8 καλύτερες hairstyles για μεσαία ίσια μαλλιά Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

8 καλύτερες hairstyles για μεσαία ίσια μαλλιά Στυλ στη ζωή

Φέρνουμε γύρω μας τα μαλλιά μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε αλλά η απλή έλλειψη δημιουργικότητας μερικές φορές μπορεί να μας οδηγήσει να επαναλάβουμε το ίδιο hairstyle ξανά και ξανά. Ξέρουμε ότι έχετε κουραστεί από αυτό το καθημερινό κανονικό πόνι ή το απλό πλεξούδες στο πίσω μέρος ή ακόμα και το απλό κεντρικό χτένισμα που έχετε αθλήσει τα τελευταία δύο χρόνια.

hairstyles for medium straight hair

Τα μαλλιά σας δεν είναι αρκετά μακρυά, αλλά δεν είναι σύντομα τώρα, είναι σε αυτό το αμήχανη στάδιο όπου μπορείτε να στυλ τέλεια τα μαλλιά όπως σας αρέσει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αθλητική την ίδια εμφάνιση μέρα με τη μέρα. Πάρτε ένα σύνθημα από αυτά τα hairstyles και μπαχαρικό μέχρι το βλέμμα σας.

Τελευταίες Hairstyles Για Μεσαία Ευθεία μαλλιά το 2017:

1. Το Κλασικό Pinup:

ο classic pinup

Αυτό το βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί απλά χρησιμοποιώντας bobby καρφίτσες. Ξεκινήστε χτενίζοντάς τα καλά τα μαλλιά σας για να πάρετε αυτό το κομψό κάτω εμφάνιση τρίχας. Τώρα ξεκινήστε με τον διαχωρισμό των εμπρόσθιων κλώνων και από τις δύο πλευρές. Πάρτε ένα σκέλος από τα αριστερά και πιέστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας προς τη δεξιά πλευρά. Τώρα πάρτε το σωστό σκέλος και κάνετε το ίδιο με αυτό και το πιέζετε στην αριστερή πλευρά. Συνεχίστε με τρία ή τέσσερα.

2. Τα μαλακά χτυπήματα:

ο soft blunt bangs

Αν είστε κουρασμένοι από αθλητικές κλειδαριές, μην περιμένετε πια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε αυτό το αμβλύ μπροστινό κτύπημα και ταυτόχρονα να φανείτε εκπληκτικό όταν το κάνετε. Κρατήστε τη μέτρηση από το ένα φρύδι σας στο άλλο και στο τέλος των φρυδιών σας κρατήστε τα σκέλη λίγο περισσότερο.

Δείτε περισσότερα: Κομμωτήριο Hairstyles για μεσαία μαλλιά

3. Τα μπροστινά πλεκτά:

Hairstyles for medium straight hair 3

Αυτό το βλέμμα μπορεί επίσης να ταξινομηθεί κάτω από το πλέξιμο γαλοπούλας όπου η τρίχα από μπροστά εγχέεται σε ένα γαλλικό στυλ σχεδιαστεί πλεξίδα που είναι σταθερά ασφαλισμένο στο μπροστινό και τις πλευρές. Αρχίστε με το χτένισμα των μαλλιών σας στη μία πλευρά και στη συνέχεια ξεκινήστε τη γαλλική πλέξη των μαλλιών σε όλο το μήκος του κεφαλιού. Αυτή τη φορά χρησιμοποιήστε ένα ασφαλές πείρο στο τέλος της πλεξούδας για να το ασφαλίσετε.

4. Το Πόνυ Braid:

ο braid pony

Γνωρίζουμε ότι δεν σας αρέσει πια το καθημερινό ποντίκι σας και γι 'αυτό μπορείτε πάντα να επιλέγετε μια παραλλαγή στα πόνυ. Αφήστε μερικές χαλαρές κλωστές και στη συνέχεια συνδέστε τις πλεξίδες από την πλευρά. Βάλτε το όλος πίσω και ασφαλίστε το σε ένα πόνι. Πάρτε το τελευταίο σκέλος των μαλλιών τυλίξτε το γύρω από την ισοπαλία για να το κρύψει.

Δείτε περισσότερα: Bun Hairstyles για τα μαλλιά μεσαίου μήκους

5. Το ψάρι:

ο fishtail

Το πλέγμα ψαριού είναι μια καλή παραλλαγή για τα μαλλιά μεσαίου μήκους, όπου η πλεξούδα είναι εύκολο να γίνει και μπορεί να γίνει με απλές τεχνικές. Ξεκινήστε με δύο σκέλη ή τρία σκέλη και με βάση την τεχνική σας συνδέστε μια κοντή πιρτσίνια. Τερματίστε την πλεξίδα στον αυχένα του λαιμού και αφήστε τα υπόλοιπα.

6. Το ποντίκι με βρόχο:

ο looped pony

Ξεκινήστε διαιρώντας τα μαλλιά σας σε τρία. Τώρα πάρτε το πρώτο μισό και ρίξτε το σε ένα πόνι. Τώρα με τα δάχτυλά σας κάντε ένα βρόχο ακριβώς πριν την ισοπαλία και στη συνέχεια περάστε το πόνι σας μέσω του βρόχου. Τώρα πάρτε τα υπόλοιπα και συνδέστε άλλο πόνυ και στη συνέχεια ξαναγυρίστε το. Συνεχίστε δύο έως τρεις φορές μέχρι να φτάσετε στο ευνοϊκό στάδιο.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα Hairstyles για μεσαία ίσια μαλλιά

7. Τα εξαρτήματα Roll Up:

ο roll up accessories

Πάρτε την μπροστινή κλειδαριά και έπειτα ξεκινήστε να την κυλάτε δεξιά. Μόλις τελειώσετε με τη συστροφή, χρησιμοποιήστε ένα βαρύ κλιπ ή εξάρτημα και περάστε το κάτω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χτένα τα μαλλιά σας πρόστιμο και μέσα για να πάρει το μαλακό βλέμμα κάτω.

8. Το εμπρόσθιο κουτί:

Πουφ μαξιλάρι hairstyle medium

Για αυτό το χτένισμα ξεκινήστε με το γδύσιμο των μαλλιών στο μπροστινό μέρος και στη συνέχεια βουρτσίστε το πίσω και ασφαλίστε το. Κάντε το ίδιο με τις πλευρές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια λεπτή χτένα για να το τρέξετε μέσα από την ρουφηξιά.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 89 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map