9 πιο δημοφιλείς ενυδατικές ουσίες στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Ζούμε στην Ινδία και ανεξάρτητα από το πόσο έχουμε πρόσβαση στη διεθνή αγορά, κάπου εξακολουθεί να υπάρχει υποκατάστατη επιθυμία να δοκιμάσουμε εγχώρια προϊόντα. Πολύ λίγες χρήσεις έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι πολλά ινδικά προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιούνται στις ξένες χώρες όπου έχουν σημαντική ζήτηση, ειδικά τα προϊόντα της Αγιουρβέδα. Υπάρχουν μερικές ινδικές moisturizers που έχουν μεγάλη ζήτηση σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Καλές ενυδατικές ουσίες στην Ινδία:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις 9 κορυφαίες ενυδατικές κρέμες στην Ινδία.

1. Fab Ινδία βιταμίνη Ε δέρμα ενυδατική κρέμα:

υγραντήρες in india

Αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου τροφοδοτεί αποτελεσματικά το δέρμα και τον κρατά ενυδατωμένο για μια σημαντική χρονική περίοδο. Έρχεται με την καλοσύνη των φυσικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στη μείωση των σημείων γήρανσης. Η ελαφριά φόρμουλα αυτής της κρέμας το καθιστά κατάλληλο για όλους σχεδόν τους τύπους δέρματος. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, αυτή η ενυδατική κρέμα λειτουργεί καλύτερα στο ευαίσθητο δέρμα, όπου παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά της μείωσης της ερυθρότητας.

2. Αλεξιπτωτιστικό αρωματοθεραπείας με αλεξίπτωτο για προχωρημένους:

Ενυδατικές ουσίες in India 2

Η ενυδατική κρέμα σώματος από το Parachute είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα και οικονομικά προσιτά προϊόντα φροντίδας δέρματος στην ινδική αγορά ομορφιάς. Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και χαλαρώνει επίσης. Η ομαλή υγρή μορφή αυτού του προϊόντος διαπερνά βαθιά μέσα στο δέρμα και το τρέφει από τις ρίζες.

3. Ενυδατική λοσιόν Nivea Sun:

Ενυδατικές ουσίες in India 3

Όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς, μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τη Nivea. Αυτή η μάρκα έχει ήδη προσφέρει στον πελάτη της μία από τις καλύτερες κρέμες προσώπου στον κόσμο. Αυτό το συγκεκριμένο προϊόν έρχεται με ένα προστατευτικό χαρακτηριστικό το οποίο σκοτώνει τις αλλεργίες που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου. Με το SPF 50, αυτή η ενυδατική κρέμα διαθέτει επίσης σύμπλεγμα βιταμίνης Ε που τροφοδοτεί με επιτυχία το δέρμα.

4. Λοσιόν ενυδάτωσης αμυγδάλου με μαγικό άρωμα:

Ενυδατικές ουσίες in India 4

Αυτή η λοσιόν ενυδάτωσης της Aroma Magic έχει την καλοσύνη του αμυγδάλου που είναι πολύ ευεργετική για το δέρμα. Η κρεμώδης ουσία κρατάει τις κλειδαριές την υγρασία στο δέρμα και την κρατά ενυδατωμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε μια προσιτή τιμή, μπορείτε να δώσετε στο δέρμα σας την καλοσύνη του αμυγδάλου και άλλων πολύτιμων φυσικών στοιχείων.

5. Neutrogena Ενυδατική κρέμα χωρίς πετρέλαιο SPF 35:

Ενυδατικές ουσίες in India 5

Η ενυδατική κρέμα χωρίς έλαιο από τη Neutrogena έχει το χαρακτηριστικό προστασίας από τον ήλιο. Είναι μια από τις πιο συμβατές ενυδατικές κρέμες στην ινδική αγορά αυτή τη στιγμή. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα, συνδυασμό δέρματος και ακόμη και λιπαρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα:   Καλές ενυδατικές ουσίες για άντρες

6. Αντιρυτιδική επιδιόρθωση λεύκανσης Nivea & λοσιόν προστασίας σώματος UV:

Ενυδατικές ουσίες in India 6

Η λεύκανση του δέρματος από το Nivea βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας μαλακής και ενυδατωμένης. Αντισταθμίζει επίσης τις βλάβες που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει το δέρμα λόγω υπερβολικής έκθεσης στις ακτίνες του ήλιου. Είναι κατάλληλο και για το δέρμα των ανθεκτικών ανδρών.

7. Lotus Herbals Sheamoist Βούτυρο Shea & Real Strawberry 24ωρο Ενυδατικό:

Ενυδατικές ουσίες in India 7

Αυτό το προϊόν εμπλουτίζεται με την καλοσύνη του βουτύρου shea. Τα εκχυλίσματα φράουλας κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο. Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό σε ξηρές επιδερμίδες.

Δείτε περισσότερα:   Καλύτερη ενυδατική κρέμα σώματος

8. Lotus Herbals Ενυδατικό Gel Aloe Hydra:

Ενυδατικές ουσίες in India 8

Με τα εκχυλίσματα αλόης βέρα, το πήκτωμα ενυδάτωσης από τα Lotus Herbals μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός τόσο για συνδυασμό, όσο και για λιπαρούς τύπους δέρματος. Σε μια προσιτή τιμή, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν για να παραχωρήσετε στο δέρμα σας την καλοσύνη της φύσης μαζί με χρήσιμα τεχνητά στοιχεία.

9. Υγρή λευκή κρέμα σώματος βασενίνης:

Ενυδατικές ουσίες in India 9

Αυτό είναι το τέλειο προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος όταν πρόκειται για την αποκατάσταση της υγρασίας. Επαναφέρει την αρχική λάμψη του δέρματος και το διατηρεί θρεπτικό και ομαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα, παραμονή στα καλοκαίρια.

Δείτε περισσότερα:  Ενυδατική βάση με βάση το νερό στην Ινδία

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 − = 24