9 καλύτερα καθαριστικά για ξηρό δέρμα Στυλ στη ζωή

Λένε ότι είναι πάντα ένα όφελος για να γεννηθεί με ξηρό δέρμα παρά λιπαρό. Λένε επίσης ότι το ξηρό δέρμα θα σας αφήσει να ξεφύγετε από τις δύσκολες ημέρες της εφηβικής κουκούλας των υπερβολικά ιδρωμένων φοίνικων και των λιπαρών μάγουλων. Είπαν επίσης ότι το ξηρό δέρμα ήταν καλό γιατί δεν ακούστηκε ποτέ να ακουστεί να εμφανίζεται στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, αυτό που δεν είπαν ήταν περίεργο καθώς ξεκινήσατε να μεγαλώνετε με ξηρό δέρμα. Η αποξήρανση του δέρματος προκαλεί σκουρόχρωση του δέρματος. ο ήλιος επίσης διάτρησε τα λεπτά στεγνά δερματικά στρώματα.

Στη συνέχεια ήρθε η υπερβολική τραχύτητα, ξεφλούδισμα και επιπεδότητα του δέρματος. Πάρα πολύ ενυδατική κρέμα ενίσχυσε την λιπαρότητα της εμφάνισής σας χωρίς να το κάνει πιο δύσκολη. Πολλά προϊόντα έχουν ως αποτέλεσμα την υπερβολική ξήρανση του δέρματός σας και γι 'αυτό σε αυτό το άρθρο θα προσλάβουμε μερικά καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για την ξήρανση του δέρματος, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε έναν άψογο εαυτό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τύπο του δέρματός σας.

Τα καλύτερα καθαριστικά για ξηρό δέρμα:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα μας καθαριστικά για ξηρό δέρμα.

1. Πλύση προσώπου για την υγρασία της νύχτας:

Καθαριστικά for Dry Skin

Η υγρασία ομορφιάς από το Dove έρχεται σε ένα κομψό σωλήνα κατάλληλο για κανονικές και ξηρές ομορφιές της ομορφιάς. Εκτός από τον καθαρισμό του προσώπου σας απογύμνωσης από βρωμιά και σωματίδια, αυτό το προϊόν θα κρατήσει το δέρμα σας φωτισμένο και βρέθηκε χωρίς να προκαλέσει κανένα ερεθισμό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά για ξηρό δέρμα.

2. Fabindia μέλι και φαγούρα Face Wash:

Καθαριστικά for Dry Skin 2

Η ουσία μελιού και τα εκχυλίσματα τριανταφυλλιάς καθιστούν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Τα σωματίδια υγρασίας συνδυάζονται με τα δερματικά σας στρώματα και εξασφαλίζουν απαλή, εύπλαστη επιδερμίδα και μακρόχρονη επίδραση. Είναι το καλύτερο καθαριστικό για ξηρό δέρμα.

3. Clinique πάρτε την ημέρα καθαρισμού του πετρελαίου:

Καθαριστικά for Dry Skin 3

Ιδιαίτερα σχεδιασμένο για να σας αρέσει ένα υγιές δέρμα μετά από μια σκληρή δουλειά μακριάς ημέρας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό remover για μακιγιάζ που διαλύει ακόμα και τα πιο σκληρά από τα χρώματα στο πρόσωπό σας χωρίς να είναι επιβλαβές για το δέρμα σας. Είναι το καλό καθαριστικό για ξηρό δέρμα.

4. Cetaphil Απαλή Καθαριστικό Δέρματος:

κεταφιλ-απαλό-καθαριστικό δέρματος

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αυτό το genie σε ένα μπουκάλι έρχεται με μια φόρμουλα χωρίς ερεθισμό που είναι ελαφριά και κατάλληλη για όλους και οποιοδήποτε δέρμα. Το πρόσωπό σας δεν θα βαρύνει με κρέμα, αλλά ταυτόχρονα αυτό το καθαριστικό δεν θα απολαύσει τα φυσικά έλαια από το δέρμα σας, αφήνοντάς το φρέσκο ​​και απαλό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά για ξηρό δέρμα.

5. Απλή Ενυδατική Πλύση Προσώπου:

Καθαριστικά for Dry Skin 5

Το απλό ενυδατικό πρόσωπο πλένεται σαν το όνομά του στερείται των χημικών στυπτικών ή δεσμών καθιστώντας το ένα ιδανικό οργανικό πλύσιμο προσώπου το οποίο ποτέ δεν θα είναι σκληρό για το δέρμα σας. Ιδανικό για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, αυτό ενυδατώνει και ενυδατώνει ενώ καθαρίζετε. Είναι το καλύτερο καθαριστικό για ξηρό δέρμα.

6. Αφρός καθαρισμού YSL Forever Youth Liberator:

Καθαριστικά for Dry Skin 6

Η απαλή κρέμα γάλακτος δημιουργεί έναν καλό αφρό καθώς έρχεται σε επαφή με το νερό, καθαρίζοντας το πρόσωπό σας από οποιαδήποτε βρωμιά ή νεκρά ίχνη δέρματος. Εκτός από την εκκαθάριση των ακαθαρσιών, η παρουσία της βιταμίνης Ε που είναι ενσωματωμένη σε αυτήν παρέχει απαλότητα του δέρματος με την επίδειξη ακτινοβολίας κατά μήκος.

Δείτε περισσότερα: Καλό καθαριστικό για συνδυασμένο δέρμα

7. Λάμψη Cleansing Cream Cleansing Lotion:

Καθαριστικά for Dry Skin 7

Αυτός ο δερματολόγος που δοκιμάστηκε το καθαριστικό γάλα είναι κατασκευασμένο από εκχυλίσματα μελιού και εκχυλίσματα γλυκού αμυγδάλου που αναπληρώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα αποφεύγοντας πιθανές αιτίες τραχύτητας ή νεκρού δέρματος. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση μακιγιάζ και την απομάκρυνση των ακαθαρσιών, αυτό το παρήγορο γάλα έρχεται συσκευασμένο σε ένα όμορφο χαραγμένο λευκό μπουκάλι με μια ελαφριά αίσθηση άρωμα. Αυτό είναι το καλό καθαριστικό για ξηρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για λιπαρό δέρμα

8. CeraVe Hydrating Cleanser:

Καθαριστικά for Dry Skin 8

Το εμπορικό σήμα πολλών φυσαλιδώδους τύπου γαλακτώματος αποτελεί το βασικό συστατικό ενώ το κεραμίδιο στο κρεμώδες αφρό δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ενυδάτωση του δέρματος. Μέσω της λεπτομερούς ενυδάτωσης, αυτό το προϊόν θα αφήσει το δέρμα σας να αισθάνεται το μωρό απαλό και θρεπτικό, ενώ καθαρίζει μακριά ίχνη βρωμιάς και μικροβίων. Είναι το καλύτερο καθαριστικό για ξηρό δέρμα.

9. Lakme Gentle And Deep Pore Cleanser:

Καθαριστικά for Dry Skin 9

Το πακέτο έρχεται με την χαρακτική λέγοντας από φυσιολογικό έως ξηρό δέρμα, όπου ο μαλακός γαλακτώδης λευκός αφρός καθαρίζει το δέρμα, εξάγοντας τα σωματίδια βρωμιάς με τη βοήθεια των αντιοξειδωτικών εκρηκτικών που υπάρχουν σε αυτό, ενώ η βιταμίνη Ε στο καθαριστικό το καθιστά ευγενές στο δέρμα ότι μπορεί να ενυδατώνει χωρίς να στεγνώσει το δέρμα σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά για ξηρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Neutrogena Καθαριστικό Προσώπου

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 21 = 26