9 καλύτερες και μοναδικές ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής Στυλ στη ζωή

Πολλοί από εμάς βρισκόμαστε σε καταστάσεις όπου δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε κάποιον. Αυτά τα δώρα τελευταίας στιγμής θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε για να βγείτε από μια κολλώδη κατάσταση. Δεδομένου ότι ένα δώρο τελευταίας στιγμής δεν είναι καλά σκεφτόμενο το δώρο, αυτή η λίστα θα σας δώσει την επιλογή να επιλέξετε κάτι ξεχωριστό σε ένα λεπτό.

Καλύτερες ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής για τη μητέρα και τους αγαπημένους σας Γενέθλια:

Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες 9 ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής για τους αγαπημένους σας και θα σας εξοικονομήσετε από μια ενοχλητική κατάσταση.

1. Παγωτό Sundae Box:

Πάγος Cream Sundae Box

Αυτή είναι μια θαυμάσια και νόστιμη ιδέα δώρου τελευταίας στιγμής που μπορείτε να βρείτε. Εδώ έχετε ένα κουτί γεμάτο με καλούδια που πηγαίνουν καλά με το παγωτό. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε καραμέλες, πασπαλίζετε, μπισκότα, κλπ. Συσκευασία κουτί με κώνους, φλιτζάνια, και κουτάλια πάρα πολύ.

2. Συσκευασία δώρου καραμελών:

Καραμέλα Gift Wrap

Πάρτε κάποια καραμέλα που αγαπά από το πρόσωπο που πρόκειται να δώρο. Τυλίξτε την καραμέλα σε πολύχρωμες κορδέλες ή σπάγκο. Προσθέστε μια μικρή σημείωση που ενσωματώνει το όνομα της καραμέλας για να το κάνει περίεργο. Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα δώρου γενεθλίων τελευταίας στιγμής.

3. Κούπα συνταγής:

Συνταγή Mug

Ένα δροσερό δώρο για τη μαμά σας είναι αυτή η ιδέα δώρου της μητέρας της τελευταίας στιγμής. Εδώ πρέπει να πάρετε μια απλή κούπα και να γράψετε μια απλή συνταγή κούπα με μια sharpie. Η συνταγή πρέπει να είναι αυτή που χρησιμοποιεί την κούπα και μπορεί να γίνει στο φούρνο μικροκυμάτων.

4. Μείγματα σοκολάτας διακοπών:

Αργία Chocolate Mixes

Το τέλειο δώρο Χριστουγέννων τελευταίας στιγμής είναι αυτό το δροσερό μίγμα σοκολάτας σε ένα βάζο μασίφ. Πρέπει να προσθέσετε όλα τα στοιχεία που αποτελούν ένα ζεστό μίγμα σοκολάτας εκτός από το ζεστό γάλα ή το νερό. Συνδέστε μια μικρή κορδέλα και προσθέστε μια σημείωση σ 'αυτό και βάζετε ένα δώρο.

5. Καλάθι cookie:

Κουλουράκι Basket

Ένα άλλο δροσερό δώρο ως δώρο γενεθλίων τελευταίας στιγμής για τη μαμά είναι αυτό το καλάθι μπισκότων. Είναι ένα καλάθι DIY που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας μια ενιαία πλάκα χαρτιού. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες και δημιουργήστε το τέλειο καλάθι για να μεταφέρετε τα σπιτικά μπισκότα σας.

6. Βαμμένη πλάκα:

Βαμμένο Plate

Υπάρχει ένα σούπερ χαριτωμένο δώρο για τη μέρα της ημέρας της μητέρας του DIY, που θα αφήσει την μητέρα σας awestruck. Πρόκειται για ένα έγχρωμο πιάτο που μπορεί να διατηρηθεί ως ένα εκθετήριο. Η πλάκα ζωγραφίζεται από τα παιδιά χρησιμοποιώντας το χέρι εκτύπωσης ή αποτύπωμα.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα οικογενειακά δώρα

7. Κερί φλιτζάνι τσάι:

Τσάι Cup Candle

Εδώ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μερικά όμορφα φλυτζάνια. Γυρίστε τους σε κεριά. Αυτά κάνουν μια μεγάλη ιδέα δώρου γενεθλίων τελευταίας στιγμής για τον καλύτερο φίλο επίσης. Προσθέστε ένα κερί χρώματος στο κερί και το τσάι θα φανεί εκπληκτικό.

8. Καθαρισμός καφέ:

Καφές Scrub

Κάντε μια ωραία αρωματική τρίβει για τη μητέρα ή φίλη σας και το βάζετε σε ένα βάζο μασίφ. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να χαρακτηριστεί όμορφα και τυλιγμένο. Αυτό κάνει ένα πανέμορφο DIY δώρο γενεθλίων τελευταίας στιγμής που είναι χρήσιμο και εκλεπτυσμένο.

Δείτε περισσότερα: Ημέρα της Μητέρας

9. Τρόφιμα:

Τροφή Basket

Ένας υπέροχος τρόπος για δώρο κάποιος πολύτιμος στην τελευταία στιγμή είναι το καλάθι των τροφίμων. Απλά γεμίστε το καλάθι με όλα τα καλούδια που πηγαίνουν σε ένα θέμα όπως το τσάι, κλπ. Αυτό το καλάθι είναι γεμάτο με μπισκότα, μαρμελάδα, μέλι και λεμόνι τυρόπηγμα.

Τα είδη δώρου της τελευταίας στιγμής είναι επίσης εξαιρετικοί τρόποι για να φωτίσετε την ημέρα κάποιου. Δοκιμάστε αυτές τις εξαιρετικά δροσερές επιλογές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε την τελευταία στιγμή. Όταν η σύζυγός σας ή ο σύζυγός σας έρχεται στο σπίτι μετά από μια γεμάτη κουρασμένη εργάσιμη μέρα τότε να πάρει αυτό το είδος δώρου τελευταίας στιγμής για αυτόν ή αυτήν, θα έχετε σίγουρα ένα καλό χαμόγελο στο πρόσωπό του / της. Δοκιμάστε αυτή την ιδέα σε οποιαδήποτε τυχαία ή περιστασιακή ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Δώρα καλής τύχης για φίλους

Leave A Comment

71 − 69 =