8 απλές ασκήσεις για τη μείωση των ισχίων και των μηρών σε μια εβδομάδα Στυλ Στο LIFe

Συχνά οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ένα κοινό πρόβλημα με τη χαμηλότερη πλάτη. Είναι είτε οι γοφοί ή οι μηροί της είτε ολόκληρο το κατώτερο σώμα. Αυτή είναι μια από τις κύριες αιτίες για τις οποίες συνήθως οι γυναίκες, όταν ξεκινούν τη γήρανση, αισθάνονται ότι τα γόνατα τους σφύζουν και η οσφυαλγία τους αυξάνεται κάθε μέρα. Το λίπος του μηρού είναι κοινό μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αυτό που απομένει να αναρωτηθούμε είναι πώς να μειώσουμε τους γοφούς και τους μηρούς σε 1 εβδομάδα!

Γυμνάσια To Reduce Hips And Thighs

Αυτό είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο στο παλαιότερο τμήμα αλλά και στις νέες περιοχές όπου οι νέες γυναίκες και οι έφηβοι έχουν σκληρό χρόνο με τους μηρούς και τους γοφούς τους. Όλα όσα τρώτε αισθάνεστε να συσσωρεύονται στα ισχία σας. Όπως όλα, υπάρχει μια λύση και μια απλή λύση. Κάθε πρωί μετά από ξυπνήστε ακολουθήστε μερικές από αυτές τις γιόγκα και ασκήσεις για να μειώσετε τους γοφούς και τους μηρούς στο σπίτι.

Καλύτερη γιόγκα και ασκήσεις για τη μείωση των γοφών και των μηρών:

Ας βρούμε εδώ με τα αναφερόμενα γιόγκα θέτει και ασκήσεις για τη μείωση των γοφών και των μηρών σε εβδομάδες.

1. Squats:

Κρίτες Exercise To Reduce Hips And Thighs Fat

Αυτή η ίδια άσκηση οφείλεται στην προέλευσή της σε εσάς αναγνώστες οι οποίοι σε καθημερινή βάση υποφέρουν από το ότι είναι κάπως υπερβολικοί με το κάτω σώμα τους. Οι κηλίδες είναι αποδεδειγμένες και παρόλο που μπορεί να μην κάνουν με θαυματουργία τους λιπώδεις ιστούς σας, σίγουρα μέσα σε ένα μήνα θα σας δώσουν θαυμαστά αποτελέσματα.

 • Σταθείτε όρθια με τα πόδια σας μαζί και σπονδυλική στήλη ευθεία. Τώρα προσποιηθείτε ότι κάθεστε σε μια καρέκλα και λυγίστε κάτω σε μια οκλαδόν μορφή.
 • Ανασηκώστε τα χέρια σας προς τα πάνω για καλύτερη ισορροπία.
 • Αρχικά, κρατήστε τα γόνατά σας ανοιχτά, αλλά με την πρακτική να κυριαρχήσετε την τέχνη των καταλήψεων με τα γόνατά σας γεμάτα.

Η συνέπεια είναι πάντα μια απαίτηση. Η άσκηση για τη μείωση των γοφών και των μηρών γίνεται αποτελεσματική με την τακτική άσκηση.

Δείτε περισσότερα: Πώς να πάρετε ένα επίπεδο στομάχι σε μια εβδομάδα?

2. Τρία πόδια Legged Dog:

Τρία Legged Dog Pose Exercise For Thighs And Hips To Slim

Αυτή είναι μια άλλη απλή άσκηση γιόγκα για τους γοφούς και τους μηρούς στο σπίτι.

 • Όλοι γνωρίζουμε τη στάση γιόγκα, το σκυλί προς τα κάτω, όπου σχηματίζετε ένα ανεστραμμένο V με το σώμα σας, ανυψώνοντας το ισχίο και το κεφάλι σας αγγίζοντας το έδαφος.
 • Το ίδιο ισχύει εδώ μόνο με μια μικρή επιπλοκή. Η τρία πόδια περιλαμβάνει μια ανύψωση του άλλου σκέλους ευθεία και υψηλή. Αυτό τεντώνει τους εσωτερικούς μυς του μηρού σας και τονώνει τους γοφούς σας.

Αυτή είναι μια αποτελεσματική και καλύτερη άσκηση για τη μείωση των γοφών και των μηρών. Αυτό περιλαμβάνει αυστηρή προπόνηση και αρκετό χρόνο για να το συνηθίσετε.

3. Πεταλούδες:

Πεταλούδες Yoga Pose To Lose Thigh And Hip Fat

Εδώ είναι μια άλλη μεγάλη άσκηση γιόγκα για να δουλέψετε εκείνα τα βαριά φορτία από το άκρο σας. Εκτός από αυτό, αυτή η άσκηση φροντίζει επίσης τις χειρολαβές της μέσης σας και ταυτόχρονα τονίζει τον μηρό σας.

 • Ξεκινήστε καθισμένοι σε ένα χαλάκι ευθεία και διασχίστε τα πόδια σας μπροστά σας.
 • Διατηρήστε την απόσταση από τον κορμό σας έτσι ώστε το δάκτυλο του κάθε άκρου να αγγίζει το άλλο.
 • Τώρα χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να τα γεμίσετε μαζί και χρησιμοποιώντας τους μηρούς σας σαν πτερύγιο ενός πουλιού ξεκινήστε μια κίνηση προς τα πάνω.

Στην αρχή, μπορεί να φανεί λίγο δύσκολο, αλλά θα το χαλαρώσετε με τον κατάλληλο χρόνο. Αυτή είναι μια μεγάλη άσκηση στο σπίτι για τους μηρούς και τα ισχία που θα σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους γρήγορα και εύκολα.

4. Θέση Locus:

Πως To Reduce Thighs And Hips Fast With Locust Pose Exercise

Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες και ακόμα πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που προσφέρει η γιόγκα για να μειώσει τα ισχίου και τα μηριακά σας λίπη. Ξεκινήστε κατευθείαν μπροστά σας. Αυτή η άσκηση καταναλώνει τεράστια ποσότητα ενέργειας για να προετοιμαστεί γι 'αυτό.

 • Σηκώστε τα πόδια σας ψηλά ώστε να σχηματίζει μια διαγώνιο όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Τώρα χρησιμοποιώντας το ανώτερο βάρος του σώματος, ρίξτε τα χέρια σας στο πίσω μέρος και προσπαθήστε να τα σκύψετε.
 • Παραμείνετε στη θέση αυτή έως ότου μετρήσετε 40.

Μην τονίζετε αν δεν το κάνετε σωστά την πρώτη φορά. Αυτή η προπόνηση έρχεται με πολλή πρακτική και προσπάθεια. Συνεχίστε να προσπαθείτε καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σε 2 εβδομάδες?

5. Γέφυρα Pose:

Γέφυρα Pose Exercise For Hips And Thighs At Home

Αυτή η άσκηση απαιτεί επίσης πολλή πίεση στην κοιλιά και χαμηλότερη μυϊκή δουλειά. Αυτή η πίεση είναι επίσης καλή για να απαλλαγούμε από την περίσσεια και τη συσσώρευση λίπους.

 • Εδώ ξεκινάτε με το να βρίσκεστε στην πλάτη σας με τα χέρια εκατέρωθεν.
 • Τώρα διατηρώντας τα πόδια σας καρφωμένα στο έδαφος και το πάνω μέρος του σώματος σας αγγίζοντας το έδαφος ανυψώνει τους γοφούς σας και διατηρεί τη στάση.
 • Κάποιος μπορεί να αισθανθεί μια μικρή αίσθηση στους μυς της πλάτης της μέσης σας που σας εξασφαλίζει ότι αυτή η προπόνηση κάνει ήδη το θαύμα της.

Παρόλο που είναι η καλύτερη άσκηση για τους μηρούς και τους γοφούς, για να δείτε σημαντικά θετικά αποτελέσματα, ασκείστε καθημερινά για μια περίοδο 3 μηνών.

6. Το Lift Lift:

ο Limb Lift Exercise To Reduce Hips And Thighs Fat

Αυτή είναι μια από τις πιο εύκολες ασκήσεις για τους μηρούς και τους γοφούς στο σπίτι, όπου πρέπει να χαλαρώσετε στην πλάτη σας και να σηκώσετε τα άκρα σας. Τώρα η άσκηση αφήνεται ελεύθερη για τη ροή της φαντασίας σας. Συνήθως, υπάρχουν τρία μέρη σε αυτή την άσκηση.

 • Μπορείτε είτε να μετακινήσετε τα πόδια σας με κίνηση ποδηλάτου είτε να τα τεντώσετε κατευθείαν και εναλλακτικά να τα σηκώσετε και μετά να κατεβάσετε.
 • Μπορείτε να κάνετε από τις λεπίδες ψαλιδιού με τα πόδια σας καθώς τα τεντώστε έξω και μέσα.
 • Ακόμα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική περιστροφής όπου και τα δύο άκρα που ανυψώνονται στον αέρα περιστρέφονται.

Όλες αυτές οι ασκήσεις στοχεύουν στη διαμόρφωση του βαρύ λίπους του ισχίου και του μηρού σας.

7. Αύξηση ποδιών γιόγκα:

Πόδι Raise Yoga Fo Tummy And Hips And Thighs Fat

Το ίδιο συμβαίνει και με το raise πόδι όπου γονατίζετε κάτω σε όλες τις τέσσερις σας και ανυψώνουν το ένα πόδι κάθε φορά. Αυτό είναι διαφορετικό και ευκολότερο από ό, τι το τρίκορο σκυλί θέτει από το ένα από τα γόνατά σας θα αγγίζει το πάτωμα που δεν είναι έτσι κατά την προηγούμενη άσκηση.

Αυτή η άσκηση στο σπίτι για τη μείωση των μηρών και των γοφών είναι αποτελεσματική και εύκολη στην άσκηση στο σπίτι.

8. Happy Child Pose:

Ευτυχισμένος Child Pose Exercise To Lose Weight In Hips And Thighs

Αυτή είναι μια άλλη γιόγκα που θέτει για να ελέγξετε τα βαριά κιλά σας στην κοιλιά, τους γοφούς και τους μηρούς. Η γιόγκα θέτει στοχεύει στη γιόγκα προπόνηση ισχίου και μηρών που είναι αυστηρή.

 • Ξεκινήστε ξαπλωμένος στην πλάτη σας με τα γόνατά σας να πιέζονται στο στήθος σας. Αυτό δημιουργεί αυτόματα ένα τέντωμα στο κάτω μέρος της πλάτης σας.
 • Τώρα διατηρώντας το γόνατο σταθερό στο στήθος σας τεντώστε τα άκρα σας και έπειτα σηκώστε τα χέρια σας για να φτάσετε στο toe.
 • Η μόνη πίεση στις ανώτερες περιοχές πρέπει να είναι στα χέρια και όχι στο σώμα.

Η απώλεια βάρους στους γοφούς και τους μηρούς από τη γιόγκα που είναι εύκολο να γίνει και μπορεί να γίνει καθημερινά είναι μάλλον μια καλή εναλλακτική λύση για την καθημερινή σας προπόνηση.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να χάσει το λίπος της κοιλιάς γρήγορα

Συμβουλές για τη μείωση του Hip και του μηριαίου λίπους:

Αφαιρέστε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να μειώσετε το λίπος του ισχίου και του μηρού. Δείχνουν σημαντικά αποτελέσματα με το χρόνο και την πρακτική.

1. Διατηρήστε τη στάση:

Η σωστή στάση για όλες τις ασκήσεις για τη μείωση των γοφών και των μηρών, όπως η γιόγκα και η προπόνηση είναι απαραίτητη. Οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση ή στάση του σώματος είναι αρκετή για να νικήσει τον σκοπό της, υποκινώντας μια αρνητική απάντηση από το σώμα.

2. Τακτική άσκηση:

Η τακτική άσκηση και πρακτική είναι απαραίτητη για να δείτε αποτελέσματα για κάθε προσπάθεια. Η άσκηση για τους μηρούς και τους γοφούς δεν είναι όλα απλά να κάνουν. Μερικοί από αυτούς χρειάζονται χρόνο για να το κάνουν σωστό και κάποιοι θα σας κάνουν να ρίξετε έναν ιδρώτα. Με την πρακτική, θα γίνει κανονικό και θα προσαρμοστείτε στον πόνο του.

3. Ισορροπημένη διατροφή:

Αναρωτιέστε! Πώς να χάσετε βάρος από τους γοφούς και τους μηρούς χωρίς άσκηση; Στη συνέχεια, πρέπει να πάτε για μια ισορροπημένη διατροφή. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για να διασφαλίσετε ότι θα απαλλαγείτε από το υπερβολικό λίπος στους μηρούς και τους γοφούς, αποφύγετε τη λιπαρή τροφή. Προτιμήστε χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και λίπη τρόφιμα και αφαιρέστε 250-500 θερμίδες από τη διατροφή σας. Περιλάβετε πολλές άπαχες πρωτεΐνες στη διατροφή σας.

Μέσα για τη μείωση των ισχίων και των μηρών:

Μερικοί από τους ευκολότερους τρόπους να μειωθούν οι γοφοί και οι μηροί ξεκινούν από το σπίτι. Μια καλή διατροφή είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου. Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα από τα συμπληρώματα διατροφής.

Α. Φρούτα χαμηλών θερμίδων:

Τα φρούτα και τα λαχανικά χαμηλής θερμιδικής αξίας είναι ένας τρόπος για τη μείωση των μηρών και των γοφών χωρίς ασκήσεις. Δεδομένου ότι είναι σε θερμίδες, μπορείτε να πάρετε σε σχετικά μεγαλύτερες μερίδες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Πάρτε σε πράσινη σαλάτα drizzled με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ακριβώς πριν από το δείπνο σας. Προσθέστε μερικά σοταρισμένα λαχανικά σε σούπες, ζυμαρικά και κατσαρόλες.
 • Καταναλώστε σούπα λαχανικών ή σνακ σε μήλο ή καρότα για να νιώσετε γεμάτος ανάμεσα στα γεύματα.

Β. Ενισχύστε την πρόσληψη ινών:

Πάρτε αρκετά φρούτα φρούτα όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα σμέουρα και άλλα λαχανικά όπως φυλλώδη λαχανικά, πιπεριές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Κόψτε τα μήλα, τα αχλάδια, τα σμέουρα και προσθέστε μια κουταλιά μελιού σε αυτό. Αυτό είναι το απόλυτο κύπελλο φρούτων σας.
 • Συμπεριλάβετε τα φυλλώδη λαχανικά στη σούπα ή τη σαλάτα σας για να γίνει πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
 • Καταναλώστε κάποιο σολομό στη σχάρα με ατμισμένο σπανάκι. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μερικά μαύρα φασόλια στη σούπα λαχανικών σας.
 •  Πλιγούρι βρώμης, ζυμαρικά ολικής αλέσεως και ψωμί είναι άλλα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες που μπορείτε να πάρετε.

Γ. Προπόνηση:

Τι άλλο ένας ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να ρίξετε εκείνη την κηλίδα λίπους γύρω από τους μηρούς και τους γοφούς σας; Αφεθείτε σε κάποια αυστηρή άσκηση και ξεκουραστείτε. Κάνετε προπονήσεις που θα προκαλέσουν τους γοφούς και τους μηρούς σας. Οι καρδιοί δουλεύουν το καλύτερο! Κάνετε αυτό καθημερινά.

Η περίσσεια λίπους στους μηρούς και τους γοφούς όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε λίπος, είναι επίσης ανθυγιεινό. Το λίπος που συνήθως αποτίθεται εδώ είναι το κακό λίπος και είναι πάντα η σωστή επιλογή να τα αποβάλεις. Αφεθείτε σε μερικές σοβαρές προπονήσεις και ασκήσεις καρδιοπάθειας ή ασκηθείτε κάποια γιόγκα καθημερινά. Είναι σίγουροι τρόποι να σας πάρει λεπτό και να χάσετε τα επιπλέον κιλά ενός μηρού και ισχίου λίπους.

Leave A Comment

− 2 = 2