9 ελκυστικές μπλε μπλούζες σχέδια με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ενδιαφέρεστε για μερικά μπλε σχέδια μπλούζας; Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικά σχέδια μπλούζας που αθλούν ένα από τα πιο ευνοημένα χρώματα από τις γυναίκες, μπλε. Θα υπάρξει γαλάζιο, μπλε ναυτικό, κλπ και πολλές άλλες αποχρώσεις μπλε μπλε χρώματος με διαφορετικά σχέδια. Αυτά είναι προφανώς μερικά από τα καλύτερα σε αυτή την κατηγορία και θα σας εντυπωσιάσουν προφανώς.

Καταπληκτικά σχέδια μπλε μπλε με εικόνες:

Τα Blue Blouse Designs είναι πολύ ελκυστικά και όμορφα. μας δόθηκαν παρακάτω διαφορετικά μπλε σχέδια μπλούζας με φωτογραφίες.

1. Μπλε μπλούζα με πλήρες μανίκι:

Μπλε Blouse Designs

Αν ψάχνετε για κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, τότε αυτή θα είναι η τέλεια μπλε μπλούζα για εσάς. Αυτή η μπλούζα θα είναι κατάλληλη για μπλε saree και μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

2. Η Blued διακοσμητική μπλούζα Σχεδιασμός:

Μπλε blouse designs2

Ψάχνετε για κάτι μοναδικό; Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο μπλούζα εμφανίζει ένα floral μοτίβο σε όλη την μπλούζα και φαίνεται τόσο φοβερό από το μαύρο. Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες μπλούζες για γυναίκες εκεί έξω που είναι ερωτευμένες με την παραδοσιακή ινδική τάση ένδυσης.

3. Η κομψή μπλε μπλούζα σχεδίασης:

Μπλε blouse designs3

Εάν είστε σε μπλε μπλούζες, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή. Η μπλούζα έρχεται με μικρά σχέδια, τα οποία μπορούν να γίνουν μάρτυρες μόνο αν δοθεί η δέουσα προσοχή στο σχέδιο. Το σκούρο μπλε χρώμα μοιάζει τόσο άνετο και κατάλληλο σε αυτό το σχέδιο και τα μικρά μοτίβα που γίνονται σε αυτό καθιστούν το σχέδιο άξια.

4. Η Μπλε Μπλε Συνθετική Ναυτικού:

Μπλε blouse designs4

Εάν χρειάζεστε μια μπλε μπλε μπλούζα, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Αθλητισμός ένα πραγματικά δροσερό μοτίβο στο πίσω μέρος και η απόφαση να εισαχθεί η δαντέλα στο πίσω μέρος είναι μεγάλη, καθώς κάνει ολόκληρη την μπλούζα να φανεί πιο όμορφη από την πλάτη. Είστε σίγουρα εντυπωσιασμένοι από αυτό το σχέδιο. Έτσι χωρίς να χάσετε χρόνο, πηγαίνετε για αυτό το σχέδιο και το άθλημα σαν ένα desi diva.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Μπλούζας Saree

5. Η τελευταία μπλε σχεδιαστική μπλούζα Σχεδιασμός:

Μπλε blouse designs5

Σχέδια όπως αυτά δεν είχαν δει ποτέ πριν. Είναι κάτι καινούργιο και ελπίζουμε ότι όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα προτιμούν να φορούν αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο μπλούζας σχεδιαστή σε μια εκδήλωση. Η μπλούζα έρχεται με ένα εξίσου όμορφο σχέδιο στο πίσω μέρος, που σημαίνει ότι η μπλούζα φαίνεται σχεδόν το ίδιο όμορφο και από την πλάτη. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια μπλε μπλούζα για κάθε είδους περίσταση.

6. Η Γυαλιστερή Μπλε Μπλούζα Σχεδιασμός:

Μπλε blouse designs6

Θέλετε να λάμψετε στα καλύτερα ινδικά ρούχα για τις γυναίκες. Αθλητισμός το αγαπημένο μπλε saree σας με αυτή τη συγκεκριμένη μπλε μπλούζα. Έρχεται με ένα εντυπωσιακό σχέδιο στο μπροστινό μέρος, το οποίο αποτελεί την κύρια προσέλκυση αυτής της εμφάνισης. Μαζί με όλα αυτά, η μπλούζα αγκαλιάζει ένα όμορφο υλικό ένδυσης επίσης. Η μπλε μπλούζα θα σας διαφοροποιήσει από το πλήθος των εθνοφρουρών και θα σας δώσει όλη την προσοχή.

Δείτε περισσότερα: Χρυσή μπλούζα Για Saree

7. Η μπλε μπλε της Νότιας Ινδίας:

Μπλε blouse designs7

Ψάχνετε για το καλύτερο παραδοσιακό κομμάτι της ινδικής ένδυσης. Εδώ είναι! Αυτή η συγκεκριμένη μπλε μπλούζα της Νότιας Ινδίας είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να αθληθείτε φέτος. Έρχεται με ένα φοβερό σχέδιο και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα μπλε μπλουζάκια αυτής της δεκαετίας. Το μπλε χρώμα φαίνεται τέλεια σε αυτή την μπλούζα και φαίνεται ότι η μπλούζα προοριζόταν να γίνει για ορισμένες ειδικές οικογενειακές περιστάσεις.

8. Το ανοιχτό μπλε γαμήλιο μπλουζάκι:

Μπλε blouse designs8

Πόσο λατρευτός είναι αυτή η μπλε μπλούζα; Φαίνεται τόσο όμορφο για το μοντέλο που το αθλημάτων και μπορείτε επίσης να κοιτάξετε με αυτόν τον τρόπο, μεταφέροντας αυτή την μπλούζα. Αν έχετε τα χέρια σας σε αυτό το στοιχείο, σίγουρα το αποθηκεύσετε για μια ειδική περίσταση.

Δείτε περισσότερα: Κίτρινη μπλούζα Για Saree

9. Το τυπωμένο σκούρο μπλε μπλούζα:

Μπλε blouse designs9

Αυτές οι τυπωμένες σκούρες μπλε μπλούζες έχουν καταλάβει την αγορά όπως οτιδήποτε. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πραγματικά ιδιαίτερο και μπορεί να φορεθεί και σε μια ημερομηνία. Η ομορφιά αυτού του στοιχείου δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αντίθετα, ο φορέας θα πρέπει να είναι υπερήφανος για το σχέδιο που αποτυπώνεται σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της ινδικής γυναικείας ενδυμασίας.

Το παραπάνω άρθρο καλύπτει γύρω από τα κορυφαία 9 σχέδια μπλούζας που έχουν μπλε χρώμα. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες που αναζητούν μπλε σχέδια μπλούζας για κάθε συγκεκριμένο saree ή οποιαδήποτε περίσταση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 44