Κορυφαία 8 Hairstyles για μεσαία κυματιστά μαλλιά Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Κορυφαία 8 Hairstyles για μεσαία κυματιστά μαλλιά Στυλ στη ζωή

hairstyles for medium wavy hair

Τα χτενίσματα μεσαίου μήκους είναι εξαιρετικά βολικά όπως συχνά, δεν απαιτούν τη χρήση εργαλείων θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας ή προϊόντων για τα μαλλιά και επιπλέον, τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι πολύ πιο εύχρηστα από τα μακρύτερα κομμάτια. Εδώ είναι μερικά hairstyles που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δημοφιλή Hairstyles Για Μεσαίου Μήκος Κυματιστά Μαλλιά:

1. Ο Bob: Hairstyles for medium wavy hair 1

Ο Bob είναι ένα κλασικό, κατάλληλο για κάθε προσανατολισμό των μαλλιών. Ένας Bob εργάζεται εξαιρετικά με μεσαίου μήκους κυματιστά μαλλιά, καθώς προσθέτει ότι επιπλέον αναπήδηση σε αυτό. Και γνωρίζετε τον κανόνα του Bobs - Χρησιμοποιείτε πάντα μια στρογγυλή βούρτσα, ενώ στεγνώνετε με χτύπημα.

2. Σπείρες:

Σπείρες Hair

Σκοπός των σπειροειδών είναι να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ογκώδη, και το κάνει με τέτοια κομψότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε το σίδερο περιστροφής κάθετα αντί για οριζόντια, ενώ τυλίγετε τα κάτω τμήματα των μαλλιών σας γύρω από αυτό.

Δείτε περισσότερα: Κομψά μαλλιά κόμματος για μεσαία μαλλιά

3. Ποδιές Βοημίας:

Τσιγγάνος Braids Hair

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο στη φετινή σεζόν; Γιατί να μην πάει η Βοημία; Ισιώστε τα μαλλιά σας στην αρχή, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να εργαστείτε με. Τώρα, περίπου δύο ίντσες από την κεντρική γραμμή του κεφαλιού σας από τη μία πλευρά, πάρτε δύο αρκετά μεγάλα σκέλη των μαλλιών και συνεχίστε να τα μαζεύετε και να τα στρίβετε σε μια πλεξούδα μέχρι να φτάσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά. Τώρα, συνδέστε τα δύο πλεξούδες με μια λαστιχένια ζώνη ή ένα μικρό κλιπ και το βλέμμα σας πρέπει να είναι πλήρες!

4. Χαλαρά κύματα:

Χάνω Waves Hairstyle 4

Τα κύματα δεν πρέπει ποτέ να είναι τέλεια και αυτό είναι που τα κάνει τόσο εύκολο να τραβήξουν μακριά με aplomb! Διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα. Συνδέστε το εξωτερικό τμήμα προς τα επάνω και αρχίστε να καμπυλώνετε τα ελεύθερα κομμάτια σας. Αφού γίνει αυτό, απλώστε τα μαλλιά σας. Συνεχίστε να καμπυλώνετε. Οι μπούκλες δεν πρέπει να είναι τέλειες - όσο πιο χαλαροί / πιο αστερισμένοι, τόσο το καλύτερο. Τερματίστε με ελαφριά σπρέι και λίγη κούραση.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίου μήκους μαύρα hairstyles

5. Υφή:

υφή

Μην εκφοβίζεστε από το όνομα αυτής της κόμμωσης. Δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο! Ξεχωρίστε τα μαλλιά σας σε σχετικά μικρά τμήματα και συνδέστε όλα. Τώρα, ξεκολλήστε κάθε τμήμα και αρχίστε να κουλουρίζετε κλώσματα μαλλιών από τη ρίζα στην άκρη. Αν γνωρίζετε ότι τα μαλλιά σας είναι ανθεκτικά σε ένα συγκεκριμένο στυλ, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιο μους στυλ (πολύ λίγα) σε κάθε τμήμα καθώς τα ξεφορτώνετε. Ρυθμίστε τις μπούκλες σας λίγο με ένα πινέλο και τα κύματα με υφή θα πρέπει να είναι πλήρη!

6. Κύματα και βόμβες:

Κυματιστά and Bangs

Για αυτό, αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά κυματιστά, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά! Κρατήστε τα κτυπήματα σας αρκετά μακρυά για να καλύψετε τα μάτια σας και να τα σαρώνετε στη μία πλευρά. Χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για να καρφώσετε τα κατώτερα τμήματα των μαλλιών σας και στη συνέχεια τελειώστε με κάποιο ελαφρύ σπρέι μαλλιών και μια στρογγυλή βούρτσα.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίες κούρεμα 2015

7. Η αλογοουράδα:

έξι

Οι ψείρες μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους, αλλά αυτό είναι λίγο ιδιαίτερο. Συνδέστε όλα τα μαλλιά σας πίσω σε μια αλογοουρά για να αρχίσει με. Τώρα, χωρίστε την αλογοουρά σας σε μεγάλες πτυχές και στρέψτε κάθε σκέλος ξεχωριστά. Χτενίστε ολόκληρη την αλογοουρά με μια κουρτίνα για να εξομαλύνετε τα κύματα. Όσο για τα κτυπήματα σας, μπορείτε είτε να τα έχετε το ίδιο μήκος με τα υπόλοιπα μαλλιά σας και να τα συνδέσετε πίσω με την αλογοουρά ή για το επιπλέον "oomph", μπορείτε να τα έχετε για αρκετό καιρό για να καλύψετε τα μάτια σας, να τα περιστρέψετε σε σκέλη, έχουν κάθε σκέλος λειανθεί σε ενιαίες καμπύλες και σάρωσε στις πλευρές.

8. Αθηναϊκά Πλεκτά:

Αθηναίος Braids

Η μέθοδος δημιουργίας των αθηναϊκών πλεξίδων είναι πολύ παρόμοια με αυτή των μποέμικων πλεγμάτων. Κατ 'αρχάς, ισιώστε όλα τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, ενώ στρίβετε με τρόπο παρόμοιο με το μποέμικο πλεξούδες, πάρτε ίσα σκέλη των μαλλιών από τις πλευρές και τα περάστε μέσα από κάθε εναλλακτική συστροφή. Τέλος, συνδέστε τις πλεξίδες μαζί στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτό το στυλ κάνει βασικά τα μαλλιά σας να φαίνονται κάπως παρόμοια με το Ναό της Αθηνάς, αλλά με πολύ πιο βασιλικό τρόπο.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο 2, 3, 5, 8.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map