9 δαχτυλίδια διαμαντιών καρατίων καλής ποιότητας 1 σε διαφορετικά σχήματα | progressivenewsdaily.info

9 δαχτυλίδια διαμαντιών καρατίων καλής ποιότητας 1 σε διαφορετικά σχήματα

Τα διαμάντια είναι κάτι που κάθε γυναίκα τρελαίνεται γι 'αυτό. Αντιπροσωπεύει το σημάδι της αγάπης. Το Diamond είναι μια άχρωμη και λαμπερή πέτρα που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στα κοσμήματα γυναικών. Ειδικά σε εμπλοκή, ένας άντρας αφήνει τις γυναίκες του να φορούν δαχτυλίδι διαμαντιών. Είναι αδύνατο να βρείτε γυναίκες που δεν έχουν δαχτυλίδι διαμαντιών. Τα δαχτυλίδια διαμαντιών είναι ειδικά κατασκευασμένα σε 1 καράτι επειδή δεν είναι πολύ ακριβό και δίνει μια λεπτή εμφάνιση πάρα πολύ.

1 carat diamond rings

1 δαχτυλίδια διαμαντιών καρατίων για εμπλοκή:

1 δαχτυλίδια διαμαντιών καρατίων έχει τάξη και κατάσταση. Τώρα ζευγάρι ημέρες επιλέγει 1 ct δαχτυλίδια διαμαντιών για την εμπλοκή τους που έρχεται σε ζευγάρι. Ακόμη και κατά την πρόταση, ένας άντρας δώρα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο κορίτσι του.

1. 1 Δαχτυλίδι Πασιέντζα Ct Diamond:

1 Carat Diamond Solitaire Ring

Αυτό ονομάζεται δακτύλιος πασιέντζα. Έρχεται με μόνο ένα διαμάντι. Ακόμη και ένα ενιαίο διαμάντι είναι αστραφτερό σαν ένα αστέρι. Μια κυρία μπορεί να φορέσει αυτό το δαχτυλίδι καθημερινά. Ακόμη και έχω ένα δαχτυλίδι του ίδιου σχεδιασμού και το φοράω καθημερινά. Είναι απλό στο σχεδιασμό αλλά ακόμα αποτελεσματικό.

2. 1 δαχτυλίδι αρραβώνων Diamond Carat:

1 Carat Diamond Engagement Ring

Αυτό είναι τόσο όμορφο δαχτυλίδι διαμαντιών σχεδιασμένο για εμπλοκή. Όταν ένας άντρας θα βάλει αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της κυρίας της θα είναι τόσο χαρούμενος βλέποντας αυτό το σχέδιο. Αυτό το δαχτυλίδι διαμαντιών είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό. Όλοι θα ζητήσουν από μια κυρία να τους αφήσει να δουν το σχέδιο.

3. 1 Carat Trendy δαχτυλίδια διαμαντιών:

1 Carat Trendy Diamond Ring

Είναι μια νέα τάση να φοράτε δαχτυλίδια στο δάχτυλο. Ορισμένες κυρίες φορούν δύο μαζί, περίπου 3 και περίπου 4. Θα φανεί μοναδικό στο δάχτυλο των γυναικών. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν τον τύπο φθοράς σε όλες τις λειτουργίες. Ακόμη και το μέγεθος κάθε δακτυλίου διαφέρει το ένα από το άλλο.

4. δαχτυλίδι διαμαντιών δαχτυλίδι πριγκίπισσα 1:

1 Carat Diamond Ring with Princess Cut

Αυτό θα είναι πραγματικά ακριβό δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαμάντια γεμάτη σε αυτό το δαχτυλίδι. Το μεσαίο διαμάντι είναι μεγάλα συνοδευτικά μικρά διαμάντια στις δύο πλευρές. Φαίνεται υπέροχο. Έχει κρυστάλλινα διαμάντια με εκπληκτική σχεδίαση.

Δείτε περισσότερα: 2 δαχτυλίδι διαμαντιών Karat

5. 1 Καρδιά σχήμα καρδιά δαχτυλίδι διαμαντιών:

1 Carat Heart Shape Diamond Ring

Αυτό είναι ένα ειδικό δαχτυλίδι διαμαντιών 1 καρατίων. Όταν ένας άντρας κλίνει στα γόνατα και προτείνει το κορίτσι του, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο δαχτυλίδι. Έχει διαμάντι σχήμα καρδιάς που διαπερνάται μεταξύ τους. Ψάχνει βασιλική και αριστοκρατική. Κάποιος σίγουρα θα χάσει στη λάμψη αυτού του διαμαντιού σχήμα καρδιάς.

6. Σχεδιαστής 1 δαχτυλίδι διαμαντιών καρατίων για δέσμευση:

1 Carat Diamond Designer Ring

Πρόκειται για μια ειδική δημιουργία δαχτυλιδιών διαμαντιών. Είναι δαχτυλίδι σχεδιαστών σχεδιασμένο με πολύ λεπτό τρόπο. Ανάμεσα σε ένα διαμάντι, υπάρχει πολύ ωραίο λουλούδι που συνδέεται στη μία πλευρά. Από τη μία πλευρά, υπάρχει και μια σειρά διαμαντιών. Φαίνεται τόσο ακριβό επίσης.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδι αρραβώνων 3 καρατίων

7. 1 δαχτυλίδια ζευγάρι Diamond Carat:

1 Carat Diamond Couple Ring

Πρόκειται για ένα σύνολο ζευγαριών δύο μέσων με διαμάντι 1 καρατίων. Σε κάθε δακτύλιο, η μισή πλευρά της καρδιάς έχει σχεδιαστεί. Κρατώντας το δακτύλιο μαζί, θα ολοκληρώσει μια καρδιά. Αυτό είναι ιδανικό για δέσμευση ή γάμο. Απεικονίζει τη σύνδεση μεταξύ των δύο ανθρώπων.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια Diamond Για Ζευγάρια

8. 1 Δαχτυλίδι Promath Diamond:

1 Carat Diamond Promise Ring

Αυτό είναι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι υπόσχεσης που δίνεται στον συνεργάτη της ζωής σας με μια υπόσχεση δέσμευσης ο ένας στον άλλο. Έχει πραγματικά κομψό και αποκλειστικό σχεδιασμό με υψηλής ποιότητας διαμάντι. Το δαχτυλίδι υποσχέσεων σημαίνει ότι ξοδεύετε ολόκληρη τη ζωή σας μόνο με αυτό το άτομο.

Δείτε περισσότερα: δαχτυλίδι διαμαντιών 5 καρατίων

9. 1 δαχτυλίδι διαμαντιών των καρατίων:

1 Carat Men’s Diamond Ring

Αυτό είναι ένα ανδρικό δαχτυλίδι με διαμάντια. Έχει 5 διαμάντια σε τετράγωνη μορφή. Αυτό το δαχτυλίδι είναι προικισμένο στο Groom στο γάμο του. Το δαχτυλίδι των ανδρών είναι απλό στο σχεδιασμό και δεν φέρνει πολύ λεπτότητα. Ακόμα είναι ακριβό και κομψό. Ο σχεδιασμός είναι εξελιγμένος.

1 διαμάντι καρατίων είναι μικρό σε μέγεθος με λογική τιμή. Είναι οικονομικά προσιτό και μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος διανομής στους στενούς συγγενείς σας. Δαχτυλίδι διαμαντιών γυναικών έρχεται σε τόσες πολλές ποικιλίες σχεδίων. Απαιτεί το έργο της αριστείας καθώς οι γυναίκες χρειάζονται πάντα νέο μοτίβο στο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Σχεδόν κάθε κυρία θα είναι τρελό πίσω από το διαμάντι.

Εικόνες Πηγή: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map