9 τελευταίες και απλές χρυσές αλυσίδες με νέα στυλ Στυλ στη ζωή

Οι απλές αλυσίδες χρυσού είναι κάτι που μπορείτε να φοράτε καθημερινά χωρίς καμία δυσκολία. Έχουν σχεδιαστεί τόσο λεπτή ώστε να φλερτάρει το ντεκολτέ σας. Η αλυσίδα είναι ένα γοητευτικό αξεσουάρ για το λαιμό. Είναι διακοσμεί το λαιμό σας και ενισχύει το βλέμμα σας εντελώς. Οι μοντέρνοι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως πηλίκο στυλ. Είναι όμορφα τυλιγμένο γύρω από το λαιμό μας. Τα σχέδια των αλυσίδων είναι τόσο καταπληκτικά που λάμπει στο λαιμό σας. Τέτοιου είδους κομψά σχέδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθίστανται στην καρδιά των ανθρώπων. Ο περίπλοκος σχεδιασμός του προσθέτει χάρη στην εμφάνισή σας.

Απλές χρυσές αλυσίδες σε διαφορετικά σχέδια:

Εδώ δείτε τις κορυφαίες 9 απλές χρυσές αλυσίδες μας με τις εικόνες. Επιλέξτε το καλύτερο και επιλέξτε το.

1. Απλή χρυσή αλυσίδα με μαργαριτάρια:

Απλός Gold Chain with Pearls

Αυτό το απλό σχέδιο αλυσίδας χρυσού είναι τόσο λεπτό. Ένας στρογγυλός σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από χρυσό και σε κάποια απόσταση μαργαριτάρια οβάλ μορφής κρεμώνται. Στη μέση συνδέονται τρία συνδεδεμένα μαργαριτάρια. Αυτό απαιτεί ευαίσθητο και προσεκτικό χειρισμό. Ο σχεδιασμός της αλυσίδας αποκαλύπτει το έργο ενός ειδικού.

2. Απλή αλυσίδα με Gold Stick:

Απλός Chain with Gold Stick

Πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή χρυσή αλυσίδα. Έχει ένα ραβδί χρυσού. Το ραβδί γίνεται λίγο παχύ. Φαίνεται σαν ένα κολιέ πάρα πολύ. Αυτό το εκπληκτικό κομμάτι του λαιμού θα λάμψει. Μοιάζει με ένα μπαστούνι που σας έχει αγκαλιάσει. Έρχεται ως ένδοξο και υπέροχο.

3. Εξατομικευμένη απλή χρυσή αλυσίδα:

Απλός Gold Chains

Αυτή η απλή αλυσίδα σε χρυσό έχει ένα όνομα στο μεταξύ. Φαίνεται ότι τα φτερά της πεταλούδας είναι ανάγλυφα και στις δύο πλευρές των γραμμάτων. Όπως αυτή η λέξη, μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε άλλο όνομα στην αλυσίδα. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε το πρώτο αλφάβητο του ονόματός σας στην αλυσίδα.

4. Απλές χρυσές αλυσίδες με πέτρα:

Απλός Gold Chain with Stone

Αυτή η απλή αλυσίδα έχει ρουμπίνι σταθερές με αυτό. Είναι πολύτιμοι λίθοι. Είναι ένα κομψό κομμάτι. Μπορείτε να το φορέσετε και μόνο με την εθνοτική σας φθορά. Η πέτρα αυτής της αλυσίδας είναι τόσο λαμπερή ώστε γίνεται το κεντρικό σημείο ολόκληρης της αλυσίδας.

Δείτε περισσότερα: 24Κ χρυσή αλυσίδα

5. Κρεμαστό δαχτυλίδι απλές χρυσές αλυσίδες:

Δαχτυλίδι Pendant Simple Gold Chain

Αυτές οι απλές αλυσίδες χρυσού είναι μοντέρνες για καθημερινή χρήση. Ένα δαχτυλίδι δαχτυλίδι είναι κρεμασμένο στην αλυσίδα και είναι ελαφρύ. Είναι σε ζεστό τρόπο με νεαρά κορίτσια. Είναι το τελευταίο σχέδιο που τρέχει άγρια. Υπάρχει κάποιο σχέδιο σαν το μηδέν που είναι κατασκευασμένο σε δαχτυλίδι.

6. Απλή χρυσή αλυσίδα αυξήθηκε:

Απλός Rose Gold Chain

Αυτή η χρυσή απλή αλυσίδα είναι γνωστή ως τριαντάφυλλο χρυσό λόγω του ρόδινου χρώματος. Ο σχεδιασμός της αλυσίδας φαίνεται πως δύο μπαστούνια συναντιούνται και γειτονεύουν. Η αλυσίδα είναι παχιά και φαίνεται εντυπωσιακή. Ορίζει την πολυτέλεια και την υψηλή επιλογή των ανθρώπων.

Δείτε περισσότερα: Χρυσές αλυσίδες 22 καρατίων

7. Απλή χρυσή και ροδιακή αλυσίδα:

Απλός Gold and Rhodium Chain

Το ρόδιο εμφανίζεται σαν ασημένιο και είναι επίσης φανταχτερό. Αυτή η αλυσίδα είναι ένας συνδυασμός χρυσού και ροδίου. Οι μπάλες είναι ροδίου. Ακόμη και στην αλυσίδα τοποθετείται ένα εναλλακτικό ραβδί από χρυσό και ρόδιο. Η αλυσίδα ψάχνει την αγορά και τη μόδα επίσης.

8. Απλή χρυσή αλυσίδα με χάντρες:

Απλός Gold Chain with Beads

Αυτός ο απλός σχεδιασμός αλυσίδας σε χρυσό έχει χάντρες χρυσού και μαύρου χρώματος. Τρεις μαύρες και τρεις χρυσές χάντρες τοποθετούνται σε μια αλυσίδα. Οι μαύρες χάντρες βρίσκονται κυρίως στο Mangalsutra που φοριούνται από παντρεμένες γυναίκες. Πιστεύεται ότι οι μαύρες χάντρες τους προστατεύουν από οτιδήποτε κακό.

Δείτε περισσότερα: 18 καρατίων αλυσίδα χρυσού

9. Απλή χρυσή αλυσίδα:

Απλός Layered Gold Chain

Αυτή η χρυσή απλή αλυσίδα έχει ένα μοτίβο στρώσεων. Τόσες πολλές στρώσεις συνδέονται μεταξύ τους. Στη μεσαία περιοχή δόθηκε μια όμορφη φλόγα με στρώματα χρυσή αλυσίδα. Είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση. Η αλυσίδα φαίνεται παραδοσιακή και άψογη.

Απλές αλυσίδες χρυσού μπορούν να φορεθούν από άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του στυλ με τη χρήση απλής αλυσίδας χρυσού. Μπορείτε να εξερευνήσετε με την ποικιλία απλών σχεδίων αλυσίδας σε χρυσό και να πάρετε μια συστροφή στο βλέμμα σας. Απλά σχέδια χρυσή αλυσίδα είναι τέτοια που ο καθένας μπορεί να αγοράσει. Αν θέλετε να φορέσετε κοσμήματα, μπορείτε να φοράτε απλά τέτοιες απλές χρυσές αλυσίδες.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 + = 29