9 τελευταίες και καλύτερες ιδέες για σχέδια μικρών διαστάσεων με εικόνες Στυλ στη ζωή

Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι η τέχνη και η επιστήμη της βελτίωσης του εσωτερικού. Ο χώρος έχει μεγάλη σημασία για τη διακόσμηση κάθε δωματίου, όπως καθιστικό, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα κ.λπ. Πριν από τη διακόσμηση και την επίπλωση της αίθουσας σας, έχοντας κατά νου πόσο χρόνο περνούν τα μέλη της οικογένειάς σας εκεί. Εάν έχετε ένα μικρό χώρο, χρειάζεστε περισσότερη προσοχή για να το προμηθευτείτε. Κρεμαστά τοίχο, λουλούδια, πίνακες ζωγραφικής και πολυέλαιοι προσθέτουν στην ομορφιά του δωματίου. Το μικρό εσωτερικό δωμάτιο χρειάζεται μικρά έπιπλα, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον καναπέ κρεβάτι cum, το οποίο εξυπηρετεί τόσο τον σκοπό, έναν καναπέ και τον άλλο από το κρεβάτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτυσσόμενα έπιπλα και έπιπλα σε τροχούς. Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες σχεδιασμού αίθουσας για τη μικρή αίθουσα που έχουμε, ρίξτε μια ματιά.

Μοντέρνοι και διαφορετικοί τύποι σχεδίων μικρού σπιτιού στο σπίτι:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 μικρά σχέδια της αίθουσας.

1. Σχεδιασμός για αίθουσα εισόδου:

μικρό hall designs

Η είσοδος και το φουαγιέ είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας επισκέπτης όταν μπαίνει στο σπίτι. Αυτός ο μικρός φουαγιέ έχει τοίχο λευκού και γκρι χρώματος. Το καφέ ξύλινο δάπεδο παρέχει εξαιρετική αντίθεση στην αίθουσα. Αυτό το στενό μονοπάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μικρό διάδρομο ιδέες διακόσμησης.

2. Σχεδιασμός τοίχων από τούβλα:

Τούβλο Walls Design

Οι τοίχοι από τούβλα έχουν πλέον γίνει πιο διάσημοι σε ιδέες εσωτερικού χώρου μικρών χώρων. Ρουστίκ ατμόσφαιρα δίνει μια γοητευτική ματιά σε οποιοδήποτε εσωτερικό. Μαξιλάρι για καναπέδες, καρέκλες, χαλιά και τοιχογραφίες φέρνουν λαμπερή έμφαση σε μοντέρνα εσωτερικά σχέδια με τοίχους και σχέδια οροφής από παλιά τούβλα.

3. Ξύλινες Παλέτες Εσωτερικών για Μικρές Αίθουσες:

Ξύλινος Pallets Interior for Small Hall

Ξύλινα τείχη μπορούν να δώσουν πνευματική απλότητα στο χώρο πίσω από το κρεβάτι ή τον κύριο τοίχο της αίθουσας. Το κολάζ ξύλινων τεμαχίων προσθέτει γεωμετρία και υφή. Το διακοσμητικό αξεσουάρ όπως ο τοίχος από τούβλα, το τραπέζι του καφέ και το γωνιακό κομμάτι δίνει μια θαυμάσια όψη.

4. Ασπρόμαυρο ύφος για τη μικρή αίθουσα:

Μαύρος and White Style for Small Hall

Ο ασπρόμαυρος δεν έχει ξεπεραστεί ποτέ. Αυτή η αίθουσα μας προσελκύει με την αίγλη της, από το τραγανό λευκό τοίχο στο πολυτελές χαλί στον πολυέλαιο στα πλαίσια φωτογραφιών. Αυτή η αίθουσα δίνει ένα vintage και αριστοκρατικό συναίσθημα.

5. Σχεδιασμός παραθύρου οροφής:

Πάτωμα to Ceiling Window Design

Εάν η αίθουσα σας έχει υψηλή οροφή, αξιοποιήστε στο έπακρο το χώρο, διακοσώντας το με τρόπο που τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω. Το παράθυρο από το δάπεδο μέχρι την οροφή, εκπληρώνει το στόχο και κάνει την αίθουσα από μικρό σε μεγάλο.

6. Σχεδιασμός ουδέτερης ρύθμισης:

Ουδέτερος Setting Style Design

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιδέες του εσωτερικού σχεδιασμού για τη μικρή αίθουσα είναι η χρήση ουδέτερων χρωμάτων σε τοίχους, δάπεδα, οροφή και έπιπλα. Αυτό το χρώμα διευρύνει το χώρο της αίθουσας. Τα μαλακά φώτα φωτίζουν επίσης μια αίθουσα.

7. Διακοσμήστε με ύφος Mirror:

Διακοσμώ with Mirror Style

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες σε μικρές θέσεις για να τους κάνετε να αισθάνονται μεγαλύτεροι. Αυτή είναι η πιο κοινή ιδέα να κρεμάσετε έναν μεγάλο καθρέφτη στην κεντρική θέση για να πάρετε μια εστίαση. Σε αυτή την αίθουσα ο καθρέφτης τοποθετείται πίσω από την πηγή φωτός για να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες καθρέφτη για μικρούς διαδρόμους.

8. Κλασική και σύγχρονη σχεδίαση θεμάτων:

Κλασσικός and Modern Theme Design

Η πολύχρωμη περιπέτεια αυτής της αίθουσας εισάγει απίστευτη ενέργεια σε ολόκληρο το χώρο. Εξωτικό ύφασμα με κουρτίνες μαξιλαριών που αναδεικνύουν το θέμα και την υφή σας. Τα έντονα φωτεινά χρώματα την καθιστούν πιο ενθουσιώδη.

9. Τζάκια Στυλ:

Τζάκια Style

Τα τζάκια είναι εξαιρετικά σημεία εστίασης για κάθε μικρό σχεδιασμό αίθουσας. Αντίκες σχέδια και μοντέρνα σχέδια είναι πιο αισθητή. Αυτή η αίθουσα έχει παραδοσιακή εμφάνιση με ταιριαστούς καναπέδες και τζάκι.

Κάντε το σπίτι σας ένα κομψό μέρος με τη σωστή επιλογή των κομμάτων διακόσμησης. Το κύριο πλεονέκτημα της μικρής αίθουσας είναι ότι χρειάζεται λίγα κομμάτια επίπλων και αξεσουάρ διακόσμησης. Η αίθουσα είναι ένας χώρος οικογενειακής συγκέντρωσης, εορτασμών και κοινωνικών εκδηλώσεων, οπότε η περιοχή αυτή χρειάζεται πιο άνετα. Οι διάδρομοι είναι επίσης πολύ σημαντικό μέρος του σπιτιού σας. Οι διάδρομοι είναι στενότεροι από το μέσο όρο του σπιτιού. Υπάρχουν διάφορες μικρές ιδέες στο διάδρομο που βρίσκονται σε μια τάση όπως το ανακαινισμένο διάδρομο, το vintage διάδρομο, το αριστοκρατικό και μοντέρνο διάδρομο. Μπορείτε να δοκιμάσετε έντονα χρώματα, μαύρα χαλιά για μικρές αίθουσες.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

36 − = 30