9 καλύτερες αναζητούν τετράγωνο μπλουζάκι σχέδια Στυλ στη ζωή

Πιθανότατα έχετε δει πολλά σχέδια μπλούζας αλλά τίποτα σαν τετράγωνο σχεδιασμό μπλούζας λαιμού. Αυτά είναι απολύτως άνετα και σχεδόν όλες οι ινδικές γυναίκες προτιμούν να φορούν sarees με σχέδια τετράγωνου λαιμού μπλούζα. Αυτά τα μπλούζες έρχονται με διαφορετικά εξαρτήματα μοτίβων και αθλητικά όμορφα χρώματα, καθώς είναι κατάλληλα για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Αν ψάχνετε για κάποια σχεδιαστή και τα πιο πρόσφατα σχέδια τετράγωνο λαιμό μπλούζες, τότε αυτό το άρθρο είναι το καλύτερο για σας. Θα συζητήσουμε μερικές τακτικές, καθώς και μερικά πραγματικά δροσερά και πιο τετράγωνα σχέδια μπλούζας λαιμού που θα πνίξουν το μυαλό σας.

Παραδοσιακά τετράγωνο μπλουζάκι σχέδια στην Ινδία:

1. Η κόκκινη μπλούζα σχεδιασμός μπλουζάκι τετράγωνο:

τετράγωνο Neck Blouse Designs

Αν ψάχνετε για μια τετράγωνη μπλούζα που θα είναι κομψή και ελκυστική την ίδια στιγμή, τότε αυτό θα είναι το καλύτερο για εσάς. Αθλητισμός της παραδοσιακής ινδικής σχεδίασης αφής μαζί με μερικά μοντέρνα σχέδια. Το πίσω σχέδιο δαντέλα κάνει αυτή την μπλούζα πραγματικά ελκυστική και μπορεί κανείς να αθλήσει αυτό χωρίς κανένα δισταγμό. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο σύντροφο για το κόκκινο saree σας, τότε ζητήστε από τον κατασκευαστή μπλούζας σας να κάνει το ίδιο για εσάς όσο θα φανείτε θεϊκό, όταν συνδυάζετε αυτή την όμορφη μπλούζα με το τέλειο saree.

2. Κόκκινη μπλούζα με κόκκινο χρώμα:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Red Square Neck Blouse Design 2

Αυτό είναι ένα άλλο από αυτά τα φοβερά σχέδια μπλούζας που έρχονται με το κόκκινο χρώμα. Η σκιά του κόκκινου είναι λίγο σκοτεινή και το υλικό είναι τελείως διαφορετικό. Οι γυναίκες πιθανώς δεν θα έχουν αρκετά λόγια για να εκτιμήσουν τον τρόπο εμφάνισης αυτής της μπλούζας. Εάν πραγματικά ψάχνετε για μια όμορφη πλατεία μπλούζα, τότε πηγαίνετε για αυτό το κόκκινο. Με όλα τα όμορφα διακοσμητικά στοιχεία και το λεπτό σχέδιο που γίνονται προς τα άκρα της μπλούζας και στα μανίκια, μπορεί να λεχθεί ότι είναι κατάλληλο για σχεδόν όλα τα γεγονότα.

3. Η σχεδίαση τετράγωνο μπλουζάκι σχεδιαστών από πίσω:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Designer Square Neck Blouse Design From Back 3

Αν ψάχνετε για κάποια στοιχεία σχεδιαστών, τότε αυτό σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερα μπλούζες για εσάς. Αυτή η οπίσθια όψη της μπλούζας και από την πλάτη, η μπλούζα φαίνεται εξίσου όμορφη. Το τετράγωνο λαιμό το καθιστά αρκετά άνετο για να φορέσει και για όλα τα λαμπρά χαρακτηριστικά του, αυτό το παραδοσιακό ινδικό στοιχείο ένδυσης μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζες ποτέ στο λαιμό που όλες οι γυναίκες μπορούν να αθληθούν. Η μπλούζα είναι αρκετά άνετη και οι άνθρωποι θα αγαπήσουν το σχέδιο. Είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες μπλούζες τετράγωνου λαιμού για sarees, που θα περάσετε ποτέ.

4. Το πορτοκαλί και χρυσό διπλό χρώμα τετράγωνο λαιμό μπλούζα:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Orange And Golden Double Color Square Neck Blouse 4

Αυτή η ειδική μπλούζα τετράγωνου λαιμού είναι μία από τις καλύτερες μπλούζες όλων των εποχών. Αθλητισμός ένα δροσερό μοτίβο στο πίσω μέρος και η δαντέλα όπως το σχέδιο προσάρτησης το καθιστά μοναδικό. Δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε τις μπλούζες όπως αυτό καθημερινά. Έτσι, αρπάξτε το όταν παίρνετε μια ευκαιρία. Με αυτή τη μπλούζα, κάθε saree θα φανεί όμορφο, φυσικά, όταν το χρώμα ταιριάζει με αυτό. Η χρυσή επίσκεψη της μπλούζας είναι επίσης αρκετά όμορφη.

Δείτε περισσότερα: Βαπτιστικά σχέδια μπλούζας βαθιάς μύτης

5. Το μωβ τετράγωνο μπλουζάκι σχεδιασμός:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Purple Square Neck Blouse Design 5

Αν χρειάζεστε μια πολύχρωμη τετράγωνη μπλούζα για μια θρησκευτική περίσταση, τότε αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα για εσάς. Θα ανακαινίσει την παραδοσιακή ινδική εμφάνιση με τα μοντέρνα σχέδιά της και θα σας διαφοροποιήσει από τα άλλα που φορούν sarees. Δεν θα κοιτάτε όμορφα .. Θα φανεί όμορφη σε αυτή την καλά διακοσμημένη μπλούζα, η οποία έρχεται με μικρά και μοναδικά σχέδια που γίνονται και στα μανίκια. Εν ολίγοις, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό είναι ένα καλό σχέδιο saree μπλούζα τετράγωνο λαιμό.

6. Το πολύχρωμο τετράγωνο λαιμό μπλουζάκι:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-The Colorful Square Neck Blouse 6

Αυτή είναι μια από τις πιο απαλός μπλούζες τετράγωνου λαιμού που θα βρείτε ποτέ και υπάρχουν πάντα πολύχρωμες πιθανότητες στη ζωή στον αθλητισμό αυτό το όμορφα σχεδιασμένο τετράγωνο λαιμό μπλούζα.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα με χαμηλό λαιμό

7. Η μπλούζα μπλουζ του μπλουζ της πλατείας:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-The Blues Square Neck Blouse 7

Ο σχεδιασμός αυτής της συγκεκριμένης μπλούζας είναι αρκετά απλός. Ωστόσο, θα σας αρέσει η γοητεία αυτής της μπλούζας από την πλάτη και από μπροστά επίσης.

8. Η τετράγωνη μπλούζα χωρίς μπλούζα αγκαλιά:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Square Neck Sleeveless Golden Blouse 8

Η ομορφιά αυτής της μπλούζας δεν μπορεί να εκτιμηθεί αρκετά. Θα εντοπιστεί αμέσως λόγω της λάμψης.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα πίσω στρογγυλά σχέδια

9. Η πολύχρωμη πίσω δαντέλα και τετράγωνο λαιμό μπλούζα:

τετράγωνο Neck Blouse Designs-Colorful Back Lace And Square Neck Blouse 9

Το μοτίβο δαντέλα κάνει την μπλούζα να φαίνεται πολύ όμορφη από την πλάτη.

Αυτά τα μπλούζες έρχονται με διαφορετικά διακοσμητικά εξαρτήματα και αθλητικά όμορφα χρώματα, καθώς είναι κατάλληλα για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Αν ψάχνετε για κάποια σχεδιαστή και τα πιο πρόσφατα σχέδια τετράγωνο λαιμό μπλούζες, τότε αυτό το άρθρο είναι το καλύτερο για σας.

Leave A Comment

2 + 1 =