9 Νέο και κομψό σχεδιαστή σχεδιαστών καρφίτσα μύτη για τις γυναίκες

Οι καρφίτσες της μύτης είναι πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες, ειδικά στην Ινδία μεταξύ εφήβων και γυναικών. Προσδίδουν ομορφιά και στυλ σε ήδη όμορφα πρόσωπα. Λοιπόν, έτσι δεν είναι; Διατίθεται σε πολλά είδη και στυλ, υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς. Ειδικά στις καρφίτσες μύτη σχεδιαστών, ο χρυσός ή το διαμάντι μαζί με άλλους ημιπολύτιμους πολύτιμους λίθους είναι πάντα σε ζήτηση. Τα στυλ σχεδιαστών θα έχουν πάντα μια άκρη σε σχέση με άλλα στυλ.

Τελευταίες και όμορφες σχεδιαστές μύτης Σχέδια με εικόνες:

Αφήστε να εξετάσουμε τους κορυφαίους 9 σχεδιαστές pin μύτη σχεδιαστών στην τάση:

1. Καρφίτσα:

σχεδιαστής-μύτη-καρφίτσα

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος stud σχεδιαστών που παίρνετε. Απλή αλλά κομψή, υπάρχουν άφθονα σχέδια για να διαλέξετε. Επιπλέον αυτά τα καρφιά θα πήγαιναν σωστά με οποιοδήποτε τύπο προσώπου - είτε είναι στρογγυλά, σε σχήμα καρδιάς ή τετράγωνο. Έτσι, αυτή η καρφίτσα μύτης είναι για όλους, που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους attires.

2. Σχεδίαση χρυσή καρφίτσα με Diamond:

Σχεδιαστής Gold Nose Pin with Diamond

Αυτή η καρφίτσα μύτης σχεδιαστή μπορεί να είναι λίγο ακριβή για τον προϋπολογισμό σας. Παρ 'όλα αυτά φαίνεται μοντέρνα και σας δίνει μια όμορφη εμφάνιση. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε καρφίτσες σε χρυσό με αμερικανικά διαμάντια γεμάτα πάνω τους.

3. Σχεδιαστής Diamond Pin Stud Pin:

Σχεδιαστής Diamond Stud Nose Pin33

Αυτή η καρφίτσα μύτης σχεδιαστών διαμαντιών είναι απλή αλλά κομψή. Επιπλέον θα ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να πάτε αν έχετε αμφιβολίες. Αυτό σίγουρα θα έκανε μια δήλωση και θα πάει με όλα τα ρούχα σας.

4. Σχεδιαστής Gold Pin Verdeil μύτη με πέτρα Zircon:

Σχεδιαστής Gold Vermeil Nose Pin with Zircon Stone

Αυτό το δαχτυλίδι μύτης σχεδιαστή είναι διάτρηση τύπου και είναι γεμάτο με πέτρες ζιρκονίου. Είναι ρυθμιζόμενο και διατίθεται σε διαφορετικά στυλ και σχέδια. Αυτές οι καρφίτσες της μύτης θα φαίνονται πάντα καλές στον φορέα, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου.

Δείτε περισσότερα: Πατώντας τους ακροδέκτες μύτης

5. Σχεδιαστής δαχτυλιδιών μύτης τυρκουάζ stud:

Σχεδιαστής Turquoise Stud Nose Ring

Τώρα αυτό είναι για τους πειραματικούς, που αγαπούν την εθνοτική κλασσική μύτη καρφίτσες που τους δίνουν τα συγχαρητήρια σε όλη τη διαδρομή. Επιλέγοντας έναν πολύτιμο πολύτιμο λίθο σε δαχτυλίδια μύτη σχεδιαστών είναι σίγουρα μια έξυπνη κίνηση. Αυτό το βλέμμα είναι δημοφιλές στους εφήβους, όπως πολλοί θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος.

6. Καρφίτσα από ασήμι σχεδιαστών:

Σχεδιαστής Silver Stud Nose Pin

Ένα άγγιγμα της εθνικότητας στην εμφάνισή σας σίγουρα θα σας κερδίσει τα συγχαρητήρια και τις στιγμές που τραβούν την προσοχή. Ενώ συζητούμε για τις καρφίτσες μύτη σχεδιαστών, πώς μπορούμε να αφήσουμε το ασήμι πίσω; Οι ασημένιες καρφίτσες της μύτης είναι πολύ συνηθισμένες και σε ζήτηση αυτές τις μέρες, σίγουρα αξίζει να προσπαθήσετε να προσθέσετε ομορφιά στην εμφάνισή σας. Το καλύτερο κατάλληλο για ηθική φθορά, μπορείτε να πάρετε πολλές ποικιλίες σε καρφίτσες ασημένια μύτη.

Δείτε περισσότερα: Μαγνητικός δακτύλιος μύτης

7. Σχεδίαση καρφίτσα λευκού μαργαριταριού:

Σχεδιαστής White Pearl Nose Pin

Σίγουρα κάθε γυναίκα αγαπά τα μαργαριτάρια, έτσι δεν είναι; Οι καρφίτσες σχεδιαστών μύτης σε μαργαριτάρια είναι επίσης στην επιλογή για εσάς αν θέλετε να αναζητήσετε μοναδικές και να μην πάτε για χρυσό ή ασήμι για να διαλέξετε. Ένα μαργαριτάρι βλέμμα σίγουρα θα προσθέσει γοητεία στο πρόσωπό σας και είναι σούπερ κομψό.

8. Σκουλαρίκια σχεδιαστών χρυσού καρφίτσα με πολύτιμους λίθους:

Σχεδιαστής Gold Stud Nose Pin with Gemstones

Συνδυάζοντας το χρυσό με τους πολύτιμους λίθους είναι σύνηθες στις μύτες σχεδιαστών μύτη αυτές τις μέρες. Φαίνονται σούπερ θηλυκά και κομψά ταυτόχρονα. Έτσι, εάν είστε λάτρης πολύτιμων λίθων, μπορείτε να πάτε για αυτές τις ακίδες μύτης για κάποια δήλωση στυλ.

Δείτε περισσότερα: Fake Hoop Hoop

9. Σχεδιαστής δαχτυλίδι χρυσό δαχτυλίδι:

Σχεδιαστής Gold Hoop Nose Ring

Τα σκουλαρίκια Hoop είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Πρόκειται για μια επιλογή go-to μεταξύ εφηβικών κοριτσιών και γυναικών. Αυτός ο δακτύλιος μύτης θα ταιριάζει σε όλα τα είδη ρούχων - παραδοσιακά και δυτικά. Πηγαίνετε για ring δαχτυλίδια μύτη στυλ για να προσωποποιήσει το βλέμμα σας.

Η τρύπηση της μύτης και η επιλογή της σωστής μύτης είναι μια κουραστική διαδικασία. Παρ 'όλα αυτά, οι ακίδες μύτης προσθέτουν μεγάλη έμφαση και ομορφιά στο βλέμμα σας. Υπάρχουν πολλά στυλ και ποικιλίες για να επιλέξετε, για το σχήμα του προσώπου σας και τα ρούχα σας. Έχουμε καταλόγους 9 διαφορετικούς τύπους καρφίτσες σχεδιαστών για να μπορείτε να διαλέξετε.

Leave A Comment

+ 72 = 81