Κορυφαίες 8 κορίτσια Crown Braid | Στυλ στη ζωή

Από τότε που ήμουν μικρός, έχω δει τη γιαγιά μου να δέσει τα μαλλιά της με το ίδιο παλιό πλεξούδα και στη συνέχεια να την κυλάει σε ένα κουλούρι και έχω δει την ίδια παλιά πλεξούδα να περάσει από γενιές έως ότου προσγειώθηκε σε μένα. Τώρα ο σύγχρονος κόσμος έχει κάνει έναν κλώνο από κάθε παλιά τάση και το έχει τροποποιήσει στο καλύτερο δυνατό για να ταιριάζει στις ανάγκες της δίψας να ξαναζήσει τη μόδα. Οι πλεξίδες κατά τη διάρκεια των ετών έχουν περάσει από τόσες πολλές αλλαγές και όμως μια καινοτομία μετά την άλλη ήταν ένα θαυμάσιο ταξίδι μέχρι στιγμής. Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα όμορφα κορδόνια που μπορείτε να επιλέξετε.

Καλύτερα hairstyles Crown Braid:

Το γαλλικό πλεξούδα:

κορώνα-πλεκτά-hairstyles

Για το τέλειο καλοκαίρι αυτό είναι ένα αρκετά καλό hairstyle όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι ως δικαιολογία για να δέσετε μια μπροστινή γαλλική κορώνα κορώνα. Το πλεξούδα ξεκινά από ένα μέρος του κεφαλιού και μετακινείται αργά στην άλλη πλευρά. Μόλις φτάσετε στην άλλη πλευρά, πιάστε το υπόλοιπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή συνεχίστε από αυτό.

Η ελληνική κορώνα:

στέμμα braid2

Μια μακρά χαίτη μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι δύσκολο να διατηρηθεί και θέλετε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για τις τελευταίες τάσεις των συμβάντων. Σε στιγμές όπως αυτό, αυτά είναι τα hairstyles που θα σας βοηθήσουν να σβήσετε την επιθυμία σας. Ξεκινήστε πλέκοντας τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος και τυλίγοντάς τα από το μπροστινό μέρος στην άλλη πλευρά. Τώρα πάρτε τα μαλλιά από την πλάτη και κάντε το ίδιο για να σχηματίσουν μια πλήρη ζώνη.

Το μπροστινό πλέγμα επάνω:

στέμμα braid3

Αυτό είναι ένα εύκολο hairstyle που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις ίδιες τις ανέσεις του σπιτιού σας. Ξεκινήστε με την έγχυση ενός γαλλικού σχήματος πλεξούδα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, έτσι ώστε οι μπροστινές κλειδαριές να σαρώνουν. Τώρα συνδέστε ένα μέσο πλεξούδα πάνω από το στέμμα και καρφίτσα στο άλλο άκρο. Συγκεντρώστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα συνδέσετε σε μια ακατάστατη κάνει.

Το Simpleton:

στέμμα braid4

Αυτά είναι τα βασικά 101 σε στεφάνες στεφάνης όπου το υπόλοιπο της τρίχας διατηρείται ελεύθερο και ρέει ενώ η κύρια συγκέντρωση βρίσκεται στο μπροστινό πλεξούδα που σχηματίζεται στο στέμμα. Διαχωρίστε ένα καλό κομμάτι μαλλιών από τη μια πλευρά και αρχίστε να το πλέκετε κανονικά. Μόλις ολοκληρωθεί η πλεξούδα απλώς τυλίξτε γύρω από την πλεξίδα μαλλιών ως ζώνη μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Στυλ σπαρτοί για πλεκτά πλεκτά

Το μισό Crown Braid:

στέμμα braid5

Για να πάρετε αυτό το βλέμμα ξεκινήστε με το διαχωρισμό των μπροστινών κλειδαριών από τις δύο πλευρές. Ξεκινήστε το πλέξιμο μίας από τις μπροστινές κλειδαριές στο κανονικό στυλ πλεξούδας και ασφαλίστε το στο τέλος. Κάνετε το ίδιο με την άλλη πλευρά και πηγαίνετε μέχρι το τέλος όπως και την τελευταία φορά. Τώρα πάρτε το αριστερό πλεξούδα και τραβήξτε το προς τα δεξιά και ασφαλίστε το με μια καρφίτσα. Κάνετε το ίδιο με το σωστό.

Ο κόμπος της κορώνας:

στέμμα braid6

Αυτή τη φορά ξεκινήστε την πλεξούδα σας από την ίδια την κορώνα όπως πριν, αλλά αντί να την καρφώσετε, συνδέστε έναν κόμπο με αυτό. Για αυτό θα χρειαστείτε δύο ξεχωριστά πλεξούδες και στις δύο πλευρές που μπορείτε τώρα να δέσετε σε ένα κόμπο στο τέλος του κεφαλιού.

Δείτε περισσότερα:  Δέρμα Πλεκτά μαλλιά

Το χαμηλό πλέγμα:

στέμμα braid7

Για άλλη μια φορά αυτή η πλεξίδα πηγαίνει σε όλη τη διαδρομή, 360 μοίρες στο κεφάλι και σχηματίζει μια πλήρη ζώνη. Ξεκινήστε να πλέκτετε τα μαλλιά σας από τη στεφάνη και να ολοκληρώσετε ολόκληρο τον κύκλο, τραβώντας τα μαλλιά καθώς περνάτε κατά μήκος των γραμμών. Μόλις τελειώσετε, ασφαλίστε την εμφάνιση με καρφίτσες για να αποφύγετε ατυχίες.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να φτιάξετε ένα πλεξούδες σχοινιών

Το βλέμμα του Halo:

στέμμα braid8

Μοιάζει πολύ με ένα φωτοστέφανο αυτό το μέσο κορδόνι δαχτυλίδι πλεξούδα θα είναι σίγουρα ένα περιστρεφόμενο κεφάλι σας αναζητούν. Πρόκειται για μια ολλανδική εγχάρακτη πλεκτή πλεξίδα η οποία έχει ξεκινήσει από το στέμμα και τελειώνει πιαστεί σε ένα δαχτυλίδι στο πίσω μέρος.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 1 = 1