζεται στη θέση του χρησιμοποιώντας ακίδες. Κύμα μαλλιά για να προσθέσετε αποτέλεσμα στην εμφάνιση.

9. Απλές προσκρούσεις:

κόμμα hairstyles for medium hair 9

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας για να σας φέρει στην προσοχή και εδώ παίρνουμε τη λέξη πολύ κυριολεκτικά. Χρησιμοποιώντας τσούλες και προφυλακτήρες τρίχας, μπορεί να πάρετε αυτό το βλέμμα, το οποίο είναι τόσο έντονο όσο και η τάση.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίου μήκους Hairstyles για πάνω από 40

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map